by rebel hocam haklı, sağlam kağıda uzun oynayacaksın. Borsada hissenin üzerine oturan kazanır. Ama sağlam hisse olacak. Bim,ekgyo... vs.
bana göre yukarıda yazılan yazılardan en mantıklı olanı bu arkadaşımın yazdığı kimsenin lafına bakma bilmiyosan bu işlere girmee sağlığından eder borsa adamııby_rebel' Alıntı:Bence nakiti olanlar yatırımlarını daha garanti yollarla değerlendirsinler, mesela fon, altın v.b. , portföy çeşitli de olabilir. Borsayı merak edenlere tavsiyem hiç girmesinler, para kazanmak bir dert, borsayla uğraşmak ayrı dert. 3 şirkette yıllardır hissem var, şu andaki toplamı değerleri 280 bin TL civarı, şirketlerin tüm olağan ve olağanüstü durumlarından haberim var, 2 şirketin yönetim kurulunda, diğerinin muhasebe bölümünde arkadaşlarım var. Çevremde borsada al-sat yapanların hep kaybettiğini gördüm, ben de kısa vadede zarar ettim ama uzun vadede kar ettim. Bu nedenle illa borsada yatırım yapacağım diyenlere uzun vadede oynamalarını tavsiye ederim, kısa vadede acemi borsacının para kazanması, piyangoda para kazanma olasılığı ile aynı.
Not : Kesinlikle borsa yatırımcısı tüyo vermez, para kazandıracak kağıdı kendi alır.
Valla ben kamu senetleri alıp iflas eder korkusu ile yaşamıyorum.selyon' Alıntı:bana göre yukarıda yazılan yazılardan en mantıklı olanı bu arkadaşımın yazdığı kimsenin lafına bakma bilmiyosan bu işlere girmee sağlığından eder borsa adamııby_rebel' Alıntı:Bence nakiti olanlar yatırımlarını daha garanti yollarla değerlendirsinler, mesela fon, altın v.b. , portföy çeşitli de olabilir. Borsayı merak edenlere tavsiyem hiç girmesinler, para kazanmak bir dert, borsayla uğraşmak ayrı dert. 3 şirkette yıllardır hissem var, şu andaki toplamı değerleri 280 bin TL civarı, şirketlerin tüm olağan ve olağanüstü durumlarından haberim var, 2 şirketin yönetim kurulunda, diğerinin muhasebe bölümünde arkadaşlarım var. Çevremde borsada al-sat yapanların hep kaybettiğini gördüm, ben de kısa vadede zarar ettim ama uzun vadede kar ettim. Bu nedenle illa borsada yatırım yapacağım diyenlere uzun vadede oynamalarını tavsiye ederim, kısa vadede acemi borsacının para kazanması, piyangoda para kazanma olasılığı ile aynı.
Not : Kesinlikle borsa yatırımcısı tüyo vermez, para kazandıracak kağıdı kendi alır.
bellagio' Alıntı:netas bu hafta tavan yapabilir birde maktk dikkat edin ytd
jemba35' Alıntı:bellagio' Alıntı:netas bu hafta tavan yapabilir birde maktk dikkat edin ytd
Hocam maktk zarar açıkladı sen ne diyorsun, adamlar bariz gel gel yapıyorlar.
Beklenti bitti hocam ancak seneyepardus63' Alıntı:niye kimse gsray demiyor gelecek yok mu adamlar hem şampiyon oldu hemde 400 den buralara indi yine çıkmaz mı acaba bilmeyen biri olarak düz mantık yane :idea: