bimcell

Kodla Büyü
jemba35' Alıntı:
Ayrıca binlerce kişiye imkanı sağlamasınıda saymıyorum. Birde çok mütevaziler, kesinlikle tartışmaya girmiyorlar, müdürleri bile boş zamanlarda paket açıp istif yapıyor. Bir malı bğenmeyip iadeye gidince kesinlikle itiraz yok, sadece fişiniz olsun yeter.
eş mi? bunada mı el attı?

önce cemaatçilerin dediler, sonra pkk destekçisi dediler. valla başka marketlerde geziyoruz, aklımız karışıyor, çok fazla marka ve değişik ürünler, bim ise kolay, basit, amaca hizmet eden, girer alır çıkarım, aklım karışmaz, fiyattan şüphe duymam. haa bazen belli markalarda bim sadece kendi için üretim yaptırıyor, yani x marka keçi peyniri, başka büyük markette 10tl, bim de 5 tl olabiliyor, ama o x markası bim ler için özel üretim keçi peyniri çıkartmış oluyor. Kim ne derse desin ucuz ve işe yarar...

edacomü' Alıntı:
http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/printer.html

bir de bu yazıcıyı okul için tavsiye edermisin nasıl sizce
Hocam okula Lazer yazıcı alın. Bunları doldur boşalt uğraşamazsınız.

sabah bu mesajları okuduktan sonra eve giderken hiç girmediğim bime girip alış veriş yaptım...ilk zamnlara göre bilinmiş markalarda artış var gibi fena değidi :D

Bimden alışveriş yapmam diyenler hala bimin zapsuların olduğunu yani dincilerin olduğunu zannedip alışveriş yapmam diyor. Ama zapsular bimi satıp a101 i kuralı seneler oldu. Her duyduğuna inanan saf bir milletimiz var vesselam. Ha bim şu an kimin derseniz bir ingiliz şirketinin.

tenten' Alıntı:
jemba35' Alıntı:
Ayrıca binlerce kişiye imkanı sağlamasınıda saymıyorum. Birde çok mütevaziler, kesinlikle tartışmaya girmiyorlar, müdürleri bile boş zamanlarda paket açıp istif yapıyor. Bir malı bğenmeyip iadeye gidince kesinlikle itiraz yok, sadece fişiniz olsun yeter.
eş mi? bunada mı el attı?

:puhaha: iş tabiki ne eşi ya, yanlış yazdım.

BIM Marketleri ağırlık hissesi Ahmet Burak Erdoğan tayyip erdoğanın 8-10 sene önce otomobil kullanırken; Şişli'de ünlü şarkıcı Sevim Tanürek'e çarparak ölümüne sebep olduğu ve olay sonucunda suçsuz çıkan oğlu , Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nde genel müdür yardımcısı olan ve bir gemisine 4-5 milyon dolar civarında değer biçilmekte olan oğlu ve şehit olan çocuklarımıza 'Kelle' diyen Başbakan Erdoğanın çürük raporu alarak askere gitmeyen büyük oğlu Ahmet Burak erdoğan ait yeni bir şirket bimcell..ne diyordu başbakan hayırlı olsun...
söyleyecek birşey kalmıyor gibi...

Daha önceki sayfada da yazdım Bim ilk kurulduğunda Zapsu ailesinindi. Adamlar hatta ilk kurulduğunda birleşik islami market diye yutturdular topladılar parsayı. zapsu sonra Bimi bir ingiliz şirkete sattı ve a101 i kurdu. Tayyipin filan değil Bim. Diasa fransız dendi ispanyol çıktı. İnternette her okuduğunuza inanmayın ki zaten bimin %40 küsürü halka ara edildi yani borsada. Neyse fikri sabitlerle uğraşmak zor.

bilgisayar_internet' Alıntı:
Daha önceki sayfada da yazdım Bim ilk kurulduğunda Zapsu ailesinindi. Adamlar hatta ilk kurulduğunda birleşik islami market diye yutturdular topladılar parsayı. zapsu sonra Bimi bir ingiliz şirkete sattı ve a101 i kurdu. Tayyipin filan değil Bim. Diasa fransız dendi ispanyol çıktı. İnternette her okuduğunuza inanmayın ki zaten bimin %40 küsürü halka ara edildi yani borsada. Neyse fikri sabitlerle uğraşmak zor.
Cüneyd Zapsu Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı değilmidir...bi aydın sensin zaten ...

