Branşı Bilgisayar olmayanların durumu ne olacak?

Kodla Büyü

turgutcoskun

Site Gezgini
Sayın hocalarım 2007 den beri formatörüm geçtiğimiz dönem başvuru yapmamama rağmen formatörlük görevim geldi ve şu an yapıyorum evime yakın olsun diye başka bir okulda çalışıyorum.15 haziran dan itibaren tüm görevlendirmeler bitiyor yazısını okudum.şimdi branş dışından olan bizim gibi formatörler ne olacak forumda bu konuyla alakalı birşey yok bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi. Biz istemesekte tekrar formatör olacakmıyız yoksa kadromuza dönebilecekmiyiz?

branşı bilgisayar olmayanlar için zaten sıkıntı olmaz kendi branşında kendi okulunda ya da başka bir okulda branşıyla ilgili çalışır olan bilgisayar öğretmenlerine olur çünkü seçmeli dersler belli değil daha dersimiz var mı yok mu o bile belli değil

sana birşey olmaz olan bize olur

bende bt branşındayım burada asıl sorun branşı bt olanlar ne olacak zira seneye ders yok.

1-2 sene sıkıntı çekeriz sonrasında bizim ders en az 2-4 saat arası zorunlu olarak gelir bu bir elzem. Lakin 1-2 sene sıkıntı çekicez öyle gözüküyor.

dönüp dolaşıp aynı konular farklı başlıklar altında açılıp duruyor... forumu düzenli takip etmeyen ve sadece işi düşünce gelenlerden kaynaklı olabilir mi?

Olum bak git !..... kasap et derdinde koyun can derdinde. hocam zaten diğer branşların formatörlük yapması saçmaydı kardeşim bilgisayar biliyorsan git kendi branşında kullan kalkıp beni sizin branşınızda formatör yapıyorlar mı ? ikimizde eğitim mezunuyuz ne hakkınız var olmaya

arkadaş kendi isteği dışında olmuş. niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz. bizim okulda da ben istemedim formatörlüğü başka branştan birisi oldu.

kendi okulunuza dönersiniz, ya da okul tercih edersiniz.

bizim durumumuz daha vahim.
seçmeli dersler arasında varmış bizim ders, seneye seçicez dedi müdür.
Allah hayırlısını versin

by_katliam' Alıntı:
bu forum bilişim mezunu olanlarına yönelik olduğu için bulamamışınızdır...

arkadaş şimdi taş atmanın ne gereği vari, adam en azından öğretmen aynı zamanda formatör. Sen önce öğrencilerden temizle burayı...

lleoni510' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

Bilişim kimsenin tekelinde değildir..
herkes kendi işini yapsın yaa sinir oluyorum diğer branşların formatör olmasına..Aldığınız parayı (sözüm tüm bt dışı formatörlere...)da haketmiyorsunuz bu kadar söyleyim..

biz daha kendimiz ne olacaz haberimiz yok
kaldı ki değer branşları bilelim ? :?

halâ aynı mesele nedendir bilmem bir türlü arkadaşların bazıları atanmamaları konusunda branşı bt olmayanların hiç bir suçunun olmadığını anlayamadılar anlamak da istemiyorlar yazmak istemiyordum ama daynamadım arkadaşım biz sizlerin olmadığı yerde varız bir meseleniz varsa bakanlıkla biraz geniş olun sizin olmadığınız bir okuldda öğrenciler ingilizce dersinden bilgisayardan faydalanmasın mı ödevlerini ne durumda olduğu belli olmayan internet kafelerden mi bulsunlar araştırsınlar okullar avuç dolusu para karşılığında bilgisyar firmalarıyla mı anlaşsın onlarda canları isterlerse geliyorlar canları istemezse gelmiyorlar olaya biraz geniş açıdan bakın bu hazımsızlık eğitimli insanlara yakışmıyor

:+1:
Çağrı1' Alıntı:
halâ aynı mesele nedendir bilmem bir türlü arkadaşların bazıları atanmamaları konusunda branşı bt olmayanların hiç bir suçunun olmadığını anlayamadılar anlamak da istemiyorlar yazmak istemiyordum ama daynamadım arkadaşım biz sizlerin olmadığı yerde varız bir meseleniz varsa bakanlıkla biraz geniş olun sizin olmadığınız bir okuldda öğrenciler ingilizce dersinden bilgisayardan faydalanmasın mı ödevlerini ne durumda olduğu belli olmayan internet kafelerden mi bulsunlar araştırsınlar okullar avuç dolusu para karşılığında bilgisyar firmalarıyla mı anlaşsın onlarda canları isterlerse geliyorlar canları istemezse gelmiyorlar olaya biraz geniş açıdan bakın bu hazımsızlık eğitimli insanlara yakışmıyor

benim kızım dün "hadi yemeğini hızlı ye dışarı çıkalım işim var" dedim. ısrar etti sallana sallana yemeye.. hadi gelince ye dedim ama çok acıktım dedi... sinirli bi şekilde ben gidiyorum sen kal deyince de

"SEN NE ANLAMAZ Bİ ANNE OLDUN YA" dedi.. :!:

Bizim sizinle, HERŞEYİ KOLAY HAZMEDEBİLEN eğitimcilerle bi derdimiz yok NİYE ANLAMIYORSUNUZ? Bizim şu an herşeyimiz belirsiz, ne olacağımız belirsz sizin geri dönebileceğiniz bi branşınız var... Biz üniversite sınavına GİRİP DE BU BÖLÜMÜ kazandığımız günden şu güne kadar bize yapılanları HAZMEDEMİYORUZ.. :verymad:

