bilişim teknolojilerinin temelleri ve ccna

Kodla Büyü

viper33

Site Gezgini
sayın hocalarım bilişim teknolojilerinin temelleri ve ccna kursu katılımcıları ekli dosyadadır.

eklenti site yönetimi tarafından kaldırılmıştır.

bizim için cokta önemli olmayan bir içerik için tartısmaya ible gerek yok.

Herkes hakkını helal etsin.

admin :Hacker

Hocam bakanlığın size tahsis ettiği mail adresine gelen bir bilgiyi uluorta afişe etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?

Ya bu listedekilerin birinin kan davalısı varsa, ve sizin yüzünüzden nerede olacağı ortaya çıkmışsa ve öldürülürse, hiç mi vicdanınız sızlamayacak?

Örneğin absürd olduğunu biliyorum ama bazılarının başka türlü anlamayacağını bildiğim için bu şekilde yazdım.

hocam bu listede sadece isimler var yani tc kimlik ve başka özel bilgiler olamdığı için yayınlamakta sakınca olmayacağını düşündüm, sınav sonuç bilgileri açıklanırken verilen bilgilerin yanında bu benim verdiğim bilgiler sadece kursla ilgili ancak gerçekten bu verdiklerim sakıncalı ise kaldıralım

sayın hocalarım kaldrılımasını gerekli yerlere ilettim artık kusura bakmayın sadece bilgilendirme amaçlı olmasını istemiştim kimsenin rahatsız olacağını düşünmedim...

kazuo' Alıntı:
Hocam bakanlığın size tahsis ettiği mail adresine gelen bir bilgiyi uluorta afişe etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?

Ya bu listedekilerin birinin kan davalısı varsa, ve sizin yüzünüzden nerede olacağı ortaya çıkmışsa ve öldürülürse, hiç mi vicdanınız sızlamayacak?

Örneğin absürd olduğunu biliyorum ama bazılarının başka türlü anlamayacağını bildiğim için bu şekilde yazdım.

bu kadar saçma sapan bişiy duymadım yaw :o
burda kurs çıkna yada bekleyenler merak ediyor
sayın hocamda paylaşmış
ne var bunda anlamadım :|
işgüzarlık gibi geldi bana :roll:

Bencede hocama katılıyorum burada gizli saklı bir bilgi yok yayınlanmasındada bir sakınca
yok
eğer öle bi durum varsa zaten gizlidir diye mail atanlar bir ibare koyar devlet sırrı değilya:P

Okuma yazmanız var değil mi? Nedenini yazdım ilk mesajımda, sizin gibilerin çıkacağını tahmin ettiğim için.

:cry: 4 yıllık üniversite mezunu , öğretmen , formatör veya eğitici ne kadar ağır yükümüz var ,,, tartışmaya bak ya gelde kafayı yeme.....

kazuo sen virgülleri noktaları bırak konuya dön ! haa dersen ben nokta virgül uğraşıcam sitede gülen türkçe linki var tıklarsın yok yine olmaz ben konuya dönecem konuşucam dersen sakın foruma girmeyin arkadaşlar sitenizi koymayın isminizi görür gelir birileri allah korusun bişey yapar , bakanlığa mail attın ilsisden bilgilerinizi silsinler. ilçe memlere duyurun tayin dönemi listeleri açıklamasınlar.....

Hocam madem bu kadar rahat birisiniz, niye konum bölümünüzde Sanane ! yazıyor? Ya da neden nick kullanıyorsunuz? Yazın adınızı, ilinizi okulunuzu da; ondan sonra başkalarının bilgilerinin yayınlaması hakkında konuşun.

hocam forum içinde gördüğün kovanpinar ilköğretim okulu benim okullum üst banner
karadeniz resimleri neresi olduğu yazılı
teşekür iiçin yazdığım yazıda yazılı bir çok şey ... yeter mi hocam aptal delikanlılk değil bu yaptığımız yada sizi eleştirmek değil ama unutmayın ki bütün sistemler artık internet üzerinden işliyor isimler istesekde istemesekte görünüyor ....

