Bir tarih belirleyelim ve o tarihte ...

Kodla Büyü
bilgibil' Alıntı:
Sonuç olarak bu yapılamayacak bunu anladım.Peki biz böyle sesimizi çıkarmadıkça ve Eğitim sistemindeki bu kadar belirsizlik varken bizim için kim ne yapar ki?Bütün bunları değerlendirdiğimizde Biz ne yapmalıyız?Öyle bir başlık açalım madem.Sesimizi duyurmak ve Sorunlarımıza samimi çözümler üretmek için Ne yapmalıyız?Herkes fikrini söylesin ve en çok kabul gören fikri uygulayalım.Yoksa yönümüzü rüzgar tayin edecek ve o rüzgar da bizi yeterince savurdu ve daha da savuracağa benziyor.
Açınız hocam bununla ilgili bir başlık, zaten 4-5 tane madde var, sendikadan istifa etmek, ankarada eylem, twitter eylemi, okul sitelerini karartmak..

Ama bakmayın siz henüz keyifler yerinde, herkes fikrini en parlak görür de hangi maddenin öne çıktığını önemsemez tamam madem zümrem bunu istiyor ben de destek vereyim demez..

ben de başlığı görünce belirlenen tarihte ciddi bir eylem yapılacak sandım. çıka çıka istifa çıktı. ancak böyle olur bilişimcinin eylemi...
arkadaşlar eylem hükümete karşı yapılır, öğretmenlerin biraraya gelmesi ile oluşturdukları bir dayanışma kurumuna karşı değil.

Arkadaslar ben KONYA dan organize olmaya hazırım.Okulları tek tek gezip bilgisayar öğretmenleri ile görüşmeye ve onları ikna etmeye hazırım.Yeter ki eylem olsun.

Sendikalardan istifa edelim
Ankara'da eylem yapalım
Okul sitelerini karartalım
Twitter'da eylem yapalım
Hiçbirini yapmaya gerek yok şimdilik
Kafamıza sıkalım
Mahkemede dava açalım
@basın tek başına uğraşsın dursun biz alkışlayalım
Dernek çalışsın uğraşsın onlar bu işi halleder
Çalışma yapılıyormuş sonucu bekleyelim
4*3 sistemini bekleyelim oradan bize ekmek çıkar

Arkadasım zaten istifa ettik ilk olarak, zaten hiç desteklerini görmedik.ama başımızda bir muhalif sendika olursa iyi olur diye düşünüyorum.Türk Eğitim Sen veya Anadolu Eğitim Sen den destek alabiliriz.Onlarla irtibata geçelim.Sizden rica ediyorum eylem yapalım.

2009 dan beri türk eğitim sen meb e bu konuda sözlü ve yazılı bilgiler vermekte bilişimcilerin mağduriyetinin giderilmesini istemektedir. bilişimcilerin bu halini bilmeyen yok ama bakanlık bu işe çözüm bulmak istemiyor.

cesur yürek' Alıntı:
en büyük eylem bütün formatör olan öğretmnlerin formatörlüğü bırkmasıdır. aynı anda bıraksınlar bak neler oluyor onu yapcak burda öğretmen yok
Bugüne kadar bu forumda duyduğum en en mantıklı şeyi söylediniz.. Teşekkür ediyorum

Geri