branş değişikliği?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bulacakları çözüm ne olacak formatörlükten başka. istemiyorum formatörlük ya ben de diğer öğretmenler gibi derse girip çıkmak istiyorum. sürekli idareyle uğraşmak çok kötü. iki senedir formatör değilim okadar rahatım ki Allahtan öğretmen eksikliği var girmediğim ders kalmadı geometri coğrafya ingilizce derslere çalışarak giriyorm ama formatörlükten kat kat iyi...

Matematik olsa 1 dakika bile düşünmem geçerim. Bu bölümdende bilişimcilerdende bi cacık olmayacağını anlamış durumdayım. Formatörlük için öğretmenliğe ihanet edeninde yüzüne tüküreyim.

aliogus' Alıntı:
Matematik olsa 1 dakika bile düşünmem geçerim. Bu bölümdende bilişimcilerdende bi cacık olmayacağını anlamış durumdayım. Formatörlük için öğretmenliğe ihanet edeninde yüzüne tüküreyim.

Bilişimcilerden cacık olmayacagına katılıyorum çünkü aramızda hıyar olmadığını düşünüyorum.

betül66' Alıntı:
bulacakları çözüm ne olacak formatörlükten başka. istemiyorum formatörlük ya ben de diğer öğretmenler gibi derse girip çıkmak istiyorum. sürekli idareyle uğraşmak çok kötü. iki senedir formatör değilim okadar rahatım ki Allahtan öğretmen eksikliği var girmediğim ders kalmadı geometri coğrafya ingilizce derslere çalışarak giriyorm ama formatörlükten kat kat iyi...
Kesinlikle katılıyorum.

technolog' Alıntı:
aliogus' Alıntı:

Bilişimcilerden cacık olmayacagına katılıyorum çünkü aramızda hıyar olmadığını düşünüyorum.

Valla gördüğüm kadarıyla hıyarda çok pasifte semer yiyende. Adam okulda hem formatör bunun yanında sınıfta almış nöbette klüpte sırf 1 saat erken çıkabilmek için. Ayak işlerinide yapıyor idarenin. Sırf milletin ayak işlerini yapmayayım diye 1 dönem formatör başvurusu yapmadığım zaman oldu sanki parasızlıktan öldük. Buraya gelince hergün feryat figan yok müdürüm şunu dedi yok şu öğretmen bunu dedi. Eşek olana ve ona semer vurana helal olsun bir daha vursun.

Geri