İngilizce Öğretmenliği örgün. Nereye kadar götürebilirim bilmiyorum.Hangi bölüm okuyorsunuz hocam ve nasıl? Örgün mü açıköğretim mi
Uzaktan eğitimde de isteseler yoklama alırlar. Zira, senkron ve a senkron olayı var. Mesela Ankara nın açtığı İDE uzaktan ama öyle bir ders programı var ki takip etmeye kalksan öğretmenlik yapamazsın, haftaya yaymışlar ve hep gündüz.Hocam, örgün mü uzaktan mı, meselesini size daha önce sormuştum sanırım. Her dönem başında devamsızlıktan kalmamak için hocalara açıklama yapmak zor olur diye uzaktan daha iyi olur diye karar verdim. Gerçi temmuza kadar daha vakit var ama bilmiyorum şimdilik uzaktan daha mantıklı geldi. Okul-üniversite arası mekik dokuyup, uni. hocalarının kaprisini çekmektense uzaktan okurum daha iyi.
İngilizce Öğretmenliği örgün. Nereye kadar götürebilirim bilmiyorum.
Bir de AUZEF Çocuk Gelişimi. Bunu 3 senede bitirebilirsem iyi olur ve İngilizce'den daha avantajlı gibi.
İyiymiş o zaman hocam. Ben de araştıracağım Ankara'yı. Sizi özel mesaj ile darlarımÇocuk gelişimi okuyan okul öncesi öğretmenliği yapabiliyor mu. Bir ara şey duymuştum sadece meslek liselerinin çocuk gelişimi bölümünde öğretmen olabilirler diye. Bir de ingilizce öğretmenliğini nerde okuyorsunuz
Hocam ne yaptın? Bitirip geçiş yaptın mı?Ben de tarih okuyorum hocam. 4. sınıftayım. Sosyali bilmem de ilerde belki tarihe geçerim ben
Sorun sadece idare değil hocam öğrenci veli ve hatta diğer öğretmenlerin tutumu da branşımızın itibarını kaybetmesine neden oldu. Sınavda çıkmayan,öğrencilerin zaten bildiği oyun oynamak internete girmek ve ayak işleri ile tamir işlerinden ibaret bir branş konumundayız şu an.Değer veren sadece biziz malesef.saygısız ve geri kafalı müdürler karşımıza çıkmadıktan sonra çok iyi bir bölümümüz var diye düşünüyorum. Ki öyle. Günlük hayatta yeri olan bir bölüm, popüler bir bölüm.
Tek sorun takoz müdür ve müdür yardımcıları.
çokta geç değil hocam ben bilişim dışında önce sosyal hizmetler önlisans sonra sosyoloji lisans seneye de hukuka başlayacağım inşallah15 yıl oldu göreve başlayalı. keşke başlarda ikinci bölümü okusaydım. şimdi zor geliyor bu yaştan sonra. keşke bölümümüz adına güzel bir şeyler olsa.
Çocuk gelişimi meslek alanında iyiymiş aslında. Şu Tarımı yaz okulunda bitirebilirsem düşüneyim onu daİyiymiş o zaman hocam. Ben de araştıracağım Ankara'yı. Sizi özel mesaj ile darlarım
Van'da İngilizce Öğretmenliği hocam, şu an girsem onu da kazanmam ya neyse
Çocuk gelişimi mezunları hem okul öncesi hem de meslek lisesi öğretmeni olarak atanabiliyor.
Ben okul öncesi öğretmeni olmak istemem ama çocuk gelişimi en azından meslek öğretmenliği yaptığım için aşinayım ve eminim daha az angarya vardır.
Hayır hocam 5 dersim kaldı. Bu dönem bitecek inşaallah..Hocam ne yaptın? Bitirip geçiş yaptın mı?
Acaba Sosyal bilgiler öğretmenliğine geçiş hakkı var mı?Hayır hocam 5 dersim kaldı. Bu dönem bitecek inşaallah..