bir şiir yazdım sıkıntıdan.

Kodla Büyü
makrorganizma' Alıntı:
kimnebilir' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar beğendiğiniz için.

makrorganizma
Sorumlusu ilk başta bakanlık sonra sesimiz az çıktığı için biziz.

Ben Lisede Görev yapıyorum. Öğrenciler ilköğretimde bilgisayar dersi görüyor. Buna rağmen 9. sınıf öğrencileri internet bağlantısına hala çift tıklıyorsa bunda ne idarenin ne bakanlığın suçu var. Prof Mübhat kütükoğlu fakültenin en iyi hocasıydı. Belki alanınında en iyisidir. Çünkü herkes YÖK'ten şikayet ederken o her şeye rağmen bilim yapıyordu.
HER ŞEYE RAĞMEN ÖNCE EĞİTİM

Sen kendini ne sanıyorsun. Lisedeymiş... Şimdi sana birşey söylerdim ama yeri değil....

Öğrenen öğrencide var öğrenmeyende. Herkes nasıl matematikten 100 alamıyorsa aynı şekilde bilgisayar öğrenemiyor. O kadar basit.

Doğru dürüst öğretmen olsan bunu bilirdin. Sabah sabah adamı çileden çıkarıyorsun.

makrorganizma' Alıntı:
Ben Lisede Görev yapıyorum. Öğrenciler ilköğretimde bilgisayar dersi görüyor. Buna rağmen 9. sınıf öğrencileri internet bağlantısına hala çift tıklıyorsa bunda ne idarenin ne bakanlığın suçu var. Prof Mübhat kütükoğlu fakültenin en iyi hocasıydı. Belki alanınında en iyisidir. Çünkü herkes YÖK'ten şikayet ederken o her şeye rağmen bilim yapıyordu.

eminim sınıfınızda bilgisayar konusunda çok iyi öğrenciler de vardır..onları da size biz gönderiyoruz haberiniz olsun...

Şiiri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz arkadaşlar. Diğer Öğretmenler ve ilgililer okurda belki yaptığımız işi küçümsemekten vaz geçerler.

makrorganizma' Alıntı:
kimnebilir' Alıntı:

makrorganizma
Sorumlusu ilk başta bakanlık sonra sesimiz az çıktığı için biziz.

ben şu an lisede çalışıyorum.daha önce ilköğretimdeydim.notla değerlendirme yapmadığımızdan daha doğrusu yaptırım olmadığından öğrenci üzerinde pek etkili olamıyordum.arkadaşlarım için de aynıdır bence.o açıdan arkadaşları yargılayamazsınız.ona bakarsanız ilköğretimde matematik dersi 5 olanlar lisede toplama çıkarma yapamıyorlar...

kimnebilir' Alıntı:
Doğru dürüst öğretmen olsan bunu bilirdin. Sabah sabah adamı çileden çıkarıyorsun.

En ufak bir eleştiriye tahammülümüz yoksa eleştiri hakkımız nasıl olacak. Her türlü olumsuzluğa rağmen önce eğim demek bile bazen çileden çıkarabiliyor demek ki

En ufak bir eleştiriye tahammülümüz yoksa eleştiri hakkımız nasıl olacak. Her türlü olumsuzluğa rağmen önce eğim demek bile bazen çileden çıkarabiliyor demek ki

sen uzaydan falan mı geldin kardeş öğrencileri tanımıyor gibi öğretmenlere çamur atıyorsun. bilip bilmeden eleştri yapma.

Anlaşıldı hepimiz aynı türküyü çığaralım. Aynı ağıtı yakalım. Birbrimizi tebrik edip takdir edelim. başka söyleyecek sözüm kalmadı size kolay gelsin

makrorganizma' Alıntı:
Anlaşıldı hepimiz aynı türküyü çığaralım. Aynı ağıtı yakalım. Birbrimizi tebrik edip takdir edelim. başka söyleyecek sözüm kalmadı size kolay gelsin
eleştirecek okadar kişi varken o kadar kurum varken okadar şey varken başımızda o kadar olumsuzluklar varken onları bırakıpta kusuru öğretmende ararsan böylede eleştrilirsin arkadaşım. bu da bizim eleştri hakkımız.

gerçekten çok güzel...sosyal medya kullanmadığım için, kullananlardan ricam bu şiiri ulaşabildikleri yere kadar paylaşsınlar...ne bileyim belki paylaşım rekoru kırar da en azından bu şekilde birilerinin gözüne gözüne sokulur bazı olaylar :cry:

Geri