BT DERS KİTABI (BAŞLIK DEĞİŞTİ) :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

thelion

Site Gezgini
http://talimterbiye.mebnet.net/Kitaplar ... ar%206.pdf

ARKADAŞLAR ŞAKA Bİ YANA BİLMEYENLER İÇİN BU KİTABI PAYLAŞAYIM DEDİM.

YOKMU Bİ YORUM :idea:
düzeltme
ben sosyal bilgiler öğretmeniyim burda beni eleştiren arkadaşlar olmuş kusura bakmasınlar bilmeyerek -ki yazılarınızı okuyunca bilgim oldu- yaranızı deşmişim kitabınız yokmuş yeni çıktı diye yazınca heveslendirdim galiba :) tepki üzerine başlığı değiştirdim daha ne yapayım artı diğer sınıflarında kitaplarını payşatım ikinci mesajımda bi faydam olduysa ne mutlu çünkü bu siteden fazlasıyla yararlanıyorum arada bi katkımızdas olsun artık...

Re: YENİ BT DERS KİTABI ÇIKTI

kıbrısta kullanılan kitabı, bty kitabı çıktı başlığı altında paylaşman uygundeğil hocam, başlığı değiştirirsen içerik faydalı olacaktır.

bencede mebden daha iyi hazırlamışlar. bizimkiler bakın biz ne kadar farklıyız, uğraştık ettik demek için kitap hazırlamış gibiler. onlarınınkinin içeriği dolu ya. fakat etkinliklerini pek beğenmedim

kullanışlı bi kitap hazırlamışlar (konu başlığını düzeltmelisin)

güzel kitapmış bencede umarım seneye bizimde bir kitabımız olur artık

bence gayet güzel ve bizim müfredata göre hazırlanmış ama 2.dönem yok gibi sanki

Çok güzel hazırlamışlar. İçeriği 6.sınıf düzeyine uygun ve dolu dolu bir kitap. Bizim geçen yılki 6.sınıf kitabı gibi boş değil.

kitap istiyorsak talim terbiyeye filan yazı yazmamız lazım. çünkü çıkardıkları yzaıda kitap hazırlanmayacaktır kararı vardı. biz baskı yapmaksak kitap hazırlamayacaklar bence.

konuların anlatımı örnekler ve sorular gayet güzel
2. dönem konuları yok muhtemelen ayrı yer almakta.
başlık yanıltmasın yeni kitap değil!

hastasıyız dede' Alıntı:
kıbrısta kullanılan kitabı, bty kitabı çıktı başlığı altında paylaşman uygundeğil hocam, başlığı değiştirirsen içerik faydalı olacaktır.
hocama katılıyorum :+1:

buarada çok güzelmiş kitap. keşke daha önce elimize geçseydi.

Faydalı kitaplar ama bizim yeni öğretim programı anlayışına uygun değil. İnternetin, teknolojinin bilinçli kullanımına, programlamaya dair bişey yok. Yine de ilgili kazanımların işlenmesi esnasında faydalanırız. Teşekkürler...

Başlık konusunda arkadaşlara katılıyorum. İlgi çekmek isterken gereksiz bi şaka yapmışsınız.

bte derneği gelecek yıl kitap konusunda gerekli çalışmaları yapıyor mu merak ediyorum??

ben sosyal bilgiler öğretmeniyim burda beni eleştiren arkadaşlar olmuş kusura bakmasınlar bilmeyerek -ki yazılarınızı okuyunca bilgim oldu- yaranızı deşmişim kitabınız yokmuş yeni çıktı diye yazınca heveslendirdim galiba :) tepki üzerine başlığı değiştirdim daha ne yapayım artı diğer sınıflarında kitaplarını payşatım ikinci mesajımda bi faydam olduysa ne mutlu çünkü bu siteden fazlasıyla yararlanıyorum arada bi katkımızdas olsun artık...

adamlar çok iyi hazırlamışlar.Lisede çalışıyorum bu sene gönderdikleri kitap halen daha office 2003 anlatıyor

Bu konuları geçtik ama elimizin altında bulunsun. MEB'in atacağı bir adım yok malum, buradaki @mustafasangul hocamızın hazırladığı kitaba benziyor. Devamı var mı acaba? Yarım kalmış gibi sanki.

thelion' Alıntı:

başlık önerisi: KKTC BİT Ders Kitabı

Geri