Bir düzene sahip misiniz?

Kodla Büyü
Re: BİR MÜDÜRE SAHİBİZ DÜŞMAN BAŞINA BİLE DİYEMİYORUZ

bunları burda yazmanın kime ne faydası anlamadım.
müdürünüz hata yapıyorsa sizde onu yetkililere bildirmiyorsanız sizde hatalara
ortaksınız bence burda yazıp vicdanınızı rahatlamak neyi düzeltecek
biz burda müdürünüze sayıp sövelim dalga geçelim
ne geçicek elimize
yanlış olmuş bence

eemree' Alıntı:
ne geçicek elimize
yanlış olmuş bence
Hay ağzına sağlık hocam. Burada tavsiye niteliğinde birilerinin faydası dokunacaksa amenna, ancak böyle bir fayda göremeyecekseniz neden anlatıyorsunuz hocam.

eemree' Alıntı:
ne geçicek elimize
yanlış olmuş bence

Hocam bazen anlatıp stres atıyor insan.
Aslında bu da iletişimsizlikten kaynaklanıyor.
Bizim müdür böyle böyle desen ilçe MEM veya başka bir yere YÜRÜ GİT der.
Huzur olmayan okulda da işler çığırından çıkıyor. Herkes arkadan atıp tutuyor.
Tuhaf işler...
Bu arada arkadaşım geçmiş olsun. Beterin beteri var...

ciddi söylüyorum müdürünüzün öyle düşman başına dedirtecek bir durumu yok gibi geldi bana... anlatılanlar çerçevesinde söylüyorum

BayTerapi' Alıntı:
arkadaşlar TES imiş bizim okula geldiğinde.. rahatsız etmişler soruşturma filan.. hemen diğer bir sendikaya geçmiş.. kafam çok rahat diyor.. ama bunun sendika ile alakası yok ya.. bu tamamen dediğiniz gibi kişilik bozukluğu ile alakalı .. sıkıntı: bu kadar rahat at koşturan birini sistemin dışa itmek yerine can alıcı noktada denetimsiz bırakması...

Şahısla doğrudan olmasada sendikanında alakası var yinede. Benim bildiğim bir EBS üyesi ve temsilcisi müdür yardımcısı var. 3 senelik müdür yardımcısı ama bir tane resmi evrak yazamaz, mevzuat filan bilmez. EBS Bu arkadaşı okul müdürü yapacakdı fakat son çıkan yasadan sonra bu arkadaşı bir yere Milli Eğitim müdürü olarak teklif edecekmiş, övüne övüne anlatıyor heryerde... Hatta bu son çıkan yasadan sonra başka tanıdığım müdür yardımcısı da TES'den istifa edip EBS'ye geçmişki yine müdür yardımcısı olabilecekmiş.
Bu devirde EBS üyesi isen sana torpil, hak yeme sana mübah... Böyle karakter yoksunu insanlar ve bunları başımıza getiren torpilci sendikalar olduğu sürece böyle şeyler azalmayacak ne yazık ki artacak... Can alıcı nokta şuki "Kimi kime şikayet edeceksin".
Olaylar bizim iş güvencemize geldiğinde de koltuk uğruna yine herşeye olur diyecek bu şahıslar ve sendikaları.
Allah yardımcımız olsun inşallah...

mutlu112' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:
aaa kesin sendikalıdır o. hatta kesin "t.e.s."dir !
Sayın hocem t.e.s demeniz aynı sendikada olan beni üzdü.
hocam ben o sendikanın başkanı olup, sırf üye olmadım diye bana 2 yıl boyunca soruşturma açan, sürekli sarı zarf gönderen bir başbelası kişiliksizle öyle uğraştım ki tüm tes.liler bana aynı görünüyor maalesef... sadece kendileri milliyetçi sadece kendilerini vatansever zannediyorlar ya yolasım geliyor o ülkücü bıyıklarını!

boteci_Z' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:
hocam ben o sendikanın başkanı olup, sırf üye olmadım diye bana 2 yıl boyunca soruşturma açan, sürekli sarı zarf gönderen bir başbelası kişiliksizle öyle uğraştım ki tüm tes.liler bana aynı görünüyor maalesef... sadece kendileri milliyetçi sadece kendilerini vatansever zannediyorlar ya yolasım geliyor o ülkücü bıyıklarını!

