Bill Gates: Fatih Projesi başarısız olur...

Kodla Büyü
Dünyada windows ile satılan bilgisayarlarda hızlı bir düşüş var. Windows yıllardır tablet işinde olmasına rağmen bir türlü dikiş tutturamadı. En büyük projesinde bile hüsrana uğradı. Tablet fatal error hatası verdi. :))

Yok tablette otocad çalışıyormu? muhasebe program çalışıyormu? falan filan çocukça sorular soruluyor. Bu soruları bana sorarsan bende sana "senin aldığın otomobil 20 ton yük çekiyormu" desem bana ne cevap vereceksen bende sana o cevabı veririm.

Sadece bol keseden atmayıpta gerek tabletlerde gerekse akıllı cep telefonlarında windows, android ve ios işletim sistemi yüklü cihazları bir karşılaştırın, bir yerlerden bulup menülerinde biraz dolaşın. Windowsun ne kadar lanet bir yazılım olduğunu anlayacaksınız.

Şimdi bu yaızları size windowstan yazıyorum. Mebbis explorer harici bir bilgisyarda çalışmıyor. Pardustada explorer yok. MEB bilgi edinmeden bu durumun nedenini sordum cevap bi çak güne gelir. Bakalım ne diyecekler.

Umarım Tüm MEB ve evlerimizde virüs korkusu olmadan, her yıl format atmadan, tüm programların bedava olduğu, bilgilerimizin çalınma korkusu olmadan, sürücü derdi olmadan bilgisayar kullanırız....

linux kullanıcı sayısı windowsu geçtiğinde virüs ve diğer dertler o işletim sisteminin de başına gelecek.

Koskoca Bill Gates bizim leblebi beyinlilerin üfürükten teyyare projeleri için oturup açıklama yaparak nefes tüketmez. Genel olarak demek ki dünyada böyle yapmaya çalışan mal ülkeler var. Onları gayet güzel bi şekilde uyarmış. Yani şov yapmayın, heba etmeyin milli serveti demiş.

pisagorean' Alıntı:
Koskoca Bill Gates bizim leblebi beyinlilerin üfürükten teyyare projeleri için oturup açıklama yaparak nefes tüketmez. Genel olarak demek ki dünyada böyle yapmaya çalışan mal ülkeler var. Onları gayet güzel bi şekilde uyarmış. Yani şov yapmayın, heba etmeyin milli serveti demiş.

bilgatesin çok umrunda sanki senin milli gelirin. adam microsoft olarak andoide yenilmeye başladı gerisinde kalıyo yavaş yavaş. fatihte dikkat edersen tablete karşı. tablette ne var android. adam klavye olursa sıkıntı yok diyor. burdan pay çıkarmaya çalışıyor. ne kadar anlayışınız kıt..

Bunları okuyunca Steve Jobsla olan mücadelesi ve kalemli tabletteki ısrarı aklıma geldi.
Bu konuda bence konuşacak kişi steve jobs tu ama o da öldü.

pisagorean' Alıntı:
Mal ülke değilde mal firmalar applee yada google gibi daha evvelde yazmıştım
bknz 2012 haziran bilim-teknik dergisi Bill Amcanın neden kalemsiz tabletlere savaş açtığını anlarsınız.

Geri