BT Rehber Öğretmenliği Görevlendirmesi Tek Başlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hacker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
BT rehber öğretmenliği ile ilgili tüm başlıkları okudum sayılır fakat benim durumuma uygun cevabı bulamadım-göremedim. (gerçek hayattan :) ) 2012 şubat atamasında van'a atandım. Ancak atandığım sırada askerde idim. -uzun dönem- 2012 aralık itibariyle askerliğim bitti. Van'a geldim ve haliyle okulumda bt dersi seçilmemiş. -okulum lise- Müdür bana, seni başka okula göndermek istemiyorum dedi. haftada 3 gün okula gelmemi istedi. 3 gün nöbet yazdırdı. haftanın 3 günü okula gidiyorum ve sadece nöbet tutuyorum. okulumuz fatih projesi kapsamında ancak; eğitim-öğretim faliyetini deprem nedeniyle başka okulların binalarında gerçekleştiriyor. dolayısıyla kendimize ait bilg. labı yok.müdür, ocak ayı itibariyle bt rehber öğretmenliği görevlendirilmesinin yapılacağını ve benide okuluma görevlendireceğini söyledi. şimdiii; dersim olmadığı için norm fazlası gözükür müyüm? ya da daha geniş olarak hangi problemlerle karşılaşırım ve bu problemler karşısında ne yapmalıyım. cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. bir el atın lütfen...

Normu okuldaki ders sayısı belirler, görevlendirmenin normla ilgisi yok. Ayrıca müdür isterse kontenjan.meb.gov.tr de ders sayınızı fazla yazıp sizi norm dahilinde gösterebilir.

kelebeketkisi' Alıntı:
Normu okuldaki ders sayısı belirler, görevlendirmenin normla ilgisi yok. Ayrıca müdür isterse kontenjan.meb.gov.tr de ders sayınızı fazla yazıp sizi norm dahilinde gösterebilir.
olmayan dersi var gibi mi gösterecek ? Bu alışılmış birşey mi?

arkdaşlar paylasılar için tşkler
konun dışanda bişi soracam
btr tereddüt edilen hususların 12. madessinde yılık çalışma planından bahs ediyo yapan arkdaşım varsa paylaşabilir mi?

Geri