paradox99' Alıntı:Papsukkal' Alıntı:Bu yıl memlekete tayin isteyeceğim. Olurda nasip olur gidersem ilk işim Arduino ile bir ev tipi kuluçka makinesi tasarlamak olacak. Sonra Köydeki tarlalardan birini çiftlik haline getirip köy köy gezip yumurta toplayacağım. Sonra güzel gördüğüm yumurtaları kuluçka makinesine atıp civciv bekleyeceğim. Sonra onları büyütüp yumurta bekleyeceğim. Yumurtlama evresini de atlattık mı sıra satış algoritmasını yazmaya gelecek inşallah
Sende benle dalga geçiyon herhalde bilader
g.cetin.66' Alıntı:Dalga geçmemiştir belkide ben farklı bir memlekette oldugum halde bu işe başladım 1 yıldır yapmaktayım hele birde kendi memleketime gidersem arkadasın dedıgının 10 katını yapacam
Btrgs' Alıntı:tavukçuluk gibi inekçilik gibi "canlı" ile uğraşarak para kazanmayı düşünüyorsanız işin içine bilmeden girmeyin. öyle tv den izleyerek youtube dan bakarak olmaz o işler. bu işlerle anadan atadan uğraşan insanlar bile bazen öyle durumlar olur ki şaşar kalırlar. bir hastalık gelir[özellikle tavukçulukta] bütün sermayenizi siler süpürür. aklınız şaşar. o yüzden bence en güzeli çok fazla sermaye bağlamadan bilginizi kullanarak ve satarak yapacağınız işler olur diye düşünüyorum.
ümit45' Alıntı:Hocam zaten arkadaş branştan para kazanmayı sormamış sanırım, birde neden kurs açamıyorsunuz? herkes açıyor.
hocam kurs başvuruları zamanı okulunuza dersinizi seçtirin (e kurs modülünden) 5.ve 6. sınıflarda görünüyor dersimiz.bilisim5587' Alıntı:ümit45' Alıntı:Hocam zaten arkadaş branştan para kazanmayı sormamış sanırım, birde neden kurs açamıyorsunuz? herkes açıyor.
kursu halk egıtımde mı acıyor herkes yoksa okulda mı. orta okuldayım ben bıraz bılgı verırmısınız
aynenbadi' Alıntı:hocam kurs başvuruları zamanı okulunuza dersinizi seçtirin (e kurs modülünden) 5.ve 6. sınıflarda görünüyor dersimiz.bilisim5587' Alıntı:ümit45' Alıntı:Hocam zaten arkadaş branştan para kazanmayı sormamış sanırım, birde neden kurs açamıyorsunuz? herkes açıyor.
kursu halk egıtımde mı acıyor herkes yoksa okulda mı. orta okuldayım ben bıraz bılgı verırmısınız
daha sonra öğretmen rolüyle modüle girip siz de başvuru yapın. Daha sonra öğrenciler seçtimi işlem tamam.
Açtırmıyoruz kimse diyemez dersede şikayet edersiniz
hocam benim okulda kursa girecek ingilizceci yok,öğretmenin biri fuldeydi diğeri de istemedi.ama daha bi sürü ders vardı ben alayım dedim,zaten seçmeli ingilizce derslerini ben aldım bu yıl,kendime güveniyordum.ama branş dışında dyk açılamıyormuş.eğer açılabileceğne dair bi yazı ya da bilgi bulursanız bilgilendirirseniz sevinirimbilisim5587' Alıntı:destekleme ve yetiştirme kurslarını bılıyorsunuz. bu kurslarda biz yer alamıyoruz. varsa boyle bır yazı burada paylaşır mısınız?
başka branşta kurs açabiliyor muyuz okulda?
tavukculuk falan bana cok uzak ıstanbulda yasıyorum.
aşısı, yemi, vitamini bakımı temizliği de heralde sermayeden yiyeceksin. direk kar hesaplı odaklanıyorsun2 tane aşılı inek alıp arkadaşın ağırına bağlıyacam, 3-4 seneye bu 2 inek işler yolunda gider ise en az 10 inek olacak. bunun 8 tanesini satacam ortalama tanesini (8 bin) desek 8*8= 64 bin tl bunun yarısını arkadaşa verecem ortalama 30 bin de benim olacak 2 ineğim de duruyor olacak . nasıl ama