BT DERS KİTABI (BAŞLIK DEĞİŞTİ) :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bence kitap çok güzel hazırlanmış. iilk defa bilişim dersi görecek olan 5. sınıf ve 6. sınıflara çok uygun bence. Seneye yine kitap hazırlanmazsa bu kitap kullanılabilinir.

yavru vatanın kitabı bizdeki hazırlanana bin basar. helal olsun güzel kitap hazırlamışlar. bizimkiler baksında biraz örnek alsın

Re: YENİ BT DERS KİTABI ÇIKTI

hastasıyız dede' Alıntı:
kıbrısta kullanılan kitabı, bty kitabı çıktı başlığı altında paylaşman uygundeğil hocam, başlığı değiştirirsen içerik faydalı olacaktır.
ŞİMDİ ARKADAŞIM işin özüne bakmadan eleştirmişin sende ayıp etmişin ben forumda arkadaşlar kendi çabalarıyla pc ders kitabı yazmışlar BAŞLIKLARI DA bty kitabı çıktı ikinci basım gibi başlıkları vardı ben onların üzerine yeni bt ders kitabı çıktı diye başlık atttım yani PDF NİN İÇERİĞİNİ DEĞİŞTİRİP ADIMI SOYADIMI MI YAZDIM ORDA KIBRIS VS PDF DE YZIYOR HAKEZA BEN DE İKİNCİ MESJIMDA YAZMIŞIM kamdırmak isteesm yapardım zaten

Re: YENİ BT DERS KİTABI ÇIKTI

thelion' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
kıbrısta kullanılan kitabı, bty kitabı çıktı başlığı altında paylaşman uygundeğil hocam, başlığı değiştirirsen içerik faydalı olacaktır.
ŞİMDİ ARKADAŞIM işin özüne bakmadan eleştirmişin sende ayıp etmişin ben forumda arkadaşlar kendi çabalarıyla pc ders kitabı yazmışlar BAŞLIKLARI DA bty kitabı çıktı ikinci basım gibi başlıkları vardı ben onların üzerine yeni bt ders kitabı çıktı diye başlık atttım yani PDF NİN İÇERİĞİNİ DEĞİŞTİRİP ADIMI SOYADIMI MI YAZDIM ORDA KIBRIS VS PDF DE YZIYOR HAKEZA BEN DE İKİNCİ MESJIMDA YAZMIŞIM kamdırmak isteesm yapardım zaten
sitenin anasayfasında sadece KONU BAŞLIĞI gözükür. yani içerik kısmında yazdıklarını konuya tıklayıp içine girdiğimizde görürüz. konu başlığını bu şekilde koyarsan bunun adı kandırmadır.(istemeyerek yapmış olabilirsin). konu başlığını uygun yaz da esprini içerik kısmında yaparsın

Geri