Bt önemsizmişşşşşşş

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ne olduk ??? Şimdi neden yanlış bilginin önüne geçilemiyor ????

Ekli dosyalar

• 970110_206389389511018_489753334_n.jpg
    970110_206389389511018_489753334_n.jpg
    54.3 KB · Görüntüleme: 779
Olayın BT dersiyle ne ilgisi var...Tamamen kafese alınmış bir medya var...Ama halkın gerçeği öğrenme merakı salatalık gibi bir ortada duruyor onu yok edemiyorsun. Bu boşluğu kim dolduruyor sosyal medya.....BT dersi olunca ne diceksin aman çocuklar twittera itibar etmeyin önce saman tv den kontrol edin haberleri mi diceksin derste...

duyu80' Alıntı:
Olayın BT dersiyle ne ilgisi var...Tamamen kafese alınmış bir medya var...Ama halkın gerçeği öğrenme merakı salatalık gibi bir ortada duruyor onu yok edemiyorsun. Bu boşluğu kim dolduruyor sosyal medya.....BT dersi olunca ne diceksin aman çocuklar twittera itibar etmeyin önce saman tv den kontrol edin haberleri mi diceksin derste...
hacı sen bt öğretmenimisin merak ettim ??? bir çocuk her bilgiye itibar etmemeyi bt dersinde öğrenir. basit bir örnek olay söyleyim. bizim okulda ilk ve 2. dönem spor müsabakası düzenlendi. ben 2. spor müsabakasını siteye atmakta geç kaldım. okula bir gittim beden öğretmeni dahil okul birbirine geçmiş. hala eski haberi yeni haber sanıyorlar. tarihe bakmak kimsenin aklına gelmemiş. bunu biz yapacağız bilmem anlatabildim mi ??? samanla kafayı bozma

muamma25' Alıntı:
duyu80' Alıntı:
hacı sen bt öğretmenimisin merak ettim ??? bir çocuk her bilgiye itibar etmemeyi bt dersinde öğrenir. basit bir örnek olay söyleyim. bizim okulda ilk ve 2. dönem spor müsabakası düzenlendi. ben 2. spor müsabakasını siteye atmakta geç kaldım. okula bir gittim beden öğretmeni dahil okul birbirine geçmiş. hala eski haberi yeni haber sanıyorlar. tarihe bakmak kimsenin aklına gelmemiş. bunu biz yapacağız bilmem anlatabildim mi ??? samanla kafayı bozma

Saçma sapan konuşma..Çocuk her bilgiye itibar etmemeyi hayatta öğrenir sosyal medyada değil...Twitter sadece bir platform dur..O zaman tiyatroda ,otobüste ,sokakta ,halı sahada her bilgiye itibar etmesinler diye ayrı ders aç..Ula bi bitin ya bi bitin ya...

bilişimin ne kadar önemli ve etkili olduğunu anlamaları için böyle bir olayın olması gerekirdi. Bu olaylar için bizde müteessiriz.

nası bi bakış bu ya ?
btnin önemini bunla mı ölçececez. Ya iyi ki şu eylemler oldu. ne çok taş bekliyormuş yerine düşecek :-1:

muamma25' Alıntı:
duyu80' Alıntı:
hocam saolun ya çok güldüm bu yanıta sabah 6.50 de derse başlamıl olmamıza rağmen

duyu80' Alıntı:
muamma25' Alıntı:
duyu80' Alıntı:

Saçma sapan konuşma..Çocuk her bilgiye itibar etmemeyi hayatta öğrenir sosyal medyada değil...Twitter sadece bir platform dur..O zaman tiyatroda ,otobüste ,sokakta ,halı sahada her bilgiye itibar etmesinler diye ayrı ders aç..Ula bi bitin ya bi bitin ya...
hoca senin bu işlere kafan çalışmıyor belli. ben burada eylemi desteklediğimi ya da desteklemediğimi söylemiyorum. olayı buraya çekmene sinir oldum. saman tv diye bir tv ye hakaret eden de sensin. yahu insan sosyal medyayı normal hayatta nasıl öğrenir??? sen yürümeyi yüzerek mi öğrendin. bu sana son cevabım. daha da cevap yazmam

okyay' Alıntı:
bilişimin ne kadar önemli ve etkili olduğunu anlamaları için böyle bir olayın olması gerekirdi. Bu olaylar için bizde müteessiriz.
hocam bence keşke daha farklı yollarla çözülebilse. insanların zıtlaşması iyi birşey değil. ben olayların bu boyuta gelmesine müteessir değilim. keşke çözülmüş olsa bir şekilde. olay bize bilişimi göstermiştir. doğru sosyal medya kullanımı.

sosyal medya uzmanlığı denen birşey bile var yani biliyorsun hocam

kily' Alıntı:
nası bi bakış bu ya ?
btnin önemini bunla mı ölçececez. Ya iyi ki şu eylemler oldu. ne çok taş bekliyormuş yerine düşecek :-1:
hayır bununla ölçmeyeceğiz. sadece bize fikir verecek

yaaa işde boyle onemsiz miş herşey artık bilgisayarın uzerinde ama bunu anlamaları biraz gec oluyor

BBNET
Geri