Hocam bilmeden konuşuyorsun labtop söküp takan biriyim ben eski labtobumu ayda bir söker içini ter temiz eder takardım. Donanımmış
gülerim sadece. Bu foruma takılmıyor olmam veya yeni takılmış olmam sol tarafta acemi yazdığına mı bakıyorsun? İstediğin arızalı pc yi adresime yolla arızasını bulup sana göndereyim
kafana takılan soru olursa cep telefonumdan da ulaşabilirsin. Bukadar iddalıyım. Ağ sorunu , kablosuz ağ, access point vs.. neyse çok abartmaya luzum yok. Kablo bağlamayı bilmeyen bilgisayar öğretmenleri olmadığını mı idda ediyorsun hocam? Kaç bilgisayar öğretmeninin kendine ait kablo makası var? Kaçında test aleti var?
Onu boşver bilgisayarı olmayan bilgisayar öğretmeni gördüm ben bunları uydurmuyorm.. nasılsa okulda var niye para vereyim diyen öğretmen gördüm.
İddalıyım Pc sorunlarını eposta bile atabilirisniz. omerbilgin [at] hotmail.com kaçtane bilgisayracıyı cebimden çıkaracağımı ozaman görürsünüz ..
Polemiğe gerek yok diyordum ama ortalık fena kızışmış
Bir soru madem donanımınız okadar iyi:
bilgisayarın kasasının ışıkları yanıyor monitörün ışıkları yanıyor ancak monitöre görüntü gitmiyorsa sebepleri neler olabilir?
2- ekran kartı yerinden oynamış olabilir
3- Ekran kartı arızalanmış olabilir
4-rem yerinden oynamış olabilir vs..
Yukarıdakiler kontrol edildi ve çözüm bulunamadıysa sorun ne olabilir? Not: anakart da sağlam
bu problemi sadece 2 dakikada çözdum
Ayrıca o küçümsediğin xoopsla neler yapılabileceğini çok yakında göreceksin inşallah