cerenimo
Aktif Üye
Hocam resmi yazı var mı elinizde?Hocam destek noktaları 1 ile 4 arası hizmet verecek. Bakan yardımcısı demiş.
Hocam resmi yazı var mı elinizde?Hocam destek noktaları 1 ile 4 arası hizmet verecek. Bakan yardımcısı demiş.
Yeni Canlı Ders saatleri ile artık var.Bu yazıya göre 1'le 4 arası ders olmayacağından destek noktasının da işlemeyeceğini anlıyorum.
Yeni Canlı Ders saatleri ile artık var.
Bu saatleri EBA Destek Noktalarını çalıştırmak için ayarlamış olabilirler mi?!!??! Paranoya da dip
Hocam burdan bu saatlerde ve Cuma saatinde ders olmayacağını anlıyorum. Ancak dediğiniz gibi de anlaşılabilir. Her zamanki gibi birbirine zıt anlaşılacak bir yazı göndermişler.Yeni Canlı Ders saatleri ile artık var.
Bu saatleri EBA Destek Noktalarını çalıştırmak için ayarlamış olabilirler mi?!!??! Paranoya da dip
Yok derken hocam, o saatlerin insiyatifini öğretmene bırakmış, sistemde o saatler var normalde.13-16 arası ders tanımlama yok. Eba Destek Noktasıda yıl sonuna kadar yok görünüyor.
Çocuklar düşünülmüstur o saatlerde, hava alsınlar diye düsunuyorum. Öyle anladım. Çizelgeye gorede sınıf yazılmamış o saatlere. Yoksa cocuklar evden hic cıkamaz. Hayırlısı olsun bakalım.Yok derken hocam, o saatlerin insiyatifini öğretmene bırakmış, sistemde o saatler var normalde.