ayseguldemir83
Aktif Üye
2004 de atandım 12 yıl olmuş tde bitti ama alan değişikliğini açmadıkları sürece bekliyoruz
blueand' Alıntı:arkadaşlar teşekkür ediyorum herkese tebrikleriniz için.
şuan haftada 1 gün gidiyorum derse matematik ve istatistik,genel kimya,tıbbi biyoloji,genel fizik ,turkçe,inkılap,ingilizce gibi derslerden muaf etti beni fakülte kurulu.sağolsunlar.
yalnız ikinci dönem nasıl yapacam bilmiyorum. kayıt olurken bir doçent vardı fakülteden, lab derslerinde devamsızlık yok onu unutmayın dedi bana napıp eder gelirim dedim ben de.yani devamsızlık bir sorun ama ben aşacağım bu sorunu bir şekilde.
nasıl yaptın diyen arkadaşlara GECELER boyu demem yeter sanırım. Uludağ mezunuyum zamanında güzel puanla gitmiştim üniversiteye ama bilseydim tef yazardım bu kötü kaderi yaşamazdım. 12 sene gitti hayatımdan ama burası türkiye... bu bizim kaderimiz sanırım. okuyanın değeri bu kadar. o yüzden öğrencilerime okuyun demek gelmiyor içimden. beni mazur görün.
erdem175' Alıntı:Arkadaşlar açıköğretimden felsefe okusak ki okuyorum şu an, aynı zamanda felsefe öğretmeni oluyor muyuz hali hazırda MEB'te öğretmen olmamdan ötürü. Bir de bizim branştan bu branşa bir alan değişikliği olmaz herhalde değil mi ? Nasıl felsefe öğretmenliğine geçebilirim ?
Felsefecilerin hali bizden beter norm yok ders yok iki okul geziyor arkadaşım.erdem175' Alıntı:Arkadaşlar açıköğretimden felsefe okusak ki okuyorum şu an, aynı zamanda felsefe öğretmeni oluyor muyuz hali hazırda MEB'te öğretmen olmamdan ötürü. Bir de bizim branştan bu branşa bir alan değişikliği olmaz herhalde değil mi ? Nasıl felsefe öğretmenliğine geçebilirim ?
invem' Alıntı:Atandığımdan beri bunları düşünmediğim gün yok aöf felsefe okumaya başladım hamilelik bebek girdi araya
bu sene ösym sınavına gireceğim teknik eğitim, bilgisayar müh vb kendimi kurtaracak bişeyler istiyorum ben de
eczacılığın ikinci öğretimi yok hocam, kazanınca derslere nasıl gideceksiniz?devam devamsızlık durumu ne olacakdelphe01' Alıntı:bende şu son olaydan sonra seneye okumaya karar verdiğim eczacılık fakültesine gitmeye nasip se kesin gözüyle bakıyorum artık.o olmazsa fen bilgisi okuyacağım.s..m bilişimi.ne dersin ne öğretmenin kıymeti yok.gerekirse maaş karşılığı girecem.evliyim tek maaş.gerekirse az gezeceğim hatta hiç gezmayacağim.az yiyeceğim ama okuyacağım
Alan değişikliği şansı verilirse değerlendirebilirsiniz hocam.Ben de Felsefe okudumerdem175' Alıntı:Arkadaşlar açıköğretimden felsefe okusak ki okuyorum şu an, aynı zamanda felsefe öğretmeni oluyor muyuz hali hazırda MEB'te öğretmen olmamdan ötürü. Bir de bizim branştan bu branşa bir alan değişikliği olmaz herhalde değil mi ? Nasıl felsefe öğretmenliğine geçebilirim ?