Branşı Bilgisayar olmayanların durumu ne olacak?

Kodla Büyü
madlion' Alıntı:
togius' Alıntı:
bende bt branşındayım burada asıl sorun branşı bt olanlar ne olacak zira seneye ders yok.

1-2 sene sıkıntı çekeriz sonrasında bizim ders en az 2-4 saat arası zorunlu olarak gelir bu bir elzem. Lakin 1-2 sene sıkıntı çekicez öyle gözüküyor.

İnşallah hocam ama çooooooooook fazla iyimser olmuş :D

:oops: :roll:

15 hazirandan sonra meb dışı görevlendirmeler kendi yerlerine dönecekler meb içi görevlendirmelerle ilgili henüz birşey çıkmadı.

eses' Alıntı:
lleoni510' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
bu forum bilişim mezunu olanlarına yönelik olduğu için bulamamışınızdır...

Bilişim kimsenin tekelinde değildir..
herkes kendi işini yapsın yaa sinir oluyorum diğer branşların formatör olmasına..Aldığınız parayı (sözüm tüm bt dışı formatörlere...)da haketmiyorsunuz bu kadar söyleyim..

gel o zaman benim okula 1967 de kurulmuş şimrdiye kadar niye bir bt öğretmeni tayin istememiş benim okuluma heee bilişim sizin tekelinizdeyse bizim burdaki öğrencileri neden yıllardır ihmal ettiniz neden buralara tayin istemediniz Mecburen başka branştan teknolojiden anlayan birini idaremiz görevlendirecek. Yılllardır bilgisayar öğretmeni norm kadrosu açık her tayin de bekleniyorsunuz amaglen giden yokkkkkkkkk

neden çünkü çarşıya uzak değil mi eeee merkez okullar varken ne gerek var kıyıya köşeye

3 yıldır formatörlük yaptım alnımın terini bana sen haram edemezsin ..

Yıllarca bu memelekette her branştan mezun olanı sınıf öğretmeni yaptılar formasyonla senin haberin varmı?

bu site her formatöre açıktır açık olmalıdır eğer site görevlileri bizleri istemiyorsa lütfen ana sayfaya bir yazı banner koysun ve biz kendimiz üyelikten çıkalım . Haaaaa burda gezen öğrencilerinizi de temizleyin o zaman çünkü onlar en azından öğretmen bile değil. Bu tür yorumlardan sıkılrdık artık hepimiz aynı geminin insanıyız birbirimizle uğraşmak yerine öğretmenlik sorunlarıyla ilgilenenlim.

Bir okulda bilgisayar öğretmeni varsa başka branşta biri formatörlüğü yapmamalı ama bt öğretmeni formatör olmak istemiyorsa o zaman bırak başkası olsun bir okulda hiç bt öğretmeni yoksa orda herhangi branyştan bir öğretmen formatör olsun

Artniyetten bahseden zatlar.
Neyin artniyetinden bahsediyorsunuz. Kanun kaçakçılığı mı yapıyoruz biz? Biz de eğitim fakültesi okuduk, biz de öğretmeniz. Bize sunulan imkanlardan tabiki faydanalacağız. Size sunulan bir imkan olsa faydalanmaz mıydınız? Önce kendinizi mi düşünürsünüz, yoksa bilgisayarcıların geleceğinin muhasebesini mi yaparsınız?
Yüzbin defa söyledim. Sizin dersinizin kaldırılmasıyla, önemsizleştirilmesiyle, formatörlüğün, normun bi ilgisi yok. Biz zaten bilgisayar derslerine girmiyoruz, giremiyoruz. Aldığımız parayı hak edip etmediğimizi siz bilemezsiniz ordan. Daha fazla çirkinleşmeyin sayın eses

