Bence çok kasmaya gerek yok, öğretmenliklerin hepsi kötü. Başka bakanlık, başka memuriyet deseniz neyse. Bitti bu meslek. Yine de kim ne derse desin Bt hepsinden iyi. Meslekte 17. yılım, ilk 10 - 12 sene takıyordum ama artık sallamıyorum. Bilişim değil Fenci olsan sınıf rehber öğretmenliği yükü kolay mı sanıyorsunuz. Sınıfta şu benim saçımı çekti olayına kadar başında, şökü, evrakı bir ton saçmalık, velilerle aşırı iletişim. Lgs'de çocuk kötü yaptı hesap ver, dersi anlamayan çocuklar, neler neler. Ek dersin hiç bir zaman ful olmayacak ful olsa 30 saat hamallık yapmış olacaksın. Mis gibi btr oluyoruz, 10 - 12 saat ders gerisi yatış. Eskisi gibi farem bozuldu diye gelen de yok. Elektrikle çalışan bütün aletlerin canı cehenneme. Öğretmenlik güzel iş olsa tamam dertlenelim ama bu iş komple bitmiş, herkes btr olmak için can atarken mesleğin kadrini bilin derim. Buradan her şey güllük gülistanlık dediğim anlamını çıkaranlar olacaktır, ben bunu demedim.
Yok dersimiz artsın, uçalım kaçalım da demiyorum, hiç bir beklentim yok, artık 40 yaşını aşmak üzereyim, btr taraftarıyım, hatta hiç derse girmeden ful ek ders almak istiyorum
ilkokullara da btr gelsin de idarecilikten istifa edip bir butik ilkokulda yaşlı sınıf öğretmenleri ile takılayım diyorum.