emeğinize sağlık hocam inceleyip öğrencilerime tavsiye etmek istiyorum ama nasıl kitabı temin edeceğiz
hocam yasin hocamla iletişime geçip kitabı satın alabilirsiniz. ben aldım ama ulaşmadı elime daha bugun kargodan gelecek inşallah . yayınladığı örnek sayfalar hoşuma gitti. yararlı olacağını düşünüyorum.emeğinize sağlık hocam inceleyip öğrencilerime tavsiye etmek istiyorum ama nasıl kitabı temin edeceğiz
hocam yasin hocamla iletişime geçip kitabı satın alabilirsiniz. ben aldım ama ulaşmadı elime daha bugun kargodan gelecek inşallah . yayınladığı örnek sayfalar hoşuma gitti. yararlı olacağını düşünüyorum.
bty paylaşım üssü grubundan ulaşabilirsiniz hocamHocam yasin beyle nasil iletisim kuracağız
hocam facebook üzeriden de yazmıssınız fakat size cevap verince sürekli bir hata oluştu benim hesabımda o yuzden buradan yazmak istedim.Emeklerinize sağlık hocam.
Hocam yasin beyle nasil iletisim kuracağız
Teşekkür ederim.Emeğine sağlık hocam
hocam 6. sınıf kitabımız da hayırlısı ile 1 hafta içinde çıkacak.emeğinize sağlık tebrik ederim hocam. 6. sınıf için de var mı böyle bir çalışma?
Teşekkürler hocam. Umarım öğrencilerinize faydalı olmuştur.Halil kut paşa ortaokulu olarak 170 tane aldık teşekkür ederim
6. sınıf kitabımız da çıktı hocamemeğinize sağlık tebrik ederim hocam. 6. sınıf için de var mı böyle bir çalışma?