Bimerden gelen ders ile ilgili cevap

Kodla Büyü
Ne bu ya. Ne olacaksa olsun artık ben bıktım artık. millet atanır evlenmeye falan bakar ben tekrar üni. okuma çabalarında. bu belirsizlik beni bunaltıyor.

ders olarak göremeyeceğiniz daha neler var neler.
1.medya okur yazarlığı
2.halk kültürü
3.vatandaşlık
4.resim
5.müzik
6.been eğitimi
bu derslerin bilişimden önemli olduğunu sebepleri ile birlikte kanıtlayacak kişinin alnından öperim.

teknoloji tasarım konusunda biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz bence... geçen sene seçim ayağına 10-15 branşa teknoloji tasarım kontenjanlarını açtılar. o branşlardan biri biziz. başka hiç bir bağımız yok...

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
teknoloji tasarım konusunda biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz bence... geçen sene seçim ayağına 10-15 branşa teknoloji tasarım kontenjanlarını açtılar. o branşlardan biri biziz. başka hiç bir bağımız yok...
Önceki seneleri araştırmadınız sanırım hocam.. Resim öğretmenlerini, Beslenme vs.öğretmenlerini Tek-Tas öğretmeni yaptılar zamanında... Bu formatörlük meselesi 1 sene içinde patlar hocam. Bt sınıfları gümlemeye devam ediyor. Fatihle birlikte Bt sınıfı kurma meselesi bitmiştir.Ömer Dinçer diğer branştan öğretmenlerin derse az girdiğini bilmiyordur daha, onu bir öğrensin direkt iptal eder zaten.

amip33' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
Önceki seneleri araştırmadınız sanırım hocam.. Resim öğretmenlerini, Beslenme vs.öğretmenlerini Tek-Tas öğretmeni yaptılar zamanında... Bu formatörlük meselesi 1 sene içinde patlar hocam. Bt sınıfları gümlemeye devam ediyor. Fatihle birlikte Bt sınıfı kurma meselesi bitmiştir.Ömer Dinçer diğer branştan öğretmenlerin derse az girdiğini bilmiyordur daha, onu bir öğrensin direkt iptal eder zaten.
el işi derslerine giren öğretmenleri teknoloji tasarımı öğretmeni yaptıklarını biliyorum... peki zorunlu mu oldu ? branş değiştirmek istemeyen ne yaptı?
ayrıca bt dersi sadece ilköğretimde değil bütün liseler, halk eğitimi merkezleride vs. var. kaldıracaklarını hiç zannetmiyorum. bence böyle kalacak bu durum...

Bu vakitten sonra bilişim dersi böyle kalacağına hiç kalmasın branş değişikliği verilsin oradan formatör başvurusu yapacaklar yine yapar nasılsa.

Okulda ne olduğumuz belli değil.Bugün bt sınıfı kaldırıldı, bilgisayarlar halka açılmak için zemin katta kütüphaneyle birleştirildi.Bilişim dersi kaldırılsın, branşımız değişsin daha iyii..

Geri