bir öğretmen beni kendime getirdi!!!...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Allah ömür sağlık verirse 40 yaşıma da girsem okuyacağım hatta gemi zabitliği kursuna bile gideceğim.Hatta havacılık sektörü.Ben artık günün birinde hadi bakalım 50 yaşına girdin emekli ol diyeceklerini de sanıyorum.Güvencim kalmamış.Eskiden bireysel emekliliğe sıcak bakmazdım hemen maaşı alınca poliçeleri imzalayacağım.En azından 56 yaşında kamunun 2 katı alacağım olacak

emos249' Alıntı:
o kadar zor ve ağır geliyorki eğitim mezunu olup ta memur gibi beklemek...tüm öğretmenler dersini bitirip giderken ardından bakakalmak...iş olunca yapıp, olmayınca zaman geçsin diye saatlere dalmak...görevde ilk yılım ama çok ağrıma gidiyor herşey :cry:
m
ya şimdi herkes bana kızacak :( ama yine söyleyeyim.
ben diğer öğretmenler gittikten sonra hiç bos kalmıyorum. 15 bilgisayar var ve genelde 20-25 öğrenci geliyor ödev araştırmaya.
onlarla ilgileniyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ve bt sınıfı öğrencilere hizmet ediyor(amacına ulaşmış oluyor).
bence öğencileri okul çıkışında araştırma yapmak için bt sınıfına gelmeye teşvik etmelisiniz.

ysartemur' Alıntı:
emos249' Alıntı:
o kadar zor ve ağır geliyorki eğitim mezunu olup ta memur gibi beklemek...tüm öğretmenler dersini bitirip giderken ardından bakakalmak...iş olunca yapıp, olmayınca zaman geçsin diye saatlere dalmak...görevde ilk yılım ama çok ağrıma gidiyor herşey :cry:
m
ya şimdi herkes bana kızacak :( ama yine söyleyeyim.
ben diğer öğretmenler gittikten sonra hiç bos kalmıyorum. 15 bilgisayar var ve genelde 20-25 öğrenci geliyor ödev araştırmaya.
onlarla ilgileniyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ve bt sınıfı öğrencilere hizmet ediyor(amacına ulaşmış oluyor).
bence öğencileri okul çıkışında araştırma yapmak için bt sınıfına gelmeye teşvik etmelisiniz.

2 senedir denemediğim kalmadı...öğrenci okulu sevmiyor paydos olunca hurra evlere ve sokaklara...neylesin facebooksuz oyunsuz bilgisayarları...

MEB'de çözümler bitmez. :o
zamanında bir sürü ziraatçi veteriner vs sınıf öğretmeni aldılar, sınıf öğretmenlerinin sesi çıkmadı...
Demekki dağdan çobanı da tutup getirsen bu işi yapar.
yine zamanında formatör vs bir sürü ordan burdan öğretmeni de tuttular bilişimci yaptılar, asıl bilişimciler ses çıkarmadı.
demekki tüm öğretmenler bu işi yapabilir.
Burası meb arkadaşlar :idea: sorunu önceden bulup çözmek yerine saldım çayıra meselesi her iş.
Hem şunda anlamış değilim, okullarda eğitim yaptığımızı kim iddia edebilir. Bakanlıktan o e harfi çıkıp MB olsa ya
ne de olsa benim memurum bilir işini... Merkez Bankası gibi para toplanıyor.

evet hem de çok kötü .. teselli arıyoruz artık artıları eksileri düşünüyoruz napalım.. okul açıldığından beri bilgisayarlara bakmaktan kasa temizlemekten ellerim mahvoldu, bugün sabah 8.30da girdim laba 14.00de ilk molamı verdim:) nasıl bi öğretmenlikse bu..
bence de en azından zaman konusunda bişeyler yapılmalı.

bana en çok dokunan kızıma zaman ayıramamak, tüm gün gözünü yolda koymak, sabahları çıkarken "niye giden annesin" diye feryadına karşı gözümün yaşını kapıdan çıkana kadar tutup duyarsızmış gibi davranmak :cry:

ha başka bir yer okusaydım başaka bir devlet dairesinde çalışsaydım, benm işim böyle derdim belki, belki de keşke öğretmenlik okusaydım diye pişman olanlardan olurdum :!:
ama ben öğretmenlik içinde tek öğretmen olunamayan branştan mezunum maleseffff......

Arkadaşlar , konu ile alakası yok ama , şu Casper mini booklar. Şu küçük laptoplardan :P Bunlarda kurtarma kısayol tuşu nedir, genelde bu tip makinelerde f2 basınca kurtarma geliyordu. Yoksa böyle bir özellik yok mu?

memoras' Alıntı:
kimse canını sıkmasın, bizler öğretmeniz ve bu ünvanımızı bizden alamazlar.. kimse de kendisini ezdirmesin müdürmüş, müdür yardımcısıyımış, öğretmenmiş yatıyormuşuz da full ekders alıyormuşuz sizde biraz daha fazla okusaydınız da bilgisayar öğretmeni olsaydınız kardeşim.. atın bu üzerinizdeki ezilmişliği siz üniversitelerin en yüksek puanlı bölümlerinden birisini bitirdiniz, gurur duyun kendinizle
hocam tebrik ederim süper bir bakış acısı sizi canı gönülden kutluyorum budur kardeşim sen ne kadar dik durursan o kadar güçlü olursun ne kadar karamsar oldun o kadar üstüne gelir herşey umutlu ve mutlu olmak lazım sonuçta hepimiz ölücez elbetteki hakkımızı sonuna kadar arayacağız ama gereksiz çıkışlar ancak bizim canımı sıkar bişeyleri düzeltmez

Geri