bilişim teknolojilerinin temelleri ve ccna

Kodla Büyü
Site yönetimine, kişilerin özel bilgilerini yayınlamadıkları için teşekkür ediyorum.

Allah allaaah. Hocam bu kadar abartacak durum yok ortada. Kan davası demişsiniz, sizin adınızı bilen biri hangi okulda çalıştığınızı da bulabilir, adam seni vurmak için hizmetiçi eğitimi mi bekleyecek allahaşkına. Bu kadar paranoya bu foruma zarar veriyor.

Yönetime ricam tek bir kişinin muhalefetiyle hareket etmemeleri. Başka itirazı olan var mı? Ya da geçerli sebepleri? Lütfen listeyi yayınlayın, forum bu şekilde amacına hizmet etmiyor...

Sizi ilgilendirmeyen bir bilgiyi neden bu kadar merak ediyorsunuz? Eğer sizi ilgilendiren bir bilgi olsaydı, zaten mail adresinize bu bilgi gelirdi. Başkalarının işine burnunuzu sokmaya niye bu kadar meraklısınız?

Bu arada adımı bilen biri çalıştığım okulu nasıl bulacakmış hele bir anlatın da öğrenelim.

Kan davası vb. değil bu iş. Şu listeleri bir ara karşılaştıralım bakalım. Özel! durumu olanlar kimlermiş.

öncelikle herkese merhaba.Foruma yeni üye oldum.Arkadaşlar bence duyuruların ve kursların burada yayınlanması hepimizin yararınadır.Ben eğitimlerin duyurularının da burada yayınlanması taraftarıyım.Sonuçta haberdar olmak,haberdar olmamaktan iyidir.

arkadaş doğru söylüyo haberiniz olması gerekseydi size haber verirlerdi. bu listenin burdaki amacı ne anlamadım hala ne gerek var yani bunun yayınlanmasına

Neden ilgilendirmesin ki? Sonuçta birsürü durumdan bu site aracılığıyla haberdar olduk. Yoksa resmi yoldan bize bilgilerin ulaşmasını bekleseydik ohoo.... Eğer listelerde adım varsa ona göre hazırlık yapıp plan program yapacağım. Siz anlamsız tavrınızda neden bu kadar diretiyorsunuz anlamadım? İsim soyisim bilgisiyle neden ulaşılamasın bu bilgiye? Sizi o kadar kafaya takan biri il ya da ilçe milli eğitimlerin herhangi birinden bir memur bulur, her türlü bilginize ulaşır. Bu kadar zor bir olay değil. Misal bizim burada ilçeye gidip adımı soyadımı söylüyorum hooop 20 sn sonra hasta sevk kağıdım hazır. Üstelik üzerinde kurum adından TC kimlik numarasına kadar. Siz kafanızı yormayın, kan davası olan adam sizi bulur, yeter ki istesin, eğer buradan bulabilecek kadar bu işleri biliyorsa zaten fazla söze gerek yok...

İçeriğin kaldırılma sebebi listedeki adı geçen arkadaşlarımızın listeden rahatsızlık duyabileceği ki duyanda oldu zaten. istek üzerine kaldırdım.

Birilerinin nerelere gidip neler yapacagının listesi çokta önemli olmadıgından,

ilgili arkadaslarada zaten kişisel resmi maillerine bu liste gönderildiginden,

dolayısıylada bu listeninin dışında kalan ben ve benim gibi diğer üyelerimizi de ilgilendiren bir konu olmadıgından,

ve bunlara benzer sayılabilecek bi sürü gereksizlikten,

en önemlisi listede adı geçen arkadaşımın bu listeyi yayınlayana yayınlanmasına izin verene de hakkımı helal etmiyorum demesinden,
(listeden bir tek o arkadaşın adını da çıkaraiblirdim ama yukarıda saydıgım bi sürü gereksizlikten, konunun bir hizmete yönelik olmadıgından)

kaldırdım. Olayı abartmanın kasmanın anlamı yok. Bugünlerde çok taviz veriyoruz farkındayız, kimsenin kalbi kırılmasın istiyoruz ancak herşeyin bir sınırı var lafımı almak isteyen arkadaşlar üstüne alınıp kendilerine çeki düzen verirlerse seviniriz.

Bu forum hepimizin ve kimse çıkıpta geyik yaparak, gereksiz işlerle uğraşarak forumumuzun samimiyetini zedelemeye, huzurumuzu ortamımızı bozmaya hakkı yok, geyik yapılacaksa forum dagıtılacaksa alasını yaparım kimsenin şüpheside olmasın. Bahsettiğim gibi son bi kez daha uyarıyorum,

"insanların en hayırlısı insanlığa faydası dokunandır."

Yapıcı olalım yıkıcı değil...

Geri