Herkes bildiği işi yapsın.
Umarım bu işe yatırım yapmamıştır. Zarar eder çünkü.
Umarım bu işe yatırım yapmamıştır. Zarar eder çünkü.
makrorganizma' Alıntı:Bim özellikle küçük ilçelerdeki yerel marketçi zulümünü bitirdri. Bu nedenle kendisini seviyoruz.
bu şekilde düşünen çok yakınlarım zamanla bim den çıkmaz oldu. Önyargı ile yaklaşıyorsanız bence yanlış yok beğenmiyorsanız sizin fikrinizdir. Ben bazı ürünleri özellekle fiyat/kalite açısından BİM den alıyorumşeffaf' Alıntı:ben bimi adamdan sayıp alışveriş bile yapmıyorum :shock:
muratbedel' Alıntı:makrorganizma' Alıntı:Bim özellikle küçük ilçelerdeki yerel marketçi zulümünü bitirdri. Bu nedenle kendisini seviyoruz.
kesinlikle :+1:
ali04' Alıntı:muratbedel' Alıntı:makrorganizma' Alıntı:Bim özellikle küçük ilçelerdeki yerel marketçi zulümünü bitirdri. Bu nedenle kendisini seviyoruz.
kesinlikle :+1:
:alkis: :+1:
laurona' Alıntı:bence başarılı olabilirler. sattığı ürünlerin hepsini ünlü markalara yaptırıyorlar. aynı ürüne sırf markası var diye neden daha fazla para vereyim bide bim i beğenmeyen saflara şaşırıyorum ben. gerçi herkesin kendi seçimi :++:
makrorganizma' Alıntı:Bim özellikle küçük ilçelerdeki yerel marketçi zulümünü bitirdri. Bu nedenle kendisini seviyoruz.
şeffaf' Alıntı:ben bimi adamdan sayıp alışveriş bile yapmıyorum :shock:
şeffaf' Alıntı:ben bimi adamdan sayıp alışveriş bile yapmıyorum :shock:
zech' Alıntı:Öğrencilik yıllarından beri bimden alış veriş yaparım. Cumaları İndirim günleri çok güzel ürünler çok ucuz fiyata satılıyor. Sürekli teröristler tarafından önüne patlayıcı bırakılan bir market oduğu için demekki yardım falan etmiyor. Sahip çıkmak lazım.
"BİM ürün fiyatlarını yükseltecek her türlü gereksiz harcamadan kaçınarak; mağaza dekorasyonu, personel, dağıtım, pazarlama ve reklam maliyetlerini en düşük seviyede tutar. BİM müşterileri ambalaja, markaya veya ekstra çalışanlara değil ürünün kendisine para öderler."
http://www.bim.com.tr/akilli-alisveris.html
Hocam bu tespit doğru..Şu an bulunduğumuz ilçede bim yok ve fiyatlar tavan yapmış durumda.Bim fiyatların makul seviyeye gelmesini sağlıyor..makrorganizma' Alıntı:Bim özellikle küçük ilçelerdeki yerel marketçi zulümünü bitirdri. Bu nedenle kendisini seviyoruz.