bir bt öğretmeninin mücadelesi :)

Kodla Büyü
En azından gündemdeyiz diyeceğiz yakında :) Gündem maddesi 6 seçmeli derslerin tespiti gibi... Nefret ediyorum bu branştan...

ben özellikle size destek veren öğretmen arkadaşları tebrik ediyorum hocam. :+1:

Bizim okulda herkes 6 saatlik bilgisayar dersime göz koydu. BT seçilmesin onun yerine başka bir şey seçilsin de ben gireyim diye. branşlardan bazıları 15 saatin altında kaldı. bir de öfkeliler sorma gitsin! neymiş efendim zaten ben formatörmüşüm derse girmesem de başka okula göndermezlermiş o zaman ne gereği varmış, bütün okullarda bt yerine başka dersler seçilmiş de öğretmenler mağdur olmamış. bu okulda niye böyleymiş. "ben varsam seçilmek zorunda o kadar" diyerek kestirip attım ve öfkelenmeye devam ettiler. sanki haklarıymış gibi. sanki ömür boyu formatör kalacakmışım gibi. sanki bt dersi dünyanın en gereksiz dersiymiş gibi...

ALLAHtan "müdür bt normu kapanmaması gerekiyor, seçmemiz şart" dedi. müdürler toplantısında öyle karar alınmış da kimseye laf düşmedi. Herkesin kendi çıkarı olunca başkasının hakkına göz dikiyorlar ne yazık ki..

Geri