arkadaşlar nazikçe bir soru sordum ama başka yere çekip sanki saldırmışız gibi kendilerini korumaya birçok kişi aldı bu acizliğin dışa vurumu.neyse siz suizanda bulunun. yazımı tam okumadınız herhalde başvurmadığım halde il bizzat hocam çalışmalarınızı beğeniyoruz devam etmenizi istiyoruz diyerek görevlendirmemi yaptılar bunu görev yazısı gelince telefon ettiğimde öğrendim. 2007 den itibaren böte ölilerin gitmediği yerlere gittim düzenledim işler duruma getirdim ve idealistlikten sadece formatör olarak 8 okulda ve ilçe milli eğitimde ilçe formatörü olarak çalıştım benim sorum bötelilere dair değildi branşı farklı olan formatörlerden beklentiydi cevabıda bötelilerden aldık kibarca bir soruya topla tüfekle yanıt anca bu kadar olur . sözüm altın semer kuşananlara başkalarına değil. Umarım sizlerde rahata erir bu vahim durumdan kurtulursunuz...

Yazılanları okudum da herhalde sorun her seyi bilmekten mi ne :!: bırakın herkes bildiğini yapsın ama once (asli görevini) öğretmenliğini yapsın :) Neden bir kardiyologa göz muayenesi için gittiğinizde sizi göz hastalıkları uzmanına yonlendiriyorsa sizde yapabileceğiniz kadarını yaparsınız.Her seyi ben bilerim diyenler mi onlara yeni unvanlar vereceklermiş :P

Çağrı1' Alıntı:
halâ aynı mesele nedendir bilmem bir türlü arkadaşların bazıları atanmamaları konusunda branşı bt olmayanların hiç bir suçunun olmadığını anlayamadılar anlamak da istemiyorlar yazmak istemiyordum ama daynamadım arkadaşım biz sizlerin olmadığı yerde varız bir meseleniz varsa bakanlıkla biraz geniş olun sizin olmadığınız bir okuldda öğrenciler ingilizce dersinden bilgisayardan faydalanmasın mı ödevlerini ne durumda olduğu belli olmayan internet kafelerden mi bulsunlar araştırsınlar okullar avuç dolusu para karşılığında bilgisyar firmalarıyla mı anlaşsın onlarda canları isterlerse geliyorlar canları istemezse gelmiyorlar olaya biraz geniş açıdan bakın bu hazımsızlık eğitimli insanlara yakışmıyor

Evet sizler olmasanız ihtiyaçtan ötürü (biraz zorlanıp ardından çözüm aranacak) mecburen bir BT öğretmeni bu okullara atanacak... sizler yuzunden ihtiyac yok görunuyor, ya da işler yuruyor gorunuyor, belki de branşınız nedir bilmiyorum ama sizin derslerinize ücretli olarak başkaları giriyor... bu eğitim fakultesi mezunları için geçici bir çözümdür... Lütfen olaya bir de bu yönden bakın...

Ha şunu da diyor olabilirsiniz, ücretlikler hiç değilse para kazanıyor diyebilrisiniz.. onda da hangi branştan kimlerin hangi dersleri verdiğini biliyoruz.. Örneğin Fizik mezunu arkadasımın ingilizce dersi vermesi gibi...

evet sizde bizim gibi eğitim fakültesi mezunusunuz siz de öğretmensiziniz,ama diplomanızda sınıf öğretmeni,matematik...vb şeyler yazıyor..işin açıkcası benim diplomamda sınıf öğretmeni yazsa giderim kendi işimi yapmyaa çalışırım,formatör olmak için çırpınmam,üstelik o kadar bilişimci dışarda beklerken....siz farkında olmadan atanamamış bir bt öğretmeninin hakkına giriyorsunuz,ve de bahaneniz"ne yapalım meb bize böle hak tanımış kullanmayalım mı" tabiki kullanma çok tanınan hakkı kullanma meraklısıysanız ,meb size diplomanızda yazan bölümle ilgili öğretmenlik hakkıda tanımış gidin onu yapın arkadaş....

Geri