the_korsan' Alıntı:@cogullu hocamız egiteke eden tunay beye raporu ulaştırdı hocam.
Onlarında elinden gelen çok birşey yok ama basına gösterilen ilgi ve tepki pgm, ttk yönüne değişmeli artık.
bireysel fax, mektuplarla birşeyler yapılabilir, ses duyurulabilir.
the_korsan' Alıntı:@eya hocam şu anki ekler raporların son halidir, BGV ekibinin düzenlemesinin ardından yenilemiştik.
sugibi' Alıntı:İyi geceler ve Camiamız, İslam alemi için Hayırlı kandiller diliyorum,biltek2007' Alıntı:olmaktadır olması gerekmiyormu?
Burada göreceğiniz 1 ya da 2 tane çıkar sanırım; imla hatası asıl belgede yoktur(Sunucuya tekrar tekrar yüklemek istemedik)
Bahsettiğiniz anlatım bozukluğu tarafımdan düzeltilmişti sevgili hocam
Bugünün büyük bir bölümünü sadece kontrol ile geçirdik ama İlgi ve dikkatiniz için çok teşekkür ederim.
Bu gecede hayırlara vesile olması temennisiyle...
Cemal TANER' Alıntı:Başka başlıkta da yazdım ama arkadaşların benim yazdıklarını okumadıkları gibi bir algı oluştu ; Başbakana şahsi olarak mektup yazın. Ama tek elden çıkmış değil. Şahsen yaşadıklarınızı anlatın. 1000 tane mektup gitse başbakanın danışmanları bunu başbakana haber verecek ve o da çağıracak bakanı Nimet Hanım nedir bu iş diye. O da çağıracak PGM ,Eğitek, TTKB başkan ve genel müdürlerini basacak fırçayı. Bunun başka çözümü yok. PGM , TTKB de ülfet oldu fax ve mailleri okumuyorlar bile.
Cemal TANER' Alıntı:Başka başlıkta da yazdım ama arkadaşların benim yazdıklarını okumadıkları gibi bir algı oluştu ; Başbakana şahsi olarak mektup yazın. Ama tek elden çıkmış değil. Şahsen yaşadıklarınızı anlatın. 1000 tane mektup gitse başbakanın danışmanları bunu başbakana haber verecek ve o da çağıracak bakanı Nimet Hanım nedir bu iş diye. O da çağıracak PGM ,Eğitek, TTKB başkan ve genel müdürlerini basacak fırçayı. Bunun başka çözümü yok. PGM , TTKB de ülfet oldu fax ve mailleri okumuyorlar bile.
ampulali' Alıntı:arkadaşlar herkese merhaba bende meslek lisesinde bölüm şefiyim bizi ilgilendirmiyor gibi duran her orun aslında geleceğimizi ilgilendirir.kimin ne olacağı belli olmuyor geçen seneki ilköğretim tercihleri açılması bunun en büyük kanıtı,,konuyla alakam olmamasına rağmen sizleri can-ı gönülden destekliyor ve yapılması gereken birşey varsa üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumu belirtmek isterim..
Mellifica' Alıntı:Bu titiz çalışmada emeği geçen herkese samimiyetle teşekkür ederim, Allah razı olsun onlardan. Rapor tüm sorunlarımızı net bir şekilde çok güzel bir dil ile aktarmış. Umarım olumlu sonuçlanır.
zibula' Alıntı:ben de emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim....