bimcell

Kodla Büyü

skipper_forum

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Herkes bildiği işi yapsın.
Umarım bu işe yatırım yapmamıştır. Zarar eder çünkü.

her bim in üstüne de baz istasyon attımı kapsama derdi de olmaz full çeker full :mrgreen:

Bakalım diğer firmalarda bu işi başlarsa baya bir bazlanma yaşayacağız anlaşılan...

Bim özellikle küçük ilçelerdeki yerel marketçi zulümünü bitirdi. Bu nedenle kendisini seviyoruz.

yatırım yapsalar keşke ama öyle bişey yapacaklarını düşünmüyorum muhtemelen avea dan hizmet alıp satış yaparlar avea altyapısında yani al gülüm ver gülüm hepsi bizden boşunamı peşkeş cektik tüktelekomu

şeffaf' Alıntı:
ben bimi adamdan sayıp alışveriş bile yapmıyorum :shock:
bu şekilde düşünen çok yakınlarım zamanla bim den çıkmaz oldu. Önyargı ile yaklaşıyorsanız bence yanlış yok beğenmiyorsanız sizin fikrinizdir. Ben bazı ürünleri özellekle fiyat/kalite açısından BİM den alıyorum

bence başarılı olabilirler. sattığı ürünlerin hepsini ünlü markalara yaptırıyorlar. aynı ürüne sırf markası var diye neden daha fazla para vereyim bide bim i beğenmeyen saflara şaşırıyorum ben. gerçi herkesin kendi seçimi :++:

laurona' Alıntı:
bence başarılı olabilirler. sattığı ürünlerin hepsini ünlü markalara yaptırıyorlar. aynı ürüne sırf markası var diye neden daha fazla para vereyim bide bim i beğenmeyen saflara şaşırıyorum ben. gerçi herkesin kendi seçimi :++:

Herkesin kendi seçimiyse saf niye diyorsun adamlara? Ben birçok kez Bime girmişimdir ama herkes yinede iyi olduğu işi yapmalı başkasının altyapısını kullandıktan sonra ne anladım ben bu işten.

Kimsenin altyapısını kullanmasın, rekabeti dahada kızıştırsın. türkcell'i ZORLASIN, iletişim devi olsun..
Allah yolunu açık etsin sevgili bim :mrgreen:

şeffaf' Alıntı:
ben bimi adamdan sayıp alışveriş bile yapmıyorum :shock:

Hocam sen alışveriş yapmamaya devam et. Ben bu fiyattan düşüğe bu ürünü vereni bulamadım. (Kargosuz)
1_buyuk_25169351_usb.jpg

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/8usb.html

Ben genelde bim i tercih ederim, hem içki satmadığı için hemde o fiyata o kalitede sattıkları için. Daha yazın markette 5 tl olan yumuşatıcıyı bimden 3.8 tl ye aydım, bunun örnekleri çok...

hocam ben bim in olduğu yerde kazıklandığımı düşünmüyorum. Kayseri de çalışırken öğretmen arkadaşlar 3-4 mağazaya bakmadan birşey almazlardı bende de bu alışkanlık oldu kristal zeytin yağı bir mağazada 27,5 bir mağazada 33 diğerinde 38 tl idi.bunu bir çok üründe gördüm bim e yaygınlaştıktan sonra artık başka yerlere bakma ihtiyacı bile duymuyorum çünkü 100 üründe en fazla 5-6 ürün diğer yerlerden pahalı diğerleri çok ucuz. internette bazı asılsız karalamalar oluyor zaman zaman onların hiçbirine aldırış etmiyorum bile (ermenilere,pkk ya vs yardım ediyor şeklinde) ben sahiplerinin mensup olduğu aileyi tanıyorum temiz insanlar aynı zamanda kığılı nın da akrabaları dolayısıyla adam yerine koymamam için hiçbir neden yok. tabi herkesin kendi tercihi....

Öğrencilik yıllarından beri bimden alış veriş yaparım. Cumaları İndirim günleri çok güzel ürünler çok ucuz fiyata satılıyor. Sürekli teröristler tarafından önüne patlayıcı bırakılan bir market oduğu için demekki yardım falan etmiyor. Sahip çıkmak lazım.
"BİM ürün fiyatlarını yükseltecek her türlü gereksiz harcamadan kaçınarak; mağaza dekorasyonu, personel, dağıtım, pazarlama ve reklam maliyetlerini en düşük seviyede tutar. BİM müşterileri ambalaja, markaya veya ekstra çalışanlara değil ürünün kendisine para öderler."
http://www.bim.com.tr/akilli-alisveris.html

zech' Alıntı:
Öğrencilik yıllarından beri bimden alış veriş yaparım. Cumaları İndirim günleri çok güzel ürünler çok ucuz fiyata satılıyor. Sürekli teröristler tarafından önüne patlayıcı bırakılan bir market oduğu için demekki yardım falan etmiyor. Sahip çıkmak lazım.
"BİM ürün fiyatlarını yükseltecek her türlü gereksiz harcamadan kaçınarak; mağaza dekorasyonu, personel, dağıtım, pazarlama ve reklam maliyetlerini en düşük seviyede tutar. BİM müşterileri ambalaja, markaya veya ekstra çalışanlara değil ürünün kendisine para öderler."
http://www.bim.com.tr/akilli-alisveris.html

Tamamen katılıyorum hocam. Zaten Bim'i gören diğer mağazalarda bu şekilde çalışmaya başladı. ( A101-ŞOK-DİASA V.S)

geçenlerde cif benzeri ürün almıştık. hem daha hesaplı hemde daha kaliteli.bimden yaparım bazı alış verişleri. neden daha fazla vereyim ki.

ben şahsen bimi destekliyorum.marketçilik anlayışına yeni bir soluk getirdi.büyük markaları bile dize getirdi.Gsm sektöründe de yola gelmeyen operatörleri bence titretecektir.Zaten yeteri kadar ekonomik güce sahip.rekabet olsun en iyisi bizim olsun.

bizim apartmanın zemini bim. aynı marka bisküvi yandaki markette 2 katı fiyatı.. abur cubur şeyler hep ucuz. markalısıda var. markasızıda..
temizlik ürünleride ucuz ve iyi. bim e bakmadan diğer marketlere bakmam
ama hattını almam heralşde.. avea iyi şimdilik

Bim candır, rekabet edebiliyorsa mobil iletişime de el atabilir, millet bu girişimden ancak karlı çıkar başka da bir şey olmaz
BM.gif

makrorganizma' Alıntı:
Bim özellikle küçük ilçelerdeki yerel marketçi zulümünü bitirdri. Bu nedenle kendisini seviyoruz.
Hocam bu tespit doğru..Şu an bulunduğumuz ilçede bim yok ve fiyatlar tavan yapmış durumda.Bim fiyatların makul seviyeye gelmesini sağlıyor..

Ayrıca binlerce kişiye eş imkanı sağlamasınıda saymıyorum. Birde çok mütevaziler, kesinlikle tartışmaya girmiyorlar, müdürleri bile boş zamanlarda paket açıp istif yapıyor. Bir malı bğenmeyip iadeye gidince kesinlikle itiraz yok, sadece fişiniz olsun yeter.

Geri