hocam size kullanıcı oluşturuyorlar örneğin ilinize sonra il ilçeleri ekliyor ilçelerde kurumları biraz mebbis eokul sistemi gibi... scripti vermezler hocam ama yinede sormak lazım
1.Türkiye genelindeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumların yönetilebilir bir web sitesine sahip olmasını,
2.Bu web sitelerinin Milli Eğitim Bakanlığının standartlarını ve genel kabul görmüş internet standartlarını tam olarak karşılayabilmesini,
3.Bakanlık tarafından bağlı kurumlara tahsis edilen meb.k12.tr uzantılı alt alan adlarının ve yine bakanlık tarafından tahsis edilen okulweb.meb.k12.tr sunucusundaki ftp alanlarının kullanımını artırarak kurum bütçelerinden web sitesi için ayrılan yıllık ortalama 100 dolarlık ücretin kurumlarda kalmasını,
4.İlçe,İl yada Türkiye genelinde web sitelerinde mutlaka yapılması gereken değişikliklere merkezi olarak müdahale edilebilmesini,
5.Kullanımı basit bir yönetim paneliyle kurum personellerinin ve kuruma ait alt birimlerin kendi haber duyuru ve bilgilerine kendilerinin müdahale etmesini sağlayarak kurumlarda bilgi işlem personelinin üzerine düşen yükün azaltılmasını,
6.Kurum verilerinin merkezi olarak toplanarak yedeklenmesini ve olası veri kaybında geri yüklemenin kolaylaştırılmasını
sağlamaktır.