selam arkadaşlar durgun monoton hayatıma renk katim dedim mebe baka baka sinir oluyorum borsaya bakim en azından başka haberlere bakmam öneriniz ne hangi hisseler şu nugyo ile ilgili fikri olan varmı almış başını gidiyor
:+1:ozgurel' Alıntı:Hocam birinci kural takibe aldığın hisse çok dillendirilmez.
Ama madem yeni bir başlangıç yapmışsınız "FMZIP" takibe alın... Bugünün tarihini ve fiyatını bir yere yaz hocam, seneye kalmaz bana dua edersin :+1:
herohamster' Alıntı:selam arkadaşlar durgun monoton hayatıma renk katim dedim mebe baka baka sinir oluyorum borsaya bakim en azından başka haberlere bakmam öneriniz ne hangi hisseler şu nugyo ile ilgili fikri olan varmı almış başını gidiyor
nefbote' Alıntı:Bende takip ediyorum ama alsatçı değilim. Borsayı yatırım aracı olarak kullanıyorum. Bankaya yatırıp faiz almaktansa düzenli temettü veren ve kar eden bir şirkete yatırım yapmak daha mantıklı. 2,5 yıl önce NETAŞ aldım. hala duruyor.
nefbote' Alıntı:Maliyet 50-55 arası ama 3 kere temettü aldım 45 lere inmiştir.
jemba35' Alıntı:nefbote' Alıntı:Maliyet 50-55 arası ama 3 kere temettü aldım 45 lere inmiştir.
Tebrikler hocam, sıkı adammışsın. Her zaman söylerim ama yapamam BORSA=SABIR
bi süre iyi incelemek lazım :?hakanarya' Alıntı:Öncelikle karar vermen gerekiyor hocam.
- Bu şekilde kulaktan dolma, altyapısı olmadan, neye güvenip çıkacağını ineceğini bilmeden bir hisseye dalayım diyorsan kaybettiğin zaman üzülmeyeceğin bir para kullan. Çünkü bu şekilde kazanma şansın çok düşük.
- (Yanlış hatırlamadığımı sanıyorum) İstatistiklere göre İngilizlerin bir hissede kalma süresi 16 ay. Bizde ise 19 gün.
- En azından satın alacağın hissenin sermayesine bak. VANET vardı bir ara. Galip ÖZTÜRK şirketi borsa'dan kazanmıştı. NUGYO gibi değeri çok düşük hisseler bunlar. 700bin lira ile tavan yapmış dediğin hisse. 700bin lirayla EKGYO gibi ENKAI gibi büyük hisseleri yerinden oynatamazsın gün olur. Belki çok kazanamazsın ama çok da kaybetmezsin büyük limanlarda.
- Sana bol şans ve spekülatörsüz bir hisse diliyorum. Aramıza hoşgeldin. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar...