tasartir2035
Üye
teşekkürler
Ben de merak ediyorum bunu. Sanırım yine idarenin insiyatifinde olacak bu durum. Her idare kafasına göre görev verecek veya vermeyecek.Arkadaşlar dersimiz telafi eğitiminde görünmüyor. Biz uzaktan telafi eğitimi yapacak mıyız?
Yarın sözde başlayacak uzaktan eğitim ve biz bir şey bilmiyoruz henüz. BTR görevlendirmeleri de henüz başlamadı.Ben de merak ediyorum bunu. Sanırım yine idarenin insiyatifinde olacak bu durum. Her idare kafasına göre görev verecek veya vermeyecek.
Hocam hangi programı kullanacaksınız?Bizim idare telafi yapmamı istedi. Yarın ders yapacaz kısmetse.
Hocam hangi programı kullanacaksınız?
Sayın hocam, sizden istediklerini hangi yazıya dayanarak istiyorlar bunu sormazsanız, her istenilene evet derseniz, bana bu işi resmi yazıyla, neye dayanarak istediğinizi söyleyin demezseniz, isteklerin sonu gelmez bilginiz olsunBen hem canlı ders veriyorum hem 2 farklı okula daha gorevlendirmem var onlara da canlı ders veriyorum hem okula gidiyorum haftada 3 gün birde görevlendirme olduğum okullarda gel okulu bekle diyor var mı benim gibisi
dersi sadece kadronuzun olduğu okulda verebilirsiniz, görevlendirme gittiğiniz okulda sadece bt rehberliği yapmanız lazım.Ben hem canlı ders veriyorum hem 2 farklı okula daha gorevlendirmem var onlara da canlı ders veriyorum hem okula gidiyorum haftada 3 gün birde görevlendirme olduğum okullarda gel okulu bekle diyor var mı benim gibisi
Hocam malesef durum burada bu şekilde yani görevlendirme olduğum okullarda da canlı ders veriyorum ve okula cagiriyorlardersi sadece kadronuzun olduğu okulda verebilirsiniz, görevlendirme gittiğiniz okulda sadece bt rehberliği yapmanız lazım.
Hocam yazıyla değil her kurum her müdür kendi karar veriyor deyip geçiyorlar kendi müdürüm de bu şekilde söyledi çağrışırsa gideceksinSayın hocam, sizden istediklerini hangi yazıya dayanarak istiyorlar bunu sormazsanız, her istenilene evet derseniz, bana bu işi resmi yazıyla, neye dayanarak istediğinizi söyleyin demezseniz, isteklerin sonu gelmez bilginiz olsun
İyi ki böyle insanlar bana denk gelmiyorHocam yazıyla değil her kurum her müdür kendi karar veriyor deyip geçiyorlar kendi müdürüm de bu şekilde söyledi çağrışırsa gideceksin