bluetooth gm klavyeyi F den Q ya çevirme(fiziksel klavyeyi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan orhan82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

orhan82

Aktif Üye
1- resimdeki gibi ince uçlu bir meyve bıçağıyla tuşları Q klavye düzenine getiriniz(resimde bıçağı nasıl kullanmanız gerektiği resmedilmiştir. dikkat edilecek nokta bıçağı tuş ile tuşu zemine bağlayan plastikler arasına sokabilmek)
2- ekde vermiş olduğum external keyboard helper isimli klavye uygulamasını(apk verilmiştir) tabletinizde kurmanız.(airdroid isimli dosya aktarım programı çok işinize yaracaktır, airdroid i google play store dan indirebilirsiniz.
3-ayarlar > dil ve giriş > varsayılan> external keyboard helper i seçmeniz

2-3 gündür sorunsuz kullanıyorum

GÜLE GÜLE KULLANIN

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    274.7 KB · Görüntüleme: 2,043
  • 2.jpg
    2.jpg
    361.9 KB · Görüntüleme: 2,043
  • 3.jpg
    3.jpg
    363.6 KB · Görüntüleme: 2,037
  • External Keyboard Helper Pro v6.1 androidbilgi.wordpress.com.rar
    External Keyboard Helper Pro v6.1 androidbilgi.wordpress.com.rar
    212.8 KB · Görüntüleme: 508
Aklıma "Türklere imkansız de ve şöyle köşeye geçip izle" sözü geldi.
Süpersin hocam

hocam ben 8 tabletin klavyesini sorunsuz bir şekilde Q kalvyeye çevirdim. Teşekkürler :) yalnız bu airdroid programı benim tablette çalışmıyor giriş yaparken internet baglantısı saglanamadı uyarısı veriyor

Arkadaşlar ben klavyenin tuşlarını zorlayıp kaldırmaktansa Türkçe Q klavye stickerlardan aldım. Onları Q klavye düzenine göre yapıştırdım.

büyükşehirde oturunca sticer alması(bulması) kolay olabilir ama taşra da işler öyle olmuyo hocam ;)

tablette harflerle yazarken numara yazmak için tıkladığımda önde yazılan harfleri siliyor bununla karşılaşan oldu mu acaba

BBNET
Geri