Öle kardeş zaten. Ama iyi oku zapsu sattı bimi ingiliz şirkete a101 i kurdu. Azcık gogıllayın ya.
şuanda zapsuların elinde değil şirket ve başbakanada o kadar yakın değiller..ama sende bi bak şu bimcell ve bim de Ahmet Burak Erdoğan varmıymış hissesi...ne diyordu mevlana “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.”..herkes bildiği ile yaşasın...

İyi sen daha iyi biliyorsun. Biz işin içindeyiz bilmiyoruz. Haklısın diyeyim . Fikri sabitlerle uğraşmak zor bu sebepten bu tayyip 100 sene daha başbakan.

Ekli dosyalar

• bim.jpg
    bim.jpg
    50.3 KB · Görüntüleme: 876
bime laf atanlar diğer şirktlerin ne mal olduğunu bilmiyor mu acaba.avea italyan kuruluş.vodafone ingiliz turkcell bir sürü yabancı hisse var.marketlerde öyle.türkiyede bazıları tayyip ismini görse bile kafayı yiyo hemen.tek yabancı olsun ama isminde bile tayyip geçmesin.ne kadar şaşkın ve art niyetlisiniz biliyor musunuz.zaten bu yüzden bu ülkede kolay kolay birlik olmuyo.neden mi? her söylenene inanıp hareket ettiğimiz için.hemen inanıp gaza geliyoruz.bu da bizim türklerin diğer milletlerden ayrılan yönü galiba.

Yeni operatör iyidir, rekabet artar belki. Kimin olduğu bizi ilgilendirmez. Market olarak tercih ediyorduk bakalım gsm de nasıl olacak.

Bim in marketlerinin kalitesini tartışmak çok saçma. Gerçekten ucuza çok iyi ürünler var Zaten adamlara bir sürü çamur attılar. BİMCELL de umarım başarılı olurlar. Tamam Avea alt yapısını kullanıyorlar ama unutmamak lazım yada herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var nerde ise tüm operatörler birbirlerinin alt yapısından faydalanıyorlar. Bir ara avea Türkcell den bu kaynakları paylaşmıyor diye şikayetci olmustu. Hepsinin alt yapısını kim yapıyor ericcson mu siemens mi yani hic biri kendi yapmıyor.
Umarım sektöre rekabet katar ve biraz daha ucuz tariflerden faydalanabiliriz.Başılar

meyve veren ağaç taşlanır... bazıları hep rahat yerde marketlerin bol olduğu yerde çalışmaya alışmış... sivasın doğusuna geçmemiş olanlar yorum yapmasın bu konuda... bim yokken kilosu 3,5 liradan bulgur alıyorduk 2 yıl önce... şimdi 1,5 lira... şeker 3 liraydı şimdi 2 lira... ailemizle görüşüp soruyorduk 2 katı fiyata satıyorlardı... şimdi burada kötülemeyin gelipte... memnun değilsen almazsın olur biter...

bimcell olayıda iyi olmuş... belki diğer operatörlerde insafa gelir... ama aveanın alt yapısını kullanacak orası biraz sıkıntılı olabilir...

ister dinci ister dinsiz ben nerden kaliteli ürünü ucuza alırım ona bakarım. Bimden de alıyorum, Şoktanda, diasadanda . paranın dini olmaz. takılmayalım bunlara.

Görüşmelerde, her inşallah ve maşallahlarda her yöne 10 dakika hediyesi varmış. :)

ister dinci ister dinsiz ben nerden kaliteli ürünü ucuza alırım ona bakarım. Bimden de alıyorum, Şoktanda, diasadanda . paranın dini olmaz. takılmayalım bunlara.

Aynen bende. :alkis:

AÇIKÇA DESENİZE ARKADASINDA HÜKÜMETİN ADAMLARI OLDUĞUNDAN ALIŞVERİŞ YAPMIYORUZ..lafı ne eveleyip geveliyorsunuz :) yok kaliteli değilmiş yok şöyleymiş..

Geri