BT Formatörlüğü kadroyu etkilemiyormuş.

Kodla Büyü
BARBAR 55 arkadaşım diğer branştaki arkadaşlarımıza saygılı olalım lütfen ne demek o öle keşke kafam biraz daha az çalışsaydı da bedenci olsaydım bir kere kafanız hala çalışmıyor ki böyle bir cümle kurdunuz ve bedenci değil beden eğitimi öğretmeni lütfen kızgınlığımız edebimizi kırbaclayıpta diğer branştaki arkadaşlarımızın hedefine dönüşmeyelim sonuçta hepimiz öğretmeniz ve sen hala şansını kaybetmiş değilsin gir tekrar sınava git eczacı ol yada diş hekimi ne de olsa kafan hala çalışıyodur.

ASTRAL79' Alıntı:
arkadaşım diğer branştaki arkadaşlarımıza saygılı olalım lütfen ne demek o öle keşke kafam biraz daha az çalışsaydı da bedenci olsaydım bir kere kafanız hala çalışmıyor ki böyle bir cümle kurdunuz ve bedenci değil beden eğitimi öğretmeni lütfen kızgınlığımız edebimizi kırbaclayıpta diğer branştaki arkadaşlarımızın hedefine dönüşmeyelim sonuçta hepimiz öğretmeniz ve sen hala şansını kaybetmiş değilsin gir tekrar sınava git eczacı ol yada diş hekimi ne de olsa kafan hala çalışıyodur.

Kimin hedefi olursam olayım. Ben bu durumdayken gözüm kimseyi görmez. Biz bu haldeyken ben senin gibi iyimser iyi kalpli bir insan olamıyorum. Türkiye 40. sı oldum da atandım ben şu an bulunduğum okula. Ve şu an norm fazlasıyım ve teknik elemanım. Bana hiç Türkçe edebiyatı falan yapma.
Öğretmenlikle ilgim neler yaşıyoruz bütün bilişimciler. Din kültürü öğretmenlerinin, okul öncesinin, rehberliğin, 45 le atanıp bilişimin 90 puan olduğu şu dönemde bana milletin hedefi olma gibi saçma sapan laflar etme.
Sesini çıkar artık. Sen evet atandın ben de atandım. Ama geleceğin mesleği deyip bu bölüme gidip atanamayan ve atanamayacağını bilen kaç kardeşimiz var.

Peh... Hedef olma... Yapma yaw

Geri