:alkis: :alkis:omurilik' Alıntı:hiç zannetmem branş değişikliği olacağını, bizim gibi "vur ensesine al ekmeğini" bir öğretmen grubu daha nerden bulacaklar! Kim bilir hangi yıpratıcı işlere koşarlar bizleri... Normal bir öğretmen gibi çalışabileceğimiz umudunu artık pek taşımıyorum...
denizlerb' Alıntı:sadece idarecilik branşına geçebiliyoruz
teknoloji tasarım olabilir pekala...zaten derslerimiz kaldırılınca başka yol yok gibi gözüküyor....hardeniz' Alıntı::alkis: :alkis:omurilik' Alıntı:hiç zannetmem branş değişikliği olacağını, bizim gibi "vur ensesine al ekmeğini" bir öğretmen grubu daha nerden bulacaklar! Kim bilir hangi yıpratıcı işlere koşarlar bizleri... Normal bir öğretmen gibi çalışabileceğimiz umudunu artık pek taşımıyorum...
arkadaşlar öğretmenlik yapmayı özledim. O kadar iş yapıyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz ama yine yok yine yok. ben bu formatörlük kavramını çıkaran zihniyete ne diyeyim... teknoloji tasarım olsun , müzik olsun görsel sanatlar olsun bir saat derside olsa en azından kendi işlerini yapıyorlar. Bizse tamircilik.
ZAMANINDA BANA FORMATÖRLÜĞÜ SAVUNAN ARKADAŞLARI ŞİMDİ GÖRMEK İSTERİM DOĞRUSU.....
bence de branş değişikliği hakkı tanınmalı. madem dersimizi kaldıracak o zaman bu hakkı tanımalı bize bir ay kurs açar bizde diğer branşları öğreniriz ne olacak
yaliya' Alıntı:bana konu ile ilgili gelen bilgi edinme cevabı:
İlgi : 07.10.2010 tarihli bilgi edinme müracaatınız.
İlgi müracaatınız incelenmiş olup, MEB Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 44. maddesine göre Alan değişiklikleri Haziran ayında Bakanlıkça yayınlanacak kılavuz doğrultusunda yapılmaktadır.
Bilgilerinize..
yapılmayacak dememişler, bi yol bulacaklar bize, bizim sıkıntıda olduğumuzun bence farkındalar
"bilişim rehberliği" veya "okul formatörlüğü" branşı olmayacak arkadaşlar boşuna beklemeyin...fenerligs' Alıntı:Arkadaşlar aslında çoğumuz branş değiştirdik. Bilgisayar öğretmenliğinden bilişim teknolojileri branşına geçirildik. Resmi gazetede 22 Şubatta yayınlanan bilgiye göre de branş değişikliğimiz bakanlığın elinde ve istek dışı olacak. Yani yeni branşımız "okul formatörlüğü" branşı ya da "bilişim rehberliği" branşı olacak. Okula yazı gelecek, biz de imzalayacağız. Geleceğimiz söz konusuysa sanırım bu en mantıklı yol görünüyor.
:+1:bote67' Alıntı:Elinizde yazılı ve imzalı belge varsa konuşun... Yoksa susun...
seçimlerden önce olsa olmaz mı abi? :roll:dorian' Alıntı:seçimlerden sonra hazır olun branş değişikliğine sayın hocalar... Ama iyi ama kötü...