Hay ağzına sağlık hocam. Burada tavsiye niteliğinde birilerinin faydası dokunacaksa amenna, ancak böyle bir fayda göremeyecekseniz neden anlatıyorsunuz hocam.eemree' Alıntı:bunları burda yazmanın kime ne faydası anlamadım.
müdürünüz hata yapıyorsa sizde onu yetkililere bildirmiyorsanız sizde hatalara
ortaksınız bence burda yazıp vicdanınızı rahatlamak neyi düzeltecek
biz burda müdürünüze sayıp sövelim dalga geçelim
ne geçicek elimize
yanlış olmuş bence
eemree' Alıntı:bunları burda yazmanın kime ne faydası anlamadım.
müdürünüz hata yapıyorsa sizde onu yetkililere bildirmiyorsanız sizde hatalara
ortaksınız bence burda yazıp vicdanınızı rahatlamak neyi düzeltecek
biz burda müdürünüze sayıp sövelim dalga geçelim
ne geçicek elimize
yanlış olmuş bence
BayTerapi' Alıntı:arkadaşlar TES imiş bizim okula geldiğinde.. rahatsız etmişler soruşturma filan.. hemen diğer bir sendikaya geçmiş.. kafam çok rahat diyor.. ama bunun sendika ile alakası yok ya.. bu tamamen dediğiniz gibi kişilik bozukluğu ile alakalı .. sıkıntı: bu kadar rahat at koşturan birini sistemin dışa itmek yerine can alıcı noktada denetimsiz bırakması...
hocam ben o sendikanın başkanı olup, sırf üye olmadım diye bana 2 yıl boyunca soruşturma açan, sürekli sarı zarf gönderen bir başbelası kişiliksizle öyle uğraştım ki tüm tes.liler bana aynı görünüyor maalesef... sadece kendileri milliyetçi sadece kendilerini vatansever zannediyorlar ya yolasım geliyor o ülkücü bıyıklarını!mutlu112' Alıntı:Sayın hocem t.e.s demeniz aynı sendikada olan beni üzdü.boteci_Z' Alıntı:aaa kesin sendikalıdır o. hatta kesin "t.e.s."dir !
boteci_Z' Alıntı:hocam ben o sendikanın başkanı olup, sırf üye olmadım diye bana 2 yıl boyunca soruşturma açan, sürekli sarı zarf gönderen bir başbelası kişiliksizle öyle uğraştım ki tüm tes.liler bana aynı görünüyor maalesef... sadece kendileri milliyetçi sadece kendilerini vatansever zannediyorlar ya yolasım geliyor o ülkücü bıyıklarını!mutlu112' Alıntı:Sayın hocem t.e.s demeniz aynı sendikada olan beni üzdü.boteci_Z' Alıntı:aaa kesin sendikalıdır o. hatta kesin "t.e.s."dir !
*Vendetta*' Alıntı:boteci_Z' Alıntı:hocam ben o sendikanın başkanı olup, sırf üye olmadım diye bana 2 yıl boyunca soruşturma açan, sürekli sarı zarf gönderen bir başbelası kişiliksizle öyle uğraştım ki tüm tes.liler bana aynı görünüyor maalesef... sadece kendileri milliyetçi sadece kendilerini vatansever zannediyorlar ya yolasım geliyor o ülkücü bıyıklarını!mutlu112' Alıntı:Sayın hocem t.e.s demeniz aynı sendikada olan beni üzdü.boteci_Z' Alıntı:aaa kesin sendikalıdır o. hatta kesin "t.e.s."dir !
Bende aynı şeyleri EBS için besliyorum zira siz bir kişi görmüşsünüz ama benim gördüğüm bildiğim enaz 10 kişi... Daha Bir üstyazı bile yazamayan 3-4 senedir müdür yardımcısı olan şahısların adı milli eğitim müdürlüğüne geçiyor... O koltuklar oturmak için badembıyıklı olmak yetiyor. Resmen sınav sorularını alarak yönetici olmuşlar, hak yemenin her türlüsünü yapıyorlar, sonra birde hak hukuk din imandan bahsediyorlar... Sizin bahsettiğiniz o şahıstan eminim kat ve kat daha beterler...
Sonuçta her grubun içinde kötüler vardır ama bir grubun çoğunluğu kötüyse o grupta da bir problem vardır...
boteci_Z' Alıntı:*Vendetta*' Alıntı:boteci_Z' Alıntı:hocam ben o sendikanın başkanı olup, sırf üye olmadım diye bana 2 yıl boyunca soruşturma açan, sürekli sarı zarf gönderen bir başbelası kişiliksizle öyle uğraştım ki tüm tes.liler bana aynı görünüyor maalesef... sadece kendileri milliyetçi sadece kendilerini vatansever zannediyorlar ya yolasım geliyor o ülkücü bıyıklarını!mutlu112' Alıntı:Sayın hocem t.e.s demeniz aynı sendikada olan beni üzdü.boteci_Z' Alıntı:aaa kesin sendikalıdır o. hatta kesin "t.e.s."dir !
Bende aynı şeyleri EBS için besliyorum zira siz bir kişi görmüşsünüz ama benim gördüğüm bildiğim enaz 10 kişi... Daha Bir üstyazı bile yazamayan 3-4 senedir müdür yardımcısı olan şahısların adı milli eğitim müdürlüğüne geçiyor... O koltuklar oturmak için badembıyıklı olmak yetiyor. Resmen sınav sorularını alarak yönetici olmuşlar, hak yemenin her türlüsünü yapıyorlar, sonra birde hak hukuk din imandan bahsediyorlar... Sizin bahsettiğiniz o şahıstan eminim kat ve kat daha beterler...
Sonuçta her grubun içinde kötüler vardır ama bir grubun çoğunluğu kötüyse o grupta da bir problem vardır...
hiç sanmıyorum hocam kat be kat beter olduklarını. zira bahsettiğim şahıs ist. anadolu yakasında bu tür kişiliksizliğiyle ün salmış bulunmakta. EBSliler bile "aman hocam Allah kurtarsın sizi" diyerek kaçışmışlardı... hepsinin Allah burnundan getirsin bu zalimlerin.