Bu haber saçma bir haber bence görevlendirmeler çoktan yapıldı ve sertifikası olanlarda görevlendirildi. Ayrıca ilçemizin koordinatörü bile sertifikalı bir öğretmenimiz.
Haklısın. Bizde de İl Koordinatörü ve İlçe Koordinatörlerinin çoğu (belki de tamamı, tanıdıklarımın hiç biri Bilişim Teknolojileri alanında değil) onlara da mı görev bıraktırılacak?Bu haber saçma bir haber bence görevlendirmeler çoktan yapıldı ve sertifikası olanlarda görevlendirildi. Ayrıca ilçemizin koordinatörü bile sertifikalı bir öğretmenimiz.
Because ???Bu durumu olumsuz gibi gören arkadaşlar... Neden bu durumu komple olumsuz olarak görüyorsunuz? Branşımız adına az da olsa sevindirici bir gelişme meydana gelmesi benim açımdan da sevindiricidir. Yol geçen hanına dönmüş bir branş, atamalarında 19 branştan öğretmen alabilen, 100 saat ile önüne gelenin formatör olduğu, değersizleştirilmiş bir bölümde...Bu işi bu işin mezunları yapsın diye bir genelge çıkıyor ve bazı arkadaşlar buna burun kıvırıp, üzerine şimşekler yağdırıyor. Bu durumun ilerde normumuza yada atama bekleyen arkadaşlara bir fayda sağlayacağı ihtimalini düşünerek neden desteklemiyorsunuz?
Vallahi hocam, görevlendirilecekse de benim branş hocalarım görevlendirilsin. Yoksa da bakanlık alımlarda bunu dikkate alarak atama yapsın. İşe bu açıdan bakın lütfen.Nedense bazı arkadaşlar, bu Yönergenin çıkmasından dolayı sevindirik olmuş durumdalar. Ama şimdiye kadarki görevlendirmelerde de, zaten Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri, görev istedikleri takdirde öncelikli olarak görevlendiriliyorlardı. Sorun şu ki, Bilişim Öğretmenlerinin çoğunluğu, BTR Öğretmenliği görevi yapmak istemiyorlar ve dilekçe vermiyorlar. Milli Eğitim, bu görevi "Gönüllü Öğretmenlere" vermek istiyor. Dolayısıyla, ihtiyaca binaen bu kurslar açıldı ve isteyen gönüllü öğretmenlere bu kurslar ve bu görevler verildi.
Gerekli hazırlıklar yapılmadan, aniden böyle bir karar uygulanırsa; bir çok aksaklık ve olumsuzlukların çıkması kaçınılmazdır.
Aynen hocam sonuna kadar katılıyorum.BÖTE'nin geleceğini BTR de görenleri anlayamıyorum.
Dersiniz varsa; varsınız, yoksa yoksunuz...
Katılmıyorum gayette güzel eğitim teknoloğu olabiliriz. Ben raziyim BTR kadrosuna. Süruncemede kalmaktansa her okula kadrolu en az 1 bilisim öğretmeni verilmeli. Hatta ilkokullara bile.BÖTE'nin geleceğini BTR de görenleri anlayamıyorum.
Dersiniz varsa; varsınız, yoksa yoksunuz...
Yazının PDF dosyası varsa ekler misin hocam?Dün akşam bakanlıktan gelen yazı arkadaşlar. Görevlendirmeler eskisi gibi devam edecek.
Fatih Projesi BT Rehberliği Görevlendirme EsaslarıYazının PDF dosyası varsa ekler misin hocam?
Hocam bunun üst yazısı yok mu? Asıl önemli olan yeni tarih ve sayılı üst yazı.Fatih Projesi BT Rehberliği Görevlendirme Esasları