makrorganizma' Alıntı:kimnebilir' Alıntı:teşekkürler arkadaşlar beğendiğiniz için.
makrorganizma
Sorumlusu ilk başta bakanlık sonra sesimiz az çıktığı için biziz.
Ben Lisede Görev yapıyorum. Öğrenciler ilköğretimde bilgisayar dersi görüyor. Buna rağmen 9. sınıf öğrencileri internet bağlantısına hala çift tıklıyorsa bunda ne idarenin ne bakanlığın suçu var. Prof Mübhat kütükoğlu fakültenin en iyi hocasıydı. Belki alanınında en iyisidir. Çünkü herkes YÖK'ten şikayet ederken o her şeye rağmen bilim yapıyordu.
HER ŞEYE RAĞMEN ÖNCE EĞİTİM
makrorganizma' Alıntı:Ben Lisede Görev yapıyorum. Öğrenciler ilköğretimde bilgisayar dersi görüyor. Buna rağmen 9. sınıf öğrencileri internet bağlantısına hala çift tıklıyorsa bunda ne idarenin ne bakanlığın suçu var. Prof Mübhat kütükoğlu fakültenin en iyi hocasıydı. Belki alanınında en iyisidir. Çünkü herkes YÖK'ten şikayet ederken o her şeye rağmen bilim yapıyordu.
makrorganizma' Alıntı:kimnebilir' Alıntı:teşekkürler arkadaşlar beğendiğiniz için.
makrorganizma
Sorumlusu ilk başta bakanlık sonra sesimiz az çıktığı için biziz.
Ben Lisede Görev yapıyorum. Öğrenciler ilköğretimde bilgisayar dersi görüyor. Buna rağmen 9. sınıf öğrencileri internet bağlantısına hala çift tıklıyorsa bunda ne idarenin ne bakanlığın suçu var. Prof Mübhat kütükoğlu fakültenin en iyi hocasıydı. Belki alanınında en iyisidir. Çünkü herkes YÖK'ten şikayet ederken o her şeye rağmen bilim yapıyordu.
kimnebilir' Alıntı:teşekkürler arkadaşlar beğendiğiniz için.
Doğru dürüst öğretmen olsan bunu bilirdin. Sabah sabah adamı çileden çıkarıyorsun.
kimnebilir' Alıntı:Şiiri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz arkadaşlar. Diğer Öğretmenler ve ilgililer okurda belki yaptığımız işi küçümsemekten vaz geçerler.
şiiri dekanlara yolladım bakana iletmeleri için inşaalah iletirler ağzına sağlık "kimnebilir" kardeşBakana yollamak lazım, duygulanır garanti
En ufak bir eleştiriye tahammülümüz yoksa eleştiri hakkımız nasıl olacak. Her türlü olumsuzluğa rağmen önce eğim demek bile bazen çileden çıkarabiliyor demek ki
eleştirecek okadar kişi varken o kadar kurum varken okadar şey varken başımızda o kadar olumsuzluklar varken onları bırakıpta kusuru öğretmende ararsan böylede eleştrilirsin arkadaşım. bu da bizim eleştri hakkımız.makrorganizma' Alıntı:Anlaşıldı hepimiz aynı türküyü çığaralım. Aynı ağıtı yakalım. Birbrimizi tebrik edip takdir edelim. başka söyleyecek sözüm kalmadı size kolay gelsin
...SEÇEBİLECEĞİM BİR ÇOK BÖLÜM VARDI DÖNÜP BAKMADIM
GELECEK BİLİŞİMLE GELECEK DEDİM TERCİH YAPTIM......