BOOTMGR is missing hatası ÇILDIRACAĞIMMM

Kodla Büyü
ademola' Alıntı:
mayhem' Alıntı:
arkadaşlar ben flasha acronisi ntfs olarak RMprep ile atıyorum şurda arkadaş anlatmış
image-dvd-ve-cd-image-programlari-f103/bootable-usb-olusturma-windows-acronis-ghost-vs-t147606.html
fakat tahtaya takıp flashtan başlat deyince bootmgr hatası veriyor daha imaj almadan alıyorum aynı hatayı
fat32 yapınca düzeliyo bu seferde aldığım imajı flasha atamıyorum

benim yönetemde böyle bir sıkıntı olmuyor:

image-dvd-ve-cd-image-programlari-f103/acronis-true-image-2016-dokunmatik-destekli-t147402.html

windows-isletim-sistemi-f84/ademhoca-uefi-multiboot-2016-usb-format-t147612.html

hemen deniyorum hocam teşekkür ederim

ademola' Alıntı:
mayhem' Alıntı:
arkadaşlar ben flasha acronisi ntfs olarak RMprep ile atıyorum şurda arkadaş anlatmış
image-dvd-ve-cd-image-programlari-f103/bootable-usb-olusturma-windows-acronis-ghost-vs-t147606.html
fakat tahtaya takıp flashtan başlat deyince bootmgr hatası veriyor daha imaj almadan alıyorum aynı hatayı
fat32 yapınca düzeliyo bu seferde aldığım imajı flasha atamıyorum

benim yönetemde böyle bir sıkıntı olmuyor:

image-dvd-ve-cd-image-programlari-f103/acronis-true-image-2016-dokunmatik-destekli-t147402.html

windows-isletim-sistemi-f84/ademhoca-uefi-multiboot-2016-usb-format-t147612.html

hocam sizin yöntemi uyguluyorum fakat imajın kaydedileceği yeri seçerken flash ı göremiyorum
d ye atıp ordan atayım deyincede "hedef dosyası için çok büyük diyor"

mayhem' Alıntı:
hocam sizin yöntemi uyguluyorum fakat imajın kaydedileceği yeri seçerken flash ı göremiyorum

usb yi görmüyorsanız o anda acronis nasıl çalışıyor :) removeble device hada hdd olarak görünür kullandığınız usb belleğin tipine göre, daha olmadı çıkarın takın acronis ana menüdeyken 2sn bekleyin cihaz bulundu gibi bişeyler altyazı geçer.

yok hocam oraya kadar sıkıntı yoktu sadece o ekranda görmüyordu
tamamdır hocam anlaşıldı ilk defa yapıyorum kusura bakmayın :)
ama daha sonrada atılamıyor zaten de gerek kalmaz herhalde

ademola' Alıntı:
mayhem' Alıntı:

usb yi görmüyorsanız o anda acronis nasıl çalışıyor :) removeble device hada hdd olarak görünür kullandığınız usb belleğin tipine göre, daha olmadı çıkarın takın acronis ana menüdeyken 2sn bekleyin cihaz bulundu gibi bişeyler altyazı geçer.

Hocam imajı aldım fakat arızalı tahtaya takıp başlattım acronisi flash tan
recover my disk e de tıklıyorum sonra bu hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• 44445.jpg
    44445.jpg
    27.6 KB · Görüntüleme: 264
Sizin usb diskinizde de hata olabilir bi görüyor bi görmüyor yada hata veriyor. Başka usb kullanabilir misiniz

Geri