Bende aynı şeyleri EBS için besliyorum zira siz bir kişi görmüşsünüz ama benim gördüğüm bildiğim enaz 10 kişi... Daha Bir üstyazı bile yazamayan 3-4 senedir müdür yardımcısı olan şahısların adı milli eğitim müdürlüğüne geçiyor... O koltuklar oturmak için badembıyıklı olmak yetiyor. Resmen sınav sorularını alarak yönetici olmuşlar, hak yemenin her türlüsünü yapıyorlar, sonra birde hak hukuk din imandan bahsediyorlar... Sizin bahsettiğiniz o şahıstan eminim kat ve kat daha beterler...
Sonuçta her grubun içinde kötüler vardır ama bir grubun çoğunluğu kötüyse o grupta da bir problem vardır...

*Vendetta*' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:

Bende aynı şeyleri EBS için besliyorum zira siz bir kişi görmüşsünüz ama benim gördüğüm bildiğim enaz 10 kişi... Daha Bir üstyazı bile yazamayan 3-4 senedir müdür yardımcısı olan şahısların adı milli eğitim müdürlüğüne geçiyor... O koltuklar oturmak için badembıyıklı olmak yetiyor. Resmen sınav sorularını alarak yönetici olmuşlar, hak yemenin her türlüsünü yapıyorlar, sonra birde hak hukuk din imandan bahsediyorlar... Sizin bahsettiğiniz o şahıstan eminim kat ve kat daha beterler...
Sonuçta her grubun içinde kötüler vardır ama bir grubun çoğunluğu kötüyse o grupta da bir problem vardır...

hiç sanmıyorum hocam kat be kat beter olduklarını. zira bahsettiğim şahıs ist. anadolu yakasında bu tür kişiliksizliğiyle ün salmış bulunmakta. EBSliler bile "aman hocam Allah kurtarsın sizi" diyerek kaçışmışlardı... hepsinin Allah burnundan getirsin bu zalimlerin.

yapacağınız şey çok basit okulda bu durumdan rahatsız olanlar bimere yazacak. öyle 1 kere yazıpta da bırakmayacaklar. ayrıyetten böyle tipler kendisi hakkında konuşulsun yorum yapılsın isterler... onun isteğini yerine getirmeyin . ortamda yokmuş gibi ve hatta tamamen yokmuş gibi davranın... yanınızdan geçerken sanki hafif bir rüzgar geçmiş gibi düşünün. hadi bol güneşli günler..

boteci_Z' Alıntı:
*Vendetta*' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:

hiç sanmıyorum hocam kat be kat beter olduklarını. zira bahsettiğim şahıs ist. anadolu yakasında bu tür kişiliksizliğiyle ün salmış bulunmakta. EBSliler bile "aman hocam Allah kurtarsın sizi" diyerek kaçışmışlardı... hepsinin Allah burnundan getirsin bu zalimlerin.

Bence sen yeterince görmemişsin hocam, inşallah Allah benim bahsettiğim vatandaşları göstermesin kimseye... Ben, "yanımdan geçerken bana selam vermedin, bana saygısızlık yaptın" diye öğretmenine KINAMA cezası veren gördüm... Okula müdür olarak atandıktan sonra 2 yıl içinde okulun %90 kadrosunun değiştiğini hatta o okulda en az 10 yıldır çalışan öğretmenleri sadece kendi sendikasından olmadığı için cezayla yada norm fazlası yaparak gönderen müdür gördüm. Bu gönderdiği öğretmenlerden birinin nedensiz egzersizini kesip, öğretmen egzersiz ücreti almadan yinede öğrencileri çalıştırdığını ve ilde başarı alınca müdürün fotoğrafta öğretmenin önüne geçtiğini gördüm... ve bu yaptıklarına rağmen haklarında şikayet olsada bu şahsiyetlerin hiçbir şekilde hakkında işlem yapılmadığını gördüm... Beterin beteri var hocam... Ne yazıkki bunları yapan şahıslarda güçlerini bizim sayemizde kazanıyorlar...

hocam saat3ten sonra okul dağılıp kimse hademelerle formatör olan ben kalınca,neden BT sınıfında değil de öğretmenler odasında saat 5i bekliyorum diye soruşturma yediğim için bence hepsi birbirinden beter. benim 2 yılımı zehir eden o pislik gün yüzü görmesin. gebersin hatta!
şikayet etmeden sustum sanmayın. ilçe milli eğitim,kaymakamın bile haberi vardı ama 2 yılın sonunda sadece BİMER deva olabildi...
o pislikten korkmayan tek insanlardı,işte onlara saygım sonsuz.

Hocam ben bu müdürün yedi sülalesini gelmişini geçmişini........................................................ İsyan başlar hocam İsyan.. Ya ben Ya O .. :!: Korkmayın hocam çekinmeyin hocam. atın iyisine doru yiğidin iyisine deli derler.

Geri