C criminal35 Site Gezgini Mesajlar 76 2 Kasım 2009 #65 ya kimsenin haberri yok galiba 5 yıl önce sekreter yazman kaldırıldı ama bütün verilenlerde yazman sekreter filan var yok mu bunun yeni hali kimsede
ya kimsenin haberri yok galiba 5 yıl önce sekreter yazman kaldırıldı ama bütün verilenlerde yazman sekreter filan var yok mu bunun yeni hali kimsede
Y yeremez Aktif Üye Mesajlar 223 8 Kasım 2009 #68 ilköğretim, lise veya meslek lisesinde klüpler aynı değil mi? bunu lisede de kullanabilmeliyiz diye düşünüyorum.
ilköğretim, lise veya meslek lisesinde klüpler aynı değil mi? bunu lisede de kullanabilmeliyiz diye düşünüyorum.
muabote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 11 Kasım 2009 #70 sağol hocam. bayağı döküman içeriyor. :alkis:
K korbay Üye Mesajlar 29 30 Aralık 2009 #78 enginozdil abi allah senden bin defa razı olsun be ya. büyük bir zahmetten kurtardın beni, rahmete dönsün zahmetlerin...
enginozdil abi allah senden bin defa razı olsun be ya. büyük bir zahmetten kurtardın beni, rahmete dönsün zahmetlerin...
S saginci Üye Mesajlar 2 16 Şubat 2010 #79 allah işlemcine zeval vermesin, hdd ni truvalardan korusun ; emeğine sağlık!
mitu Üye Mesajlar 3 16 Haziran 2010 #89 Çok teşekkürler. Allah bilgisayarına, eline, koluna kuvvet versin
C choice Aktif Üye Mesajlar 135 16 Haziran 2010 #90 enginozdil' Alıntı: Bilişim ve İnternet kulübü dökümanları Yıllık çalışma planı+ Kulüp yönetmeliği+ Öğrenci devam çizelgesi+ Yıl sonu faaliyet raporu+ Toplum hizmeti+ ... Genişletmek için tıkla ... Engin hocam teşekkürler.hayırlı olsun buarada.Bir 3 yıl daha kayseridesin.
enginozdil' Alıntı: Bilişim ve İnternet kulübü dökümanları Yıllık çalışma planı+ Kulüp yönetmeliği+ Öğrenci devam çizelgesi+ Yıl sonu faaliyet raporu+ Toplum hizmeti+ ... Genişletmek için tıkla ... Engin hocam teşekkürler.hayırlı olsun buarada.Bir 3 yıl daha kayseridesin.