Hocam lütfen adınızı da alayım. Çünkü adınızı aldıktan sonra Tc kimlik numaranızı yayınlayacağım, nasıl olsa bir çekinceniz yok, değil mi? Her şey internet üzerinde görünüyor.

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Her ilden en yüksek puanı alanlar bu kursa çağırılmış. Eski formatörlerden sınava girenler de bu sıralamaya dahil edilmiş. Bazı istisnalar var. Onlar da görevlendirmeyi kabul etmeyenler (iyi niyetle yaklaşırsak) sanırım.

kazuo' Alıntı:
Okuma yazmanız var değil mi? Nedenini yazdım ilk mesajımda, sizin gibilerin çıkacağını tahmin ettiğim için.

Saçmalamışsın hocam be.Sana gelenleri paylaşma sen bari.Soruşturma açarlar sonra.

Hocam bana saçmalamışsın diyebilmeniz için, sizin de adınızın soyadınızın, hangi tarihlerde nerede bulunacağınızın önce forumda yayınlaması gerekir. Davulun sesi uzaktan hoş gelir çünkü.

kadro yok değer verme yok ayrım çok bide bu kadar sıkıntı..bari son kez gidelim kurs a da gezmiş oluruz..

kazuo' Alıntı:
Hocam bana saçmalamışsın diyebilmeniz için, sizin de adınızın soyadınızın, hangi tarihlerde nerede bulunacağınızın önce forumda yayınlaması gerekir. Davulun sesi uzaktan hoş gelir çünkü.
Seni adın ve soyadınla başbaşa bırakalım en iyisi .

Hocam ben adımın soyadımın yayınlanmasını İSTEMİYORUM. Siz de bana "saçmalamışsın" dediniz. O zaman siz "saçmalamayın" ve adınızı soyadınız yazın. Ben de isterseniz bonus olarak Tc kimliğinizi yazayım. Adın, soyadın, Tc kimliğin internette yayınlanmasının ne sakıncası olabilir size göre?

Yönetimle görüştüm. Bu tip bilgilerin yayınlanmasında sakınca olmadığını söylendi. O zaman ben de birkaç bilgi yayınlayayım.

Üye adı: exemcli

İsimı: ........ Tc Kimlik: ...................Doğum Tarihi: ..........Baba Adı: ............

Forum Yönetiminden Uyarı:............. yöneticiler tarafından düzeltilmiş, gerekli özel mesajlar atılmış, dikkate almayanlar hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.

kazuo
1- egonu tatmin ettiysen sorun yok
2- bana pm atma attıysan bekle cevabını cevap beklemeyeceksende pm atma
3- tc kimlik numaramı bulman zor olmamıştır eğer zati bulamasaydın o zaman beceriksiz derdim

Exemcli hocam bu yola başvurmak zorunda kaldığım için çok özür dilerim. Ama anlatmak istediğim adı soyadı bilinen birinin, Tc dahil birçok bilgisine ulaşılabileceğini göstermekti. Yönetim doğru yapmış, bilgileri silmiş. Aynı hassasiyeti ekli dosya için de bekliyorum.

Rica ediyorum, o dosyayı kaldırın.

Hizmetiçi Eğitim Dairesi katılımcı listelerini yayınlıyor. Adı, Soyadı, İli ve hatta görev yaptığı okula kadar. Hal böyleyken buradaki tartışma nedendir? Can sıkıntısı mı?
Bu arada konuyu açan ve katılımcı listesini paylaşan viper33'e teşekkür ediyorum.

Hizmetiçi Eğitim Dairesinin katılımcı listelerinin hepsini yayınladığı, özel durumu olanları dikkate almadığına emin misiniz? Bu liste böyle bir kontrolden geçmiş mi acaba?

Özel durumu olanlar yayınlanmıyorsa mail olarak da gönderilmez. Mail gönderirken birinin bunları yayınlayabileceğini düşünecek kadar zekidirler sanırım.

Geri