savasdeniz' Alıntı:Sizin gibi görevini bilmeyen, nasıl ne şekilde davranacağını bilemeyen çok değerli BT öğretmenleri formatör olmayın.Sizin tuvalet temizlemenizde yakındır.
hamuş' Alıntı:maalesef bizim okulda da aynı durum söz konusu dün mesela öğretmen gelmedi sabahtan 4 saat ders bilişim sınıfına alındı öğrenciler ve başlarında ben durdum ne diyeceksiniz alamazsınız müdür bey mi diyeceksiniz BT sınıfına sonuçta müdür idari amir sana görev veriyor zıtlaşıp huzursuzluk çıkacak notunu düşük verir vs. vs.
hocam idari amirin her dediğini yapacak olursan sana temizlik görevi de verir.BT sınıfını açarsın kim durusa duru başında.hamuş' Alıntı:maalesef bizim okulda da aynı durum söz konusu dün mesela öğretmen gelmedi sabahtan 4 saat ders bilişim sınıfına alındı öğrenciler ve başlarında ben durdum ne diyeceksiniz alamazsınız müdür bey mi diyeceksiniz BT sınıfına sonuçta müdür idari amir sana görev veriyor zıtlaşıp huzursuzluk çıkacak notunu düşük verir vs. vs.
Okulun görevim olmayan bütün bilgisayar işleriyle de ilgileniyorum ve bu durumdan hiç şikayetçi değilim açıkcası ama boş ders olayı farklı. Boş derslerde çocukları laba almıyorum, Bt sınıfı oyun sınıfı değil sonuçta. Gir demelerine rağmen boş derse de girmiyorum, bunun da farkındalar tartışma çıktı çıkacakta çıkmadan elimde resmi bir evrak olsun istedim.hamuş' Alıntı:maalesef bizim okulda da aynı durum söz konusu dün mesela öğretmen gelmedi sabahtan 4 saat ders bilişim sınıfına alındı öğrenciler ve başlarında ben durdum ne diyeceksiniz alamazsınız müdür bey mi diyeceksiniz BT sınıfına sonuçta müdür idari amir sana görev veriyor zıtlaşıp huzursuzluk çıkacak notunu düşük verir vs. vs.
hamuş' Alıntı:maalesef bizim okulda da aynı durum söz konusu dün mesela öğretmen gelmedi sabahtan 4 saat ders bilişim sınıfına alındı öğrenciler ve başlarında ben durdum ne diyeceksiniz alamazsınız müdür bey mi diyeceksiniz BT sınıfına sonuçta müdür idari amir sana görev veriyor zıtlaşıp huzursuzluk çıkacak notunu düşük verir vs. vs.