Size tebliğ edilmeden önce haberiniz olmadığı varsayıldığı için, ödeme yapmazlar ve ayrıca görev yazısı (valilik) çıktığında o görevle ilgili olarak elinize ulaşıncaya kadar geçen zaman için, okulca verilecek o görevlendirmeyle ilgili işlerden muaf olursunuz. Yani BTR görevlendirmesi için, Vali 1 Ekimde imzaladı, size 20 Ekimde geldi. Okul idaresi 20 günlük zamana denk gelen iş takvimi içerisinde size nöbet, sınıf rehber öğretmenliği verebilir ve sadece fiilen girdiğiniz dersler, egzersizler, kulüp çalışmalarından, ... ötürü ek ders ödemesi yapabilir. Btr ile ilgili hiç bir işi de yapmayabilir, okulda da bulunmayabilirsiniz.
Ancak okul idaresine internetteki imzalı yazıyı gösterip hemen işlem yapmasını ve göreve başladığınızı belirtebilirsiniz. Şube müdürüne sorarsan kabul etmemiştir. Etmezde zaten. ki , şube müdürüne ne oluyor? işi gücü bırakmış sizle mi uğraşıyor.
Bu durumun tam olarak yazdığı bir yönetmelik yok ve il'den il'e değişiklik gösteriyor. Bulamadım.
Çalıştığım her okulda görevlendirmem var ise Valilik yazısına göre aldım. Çünkü, yazı daha valilik onayında iken çalışıyorum ve yazı çıktığı (yayınlandığı) anda okula gösteriyorum.
Yapacağınız; Okul müdürüyle görüşüp Şube müdürüne, görevlendirmenin gereği tüm işleri yaptığınızı söylemesini isteyiniz.
Çalıştığım okul il MEM'e 16 km. ilçe MEM'e 500 metre. VE okuluma yazılar bazen 5 haftada gelebiliyor. :?
TEBLİGAT KANUNUNUN UYGULANMASINA DAİR YÖNETMELİK
TEBLİGAT KANUNU
Ancak okul idaresine internetteki imzalı yazıyı gösterip hemen işlem yapmasını ve göreve başladığınızı belirtebilirsiniz. Şube müdürüne sorarsan kabul etmemiştir. Etmezde zaten. ki , şube müdürüne ne oluyor? işi gücü bırakmış sizle mi uğraşıyor.
Bu durumun tam olarak yazdığı bir yönetmelik yok ve il'den il'e değişiklik gösteriyor. Bulamadım.
Çalıştığım her okulda görevlendirmem var ise Valilik yazısına göre aldım. Çünkü, yazı daha valilik onayında iken çalışıyorum ve yazı çıktığı (yayınlandığı) anda okula gösteriyorum.
Yapacağınız; Okul müdürüyle görüşüp Şube müdürüne, görevlendirmenin gereği tüm işleri yaptığınızı söylemesini isteyiniz.
Çalıştığım okul il MEM'e 16 km. ilçe MEM'e 500 metre. VE okuluma yazılar bazen 5 haftada gelebiliyor. :?
TEBLİGAT KANUNUNUN UYGULANMASINA DAİR YÖNETMELİK
Kod:
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/01/20120125-7.htm
TEBLİGAT KANUNU
Kod:
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/134.html