İçeriğin kaldırılma sebebi listedeki adı geçen arkadaşlarımızın listeden rahatsızlık duyabileceği ki duyanda oldu zaten. istek üzerine kaldırdım.
Birilerinin nerelere gidip neler yapacagının listesi çokta önemli olmadıgından,
ilgili arkadaslarada zaten kişisel resmi maillerine bu liste gönderildiginden,
dolayısıylada bu listeninin dışında kalan ben ve benim gibi diğer üyelerimizi de ilgilendiren bir konu olmadıgından,
ve bunlara benzer sayılabilecek bi sürü gereksizlikten,
en önemlisi listede adı geçen arkadaşımın bu listeyi yayınlayana yayınlanmasına izin verene de hakkımı helal etmiyorum demesinden,
(listeden bir tek o arkadaşın adını da çıkaraiblirdim ama yukarıda saydıgım bi sürü gereksizlikten, konunun bir hizmete yönelik olmadıgından)
kaldırdım. Olayı abartmanın kasmanın anlamı yok. Bugünlerde çok taviz veriyoruz farkındayız, kimsenin kalbi kırılmasın istiyoruz ancak herşeyin bir sınırı var lafımı almak isteyen arkadaşlar üstüne alınıp kendilerine çeki düzen verirlerse seviniriz.
Bu forum hepimizin ve kimse çıkıpta geyik yaparak, gereksiz işlerle uğraşarak forumumuzun samimiyetini zedelemeye, huzurumuzu ortamımızı bozmaya hakkı yok, geyik yapılacaksa forum dagıtılacaksa alasını yaparım kimsenin şüpheside olmasın. Bahsettiğim gibi son bi kez daha uyarıyorum,
"insanların en hayırlısı insanlığa faydası dokunandır."
Yapıcı olalım yıkıcı değil...