farklı model telefonlarda denedimYazılım kullanmadan ve resetlemeden bunu yapabilmesi ilginç. Mutlaka bir hinlik var gibi me geliyor. Farklı bir model telefon denediniz mi? Iyilikle soylemiyorsa idareye götürün orda öter
bilmiyorum ios denemedim ama android açıyorSadece android deseni mi açabiliyor?
17 yaşındaki çocuğu böyle kandıramamkiÖğrenciye size bu yöntemi söylerse ona kantinden bir şeyler ısmarlamayı teklif edin. Belki o zaman söyler. Siz de bizimle paylaşırsınız. Bizler de merak içinde kaldık.
17 yaşındaki çocuğu böyle kandıramamki
size katılıyorum hocam zaten yeni üye olmuş ve msj sayısıda çok az.Normlar sıkıntılı, dönemin başı kafalar yoğun haliyle bir çok öğretmen arkadaşım çok da dikkat etmeden cevap yazmaya çalışmış.
Soran vatandaşın öğretmen olmadığı yazdıklarından, yüklemlerinden, buradan yazmayın özelden yazın demesinden belli. Ya arkadaş kafa bulmak istiyor ya da biri ile iddialaşmış bu yapılır mı diye yoklama çekiyor.
Normlar sıkıntılı, dönemin başı kafalar yoğun haliyle bir çok öğretmen arkadaşım çok da dikkat etmeden cevap yazmaya çalışmış.
Soran vatandaşın öğretmen olmadığı yazdıklarından, yüklemlerinden, buradan yazmayın özelden yazın demesinden belli. Ya arkadaş kafa bulmak istiyor ya da biri ile iddialaşmış bu yapılır mı diye yoklama çekiyor.
bi arkadaşın telefonunda ki coinleri kurtarmak için biz de para karşılığıında bir yazılımcıya kırdırmıştık, 2 btc yi kurtarmış olduk..İmkansız diye bir şey yoktur
eğer bulursanız burdan yazmayın diyorum çünkü bu büyük bir açık herkesin bilmemesi gereken bişey neden öğretmen olduğuma inanmıyorsunuzNormlar sıkıntılı, dönemin başı kafalar yoğun haliyle bir çok öğretmen arkadaşım çok da dikkat etmeden cevap yazmaya çalışmış.
var ben kendi gözlerimle şahit oldum diyorumBende bir üstte arkadaşa nerede çalıştığını felan sordum, sunduğum çözümlere Öğretmen gibi yaklaşmaması kendisinin aslında bu işin çözümünü araştıran bir öğrenci olduğu kanisi oluşturdu.
Buradan tekrar etmiş olalım böyle birşey şuan için yok.
bu yıl atandım meslek lisesinde çalışıyorumMerak ettim siz kaç yıldır görev yapıyorsunuz ve hangi tür okulda çalışıyorsunuz?