Geçmiş yorumum şimdilik gerçekleşti ama asıl oynaklık dolarda olacak sanırım bu gidişle merkez bankası müdahale eder dolar bir süre düşer ama siyasi zemin biraz oynar ve sıcak para olmazsa sanıyorum dolarda acaip bi fırlama daha olur sonra!kakababa' Alıntı:evrim0626' Alıntı:altındaki zararımı çıkarsam yeter ne bozdurabiliyoruz ne kullanabiliyoruz öle ben grama bakıyom o bana :mrgreen:kakababa' Alıntı:altın alın şimdilik ben en dipteyken 12 13 bin liralık gram çeyrek ata karışık birşeyler aldım şu an zarar kara dönüştü 1 2 aylık süreçte ve önü açık artacaktır yaz sonuna kadar . geçen yıl ev almamış olsam sanırım 100 bin liradan daha fazla bir parayı altına gömerdim.
Benimkilerde öyle ama yaz sonu Ramazan geçince hareketlenir Seneye para biriktirip nisan mayısı bekleyip yine altın alırım gibi zaten banka faizleride düşük ona yatırılmaz.
kakababa' Alıntı:altın alın şimdilik ben en dipteyken 12 13 bin liralık gram çeyrek ata karışık birşeyler aldım şu an zarar kara dönüştü 1 2 aylık süreçte ve önü açık artacaktır yaz sonuna kadar . geçen yıl ev almamış olsam sanırım 100 bin liradan daha fazla bir parayı altına gömerdim.
kakababa' Alıntı:kakababa' Alıntı:altın alın şimdilik ben en dipteyken 12 13 bin liralık gram çeyrek ata karışık birşeyler aldım şu an zarar kara dönüştü 1 2 aylık süreçte ve önü açık artacaktır yaz sonuna kadar . geçen yıl ev almamış olsam sanırım 100 bin liradan daha fazla bir parayı altına gömerdim.
Ah ulan keşke ev alacağıma cidden parayı altına gömseymişim :sleep:
Hocam insan az çok tahmin ediyorda imkan olmuyor bazen. Mesela ben eldeki altınlardan 150 160 gr bozup borsaya girmek istiyorum şu sıralar malum yolsuzluk felan derken bazı şirketlerin hisse senetleri dibi buldu onlardan almak lazımomd' Alıntı:kakababa' Alıntı:kakababa' Alıntı:altın alın şimdilik ben en dipteyken 12 13 bin liralık gram çeyrek ata karışık birşeyler aldım şu an zarar kara dönüştü 1 2 aylık süreçte ve önü açık artacaktır yaz sonuna kadar . geçen yıl ev almamış olsam sanırım 100 bin liradan daha fazla bir parayı altına gömerdim.
Ah ulan keşke ev alacağıma cidden parayı altına gömseymişim :sleep:
79-80lerden altın alanların şu anda gram başı 14-15 tl kârı var