bu başlığın b.t.y. dersi 7-8 lerdede zorunlu oluyor şeklinde değişmesi ve sabitlenmesi gerekiyor.
svbarut' Alıntı:arkadaşlar zaten bt dersi sadece 5 ve 6 larda zorunlu oldu denmedi. 5 ve 6 larda kademeli zorunlu oldu.
Katılıyorum hocam, öğretim programı ve çizelge kademeli olarak geçecek, yani bu yıl 7 ve 8 lerde seçmeli 1 saatti, seneye 7 lerde seçmeli 2 saat olacak, 8 ler yine seçmeli 1 saat olacak şeklinde anladım kurul kararını.hastasıyız dede' Alıntı:resmi yazıda 7-8 lerde 2 saat seçmeli diyor hocam geçiş kademeli olacak ama,geçişten sonra 2 saat seçmeli olacak.gezegen10' Alıntı:gerçeklik payı yüksek kademeli olarak diyo resmi yazıda da
ben anlatayım hocam bu sene 7 ve 8 lerde 1 saat seçmeli. Önümüzdeki yıl 7 lere 2 saat seçmeli, 8 ler gene 1 saat eski öğretim programına göre seçmeli, sonraki sene 8 lerde de 2 saat seçmeli oılacak.svbarut' Alıntı:7 ve 8 lerde seçmeli kademeli olmak nasıl bi şeydir hocam ben NET anlayamadım da.evrim0626' Alıntı:bence bu maili yazan arkadaşın kendi yorumlaması olmuş. keşke dediği gibi olsa söylediği tarihli kararda net bir şekilde anlaşılıyor ki 7 ve 8 lerde 2 şer saat seçmeli kademeli olarak.
oyungezer' Alıntı:Zorunlu olsun. Boşeverin kitabı falan. Zorunlu olunca çok daha zevkli ders işleniyor. Öğrencileri güdülemek daha kolaay oluyor.