120-180 saat formatörlük kursu alanlar lütfen kendilerini 4 yıl bu konuda eğitimi almış kişilerle bir tutmasınlar.

lleoni510' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

:puhaha: :puhaha: :puhaha:
formatörlük isterken amacınızın ne olduğunu herkes biliyor. hobi olarak yapmana elbette kimsenin bişey demeye hakkı yok. eğitimini aldığın işi (branşını) bırakarak bu işi yapıyorsan artniyet mutlaka vardır.

bilerzen' Alıntı:
benim kızım dün "hadi yemeğini hızlı ye dışarı çıkalım işim var" dedim. ısrar etti sallana sallana yemeye.. hadi gelince ye dedim ama çok acıktım dedi... sinirli bi şekilde ben gidiyorum sen kal deyince de

"SEN NE ANLAMAZ Bİ ANNE OLDUN YA" dedi.. :!:

Bizim sizinle, HERŞEYİ KOLAY HAZMEDEBİLEN eğitimcilerle bi derdimiz yok NİYE ANLAMIYORSUNUZ? Bizim şu an herşeyimiz belirsiz, ne olacağımız belirsz sizin geri dönebileceğiniz bi branşınız var... Biz üniversite sınavına GİRİP DE BU BÖLÜMÜ kazandığımız günden şu güne kadar bize yapılanları HAZMEDEMİYORUZ.. :verymad:
değerli hocam sıkıntılarınızı nlamamk imkansız sıkıntılarınızı biliyoruz ama bazı arkadaşların ifadelerini iyi okursanız sürekli bir sataşma içerisindeler sizlerin sıkıntılarını anlamamk duyarsızlık ve bencillik olur sözüm zaten siz ve sizn gibilere değil umarım kısa zamanda branşınızda siz de hakettiğiniz değerinize ve yerinize kavuşursunuz

Bu durumuda oluşturan meb ve beceriksiz yöneticilerdir bu arkadaşların bence suçu yok(kısmen var), ama biz ne olacaz demeleri tuhaf gelmedi değil, kardeşim senin en azından dönebileceğin bir branşın var gideceğin yer orasıdır ya biz?

alfa-turk' Alıntı:
lleoni510' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

formatörlük isterken amacınızın ne olduğunu herkes biliyor. hobi olarak yapmana elbette kimsenin bişey demeye hakkı yok. eğitimini aldığın işi (branşını) bırakarak bu işi yapıyorsan artniyet mutlaka vardır.
art niyet olup olmadığını sizbilemezsiniz hocam suizanda bulunuyosunuz

Branşı bilişim teknolojileri olmayanları zaten 1 2 yıl içinde uzaklaştırıp el çektirirler bu işlerden.

Çağrı1' Alıntı:
alfa-turk' Alıntı:
lleoni510' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

Allah aşkına forumun yöneticileri branşı bt olmayanları forumdan uzaklaştırın girmesinler. (Benim branşım tarih mesela atın beni) Kendini geliştirmek yerine akşama kadar forumda bekleyip branşı bt olmayan biri yazı yazsa da onu azarlasam hakir görsem küçümsesem diye bekleyenlerin önünü bir kesin. Yada bilgi paylaşım forumunda bilgi isteyen birini azarlamaksa bu forumun amacı kapatın gitsin boşuna server parası ödemeyin.

Branşı Bilgisayar olmayanların durumu ne olacak?
Başka formatörlükler açılacak... Örneğin Arapça, İngilizce, Türkçe, Kuran okuma, Teknoloji tasarım gibi bu förmatörlüklere de geçebilirsiniz. öğretmenlik dışında tüm dersler için formatörlük olacak gibi görünüyor.

dej51' Alıntı:
Çağrı1' Alıntı:
alfa-turk' Alıntı:
lleoni510' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

Allah aşkına forumun yöneticileri branşı bt olmayanları forumdan uzaklaştırın girmesinler. (Benim branşım tarih mesela atın beni) Kendini geliştirmek yerine akşama kadar forumda bekleyip branşı bt olmayan biri yazı yazsa da onu azarlasam hakir görsem küçümsesem diye bekleyenlerin önünü bir kesin. Yada bilgi paylaşım forumunda bilgi isteyen birini azarlamaksa bu forumun amacı kapatın gitsin boşuna server parası ödemeyin.
sayın hocam konu foruma takılan diğer branşlar değil. konu başka branştan olupta bilgisayar formatörlüğü için can atanlar. mesela branşı tarih olan bir öğretmen neden bilgisayar formatörü olur? bu durumun artniyetsiz bir açıklaması olabilirmi? adamın yaşı 50 olmuş, wordü açmayı bilmiyor ama 180 saatlik kurs belgesi var ve bu belgeyle formatör olarak görevlendirilmiş. biri bana bu durumu izah etsin de önyargımı kırsın.

togius' Alıntı:
bende bt branşındayım burada asıl sorun branşı bt olanlar ne olacak zira seneye ders yok.

1-2 sene sıkıntı çekeriz sonrasında bizim ders en az 2-4 saat arası zorunlu olarak gelir bu bir elzem. Lakin 1-2 sene sıkıntı çekicez öyle gözüküyor.

İnşallah hocam ama çooooooooook fazla iyimser olmuş :D

Geri