Cemal TANER' Alıntı:BT Öğretmenlerine 180 saatlik kurs verip meslek liselerine atasınlar. Çözüm bu kadar basit.
Türkoğlu' Alıntı:matematik branşı biraz zor ama teknoloji ve tasarım dersi olabilir.
branş değişikliği için belli kriterler var yoksa her branş istediği yere geçebilir mi? ben olabilecek bir durumdan bahsettim.the_korsan' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:BT Öğretmenlerine 180 saatlik kurs verip meslek liselerine atasınlar. Çözüm bu kadar basit.
ahh cemal hocam keşke...
Türkoğlu' Alıntı:matematik branşı biraz zor ama teknoloji ve tasarım dersi olabilir.
Hocam sizin branş neydi acaba?Bizim için matematik tek.tas'tan onlarca defa kolay bence.
Tek.tas ataması yapıyorlar bt'cileri bu zekası geriler ama ne alaka bilişimle ? Elimiz tornavida tutuyor diye her sopaya sap olacak halimiz yok.
Şahsen isteyeceğim son şey tek.tas olurdu, ama bize soran yok, eden yok...
Türkoğlu' Alıntı:branş değişikliği için belli kriterler var yoksa her branş istediği yere geçebilir mi? ben olabilecek bir durumdan bahsettim.the_korsan' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:BT Öğretmenlerine 180 saatlik kurs verip meslek liselerine atasınlar. Çözüm bu kadar basit.
ahh cemal hocam keşke...
Hocam sizin branş neydi acaba?Bizim için matematik tek.tas'tan onlarca defa kolay bence.
Tek.tas ataması yapıyorlar bt'cileri bu zekası geriler ama ne alaka bilişimle ? Elimiz tornavida tutuyor diye her sopaya sap olacak halimiz yok.
Şahsen isteyeceğim son şey tek.tas olurdu, ama bize soran yok, eden yok...
hugo4545' Alıntı:Siz branş değişikliğini düşünedurun..Ben size destek vermiyorum. Branş değişikliğini aklımdan bile geçirmiyorum.
yagmur61' Alıntı:fen ve teknoloji...bilgisayar derslerinden daha fazla fizik kimya matematik biyolojiyle uğraşmıştık sanırım samsunda...
yagmur61' Alıntı:fen ve teknoloji...bilgisayar derslerinden daha fazla fizik kimya matematik biyolojiyle uğraşmıştık sanırım samsunda...
netame' Alıntı:hugo4545' Alıntı:Siz branş değişikliğini düşünedurun..Ben size destek vermiyorum. Branş değişikliğini aklımdan bile geçirmiyorum.
:+1: Ne aldığımız puanın ne çektiğimiz çilenin bir kıymeti kalır. Meslekdekilerin de diğer branşların da çakması olmak istemem.
:alkis:koki777' Alıntı:Ben kendi adıma tamircilik yapmaktansa herhangi bir branş öğretmenliğini yapmayı tercih ederim.Sonuçta eğitim fakültesi okuduk hiçbirimizin okurken teknisyenlik yapmayı hayal ettiğini sanmıyorum.Ayrıca bu formatörlük meraklılarını da anlamıyorum.İllaki tamircilik yapmak istiyorsanız kendinizi öğretmen olarak görmüyorsanız gidin dükkan açın emin olun formatörlükten daha iyi kazanırsınız. :x
Yanlış olmasın mevcut felsefeciler rehberliğe geçirilmedi. İlk atamada rehber öğretmenliğe felsefeden de aldılar. İkisi ayrı olaylar.hayal75' Alıntı:Branş değişikliği çözüm olabilir.Kaldıki bu daha önce yapılmış birşey.Felsefe grubu öğretmenleri rehber öğretmen olarak atanmış.
:alkis:koki777' Alıntı:Ben kendi adıma tamircilik yapmaktansa herhangi bir branş öğretmenliğini yapmayı tercih ederim.Sonuçta eğitim fakültesi okuduk hiçbirimizin okurken teknisyenlik yapmayı hayal ettiğini sanmıyorum.Ayrıca bu formatörlük meraklılarını da anlamıyorum.İllaki tamircilik yapmak istiyorsanız kendinizi öğretmen olarak görmüyorsanız gidin dükkan açın emin olun formatörlükten daha iyi kazanırsınız. :x
Hocam çok haklısın umarım meb de böyle düşünür.hardeniz' Alıntı:ya arkadaşlar burası Türkiye. Zamanında iki yıllıklardan sınıf öğretmeni yaptılar. Fransızca öğretmenlerini sınıfçı yaptılar. bunlar o branşları yapabildiyse biz çok rahat yaparız. Madem bakanlığın ana amacı diğer derslerde bilgisayarı kullanmak bizden iyisini bulamaz. Yani bir dersi bizden iyi Bilgisayar destekli anlatacak kimseyi bulamaz.
bakanlığın eğer teknolojiyle müfredatı bütünleştirmek istiyorsa elinde 12000 adet kaliteli eleman vardır.
bence birkaç aylık kursla bizleri de tek branş yerine diğer branşlara yönlendirmeli ve fatih projesine böyle girmelidir.
yoksa fatihde yalan olacak biz bilişimcilerde.
arkadaşlar öğretmenlikte önemli olan formasyondur. bizde aldık formasyonu o zaman değiştirilecek branşta birkeç aylık zorlanma olur ama sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum
eirene' Alıntı:Arkadaşlar ben bu sene Marmara Edebiyat'a (2.öğretim) başladım ve her şey yolunda şimdilik. Başlamak önemli mutlaka bitiyor.Şimdiden bir dönem gitti, kaldı 3.5 yıl ) Hazırlanacak olan herkese başarılar.
mfk' Alıntı:ben tamirci olmaya karar verdim. ilköğretimden kovana kadar gitmicem ya. dışarda da yapıyordum zaten 3 5 ek gelir olsun diye. web sitesi felan da çakarım arada ohh formatörlük de var maaşlara zam da geliyormuş. 3000 TLyi bulurum hanımı da işten çıkarırım. Allah bereket versin. amin.