Özür dilerim ama yazmazsam çatlayacağım. Emel hanım da bizi affetsin, tekrar özür dilerim.
İletişim kurduğumuzda belirtmiştik:
Öğretmenler olarak istediğimiz hakları almak hiç de kolay değil. Çünkü isteklerimiz gerçekten
sadece mesai
sadece ücret
sadece statü değişikliği gibi kolay şeyler değil. Maalesef bu düzende heryere, her şeye kepçeyle verilirken dirhemle verilen tek Zümre biziz:
Memur kesimi ve en önemli çoğunluğu olan biz EĞİTİMCİLER. Bizimle ilgili, BT Eğitimcileri zümresiyle ilgili düzeltilmesi gereken o kadar fazla şey var ki!! Bu kadar isteği karşılamak normal bir çabayla mümkün olmadığı gibi bu çabanın duyurulması da çok kolay olmayacaktır.
Bakanlıktan bu kadar değişkliği isteyip gerçekten bir ses duyurulmak isteniyorsa buna değer bir çaba gösterilmeli bizce. Bir bayan olarak güne her gidişimde bir altın parası veriyorum.
Statüm düzeldiğinde ne olacak ? Yukarıda saydığım herşeye ek olarak SAYGINLIĞIMI da inşallah almış olacağım. Bunun karşılığı bir altından çok daha fazladır diye düşünüyorum
Arkadaşlar
Yarım sayfa olur, Tam sayfa bu paraya yetmez
gibi şeyler yazıldığını görmekteyiz ancak şu an bizleri kimin yönlendirdiğine bir bakalım lütfen. Bakanlıktan bahsetmiyorum.
Olduğu yerde herşeyden memnun bir Zümre var maalesef. Bu yadsınamaz. Yaptıkları tek şey hiçbirşey yapmamak ve biz bu çabasızlık ve inançsızlık yüzünden yerimizde sayıyoruz. Özür dilerim, 20TL gibi bir rakamı 5000 kişiden istemek ve almak tamam
ama ben gerçekten geleceğimiz için sürekli olarak verilecek bir statü farkının bu kadar ucuz olmaması gerektiğine inanıyorum. Durumu kötü olabilecek bir arkadaşımızın bile bir sefere mahsus verip de unutacağı, dişe dokunur bir meblağ bence olmalı.
Azınlık olarak yani gerçekten bu işin çözüme kavuşmasını isteyen Türkiye'deki herkes(
Kötü bir hesapla 300kişi diyelim) 100TL gönderse -ki bu köle düzeninde ek dersle beraber yeni başlayan arkadaşımız 1500 ile 1900TL arası ücret almakta) inanın o azınlığı, yerinde yatan kocaman bir zümreyi rahatından etmiş ve gerçekten bazı şeylerin inatla, istemekle ve zorlamayla olabileceğini göstermiş olacağız.
20TL konusunda sanırım biraz daha düşünmek
ya da bu Gazete İlanı fikrini hayata geçirip geçirmemeyi önce bir düşünmek gerekiyor.
Konunun dağılmasını istemezdim ama buraya bir parantez açılması gerekli bence.
Geleceğimiz için gönülden geçenler bunlar olmamalı diye düşünüyor ve
affınıza sığınıyorum
Başarıya ulaşması dileğiyle bizler buradayız
(Bilşimde Gelecek Var-Varışlı,Karaca)