berra_u' Alıntı:benim de derslerim hemen hemen aynı geciyor. hele de öğrencilerim lab ın kapısıyla bilgisayarlar arası 2-3 metrelik mesafeyi koşarak gecmezlerse bende uzuluyorum. bu cocuklara noldu bugun diye :?
her turlu zorluğa rağmen oğretmenli cok guzel. az once 1 lere dersim vardı. tahtaya "monitör " yazdım . bir tanesi "Öğretmenim adınızı mı yazdınız??" diye sordu:[/img]
uhaha:berra_u' Alıntı:benim de derslerim hemen hemen aynı geciyor. hele de öğrencilerim lab ın kapısıyla bilgisayarlar arası 2-3 metrelik mesafeyi koşarak gecmezlerse bende uzuluyorum. bu cocuklara noldu bugun diye :?
her turlu zorluğa rağmen oğretmenli cok guzel. az once 1 lere dersim vardı. tahtaya "monitör " yazdım . bir tanesi "Öğretmenim adınızı mı yazdınız??" diye sordu:[/img]
bence de tek sorun bilişim teknolojileri dersinin seçmeli ders olması ve notla değerlendirilememesifatma' Alıntı:ama bizi adam yerine koymayan öğrenci ve idarecilerden önce, bu dersi tek saat yapıp notunu kaldıranları alnından öpmek istiyorum...