bu söylediğin nereden anladığını sorabilirmiyim hocam.. ekders yön. mad 18 e göre ödeniyorsa böyle bir şey mümkün değil.. şöyle ki burda amaç fiili dersi olmayanların egzersiz yapmasını engellemek yani rehber öğretmenin müdür yardımcısının mesai saati içinde egzersiz yapabilme ihtimaline karşı engellenmiş... buna karşılık mesela 1 ocak salı günü diğer öğretmenlerin 6 saat kesilirken bizim o günün ekdersi olan 3 saat kesilecek.. temel mantık böyle olduğunu düşündüğüm için soruyorum egzersiz yapabiliyormuyuz?biltek2007' Alıntı:Hocam bu görevlendirme ile bizler eskiden müdür yardımcısı gibi çalışıyorduk. Şimdi o kalktı. Yani biz görevlendirme süresinden sonra 3-den olabilir, sabahçıysanız öğleden sonra olabilir, egzersiz, kurs, belleticilik gibi görevleri yapabilir ve ücretinizi alabilirsiniz.
faruk8542' Alıntı:hep birlikte mail atalım onu düzenleyenlere o zaman..akan' Alıntı:bu yazıyı yeniden düzenleyeyenlere şuan içimden okadar çok şey geçiyor ki....
allaha havale ediyorum..
faruk8542' Alıntı:bu söylediğin nereden anladığını sorabilirmiyim hocam.. ekders yön. mad 18 e göre ödeniyorsa böyle bir şey mümkün değil.. şöyle ki burda amaç fiili dersi olmayanların egzersiz yapmasını engellemek yani rehber öğretmenin müdür yardımcısının mesai saati içinde egzersiz yapabilme ihtimaline karşı engellenmiş... buna karşılık mesela 1 ocak salı günü diğer öğretmenlerin 6 saat kesilirken bizim o günün ekdersi olan 3 saat kesilecek.. temel mantık böyle olduğunu düşündüğüm için soruyorum egzersiz yapabiliyormuyuz?biltek2007' Alıntı:Hocam bu görevlendirme ile bizler eskiden müdür yardımcısı gibi çalışıyorduk. Şimdi o kalktı. Yani biz görevlendirme süresinden sonra 3-den olabilir, sabahçıysanız öğleden sonra olabilir, egzersiz, kurs, belleticilik gibi görevleri yapabilir ve ücretinizi alabilirsiniz.
untimely' Alıntı:arkadaşlar ek-a ek-b ve ek-1 i gönderecek kimse yok mu ????
biltek2007' Alıntı:untimely' Alıntı:arkadaşlar ek-a ek-b ve ek-1 i gönderecek kimse yok mu ????
Hocam bunlar ilk BTR yazısında olması gerek. Onu bir inceleyin isterseniz. Ben de tam anlamadım
Sen formatörlüğü çok sevdin galiba, sen gece 12'ye kadar dur. Tekli eğitim yapılan okullarda tek devre demiş, ders saatleri içinde demiş sen daha idarecinle beraber gelip gitme niyetindesin. Benim okulumda ders 15:00 te bitiyor, ben de o saatten sonra sadece çıkarken bir lavaboya uğruyorum bazenmehmettuna68' Alıntı:Hocam eskiye döndük gibi birşey sadece ikli eğitim yapan okuldaki bt öğretmenlerine yaradı bu olay. Normal eğitim yapıyorsan formatörlüğe devamozdemir1001' Alıntı:Okula geliş-gidiş saatleri mahvolmuş yine!!!!! Ne demek bu ya...Benim okulum anadolu lisesi ve sabah 8-akşam 16:00 arası mı kalmak zorundayım yine ...formatörlükten ne farkı kaldı ki?? Bu yazı hiç hoşuma gitmedi benim
Formatörlüğü sevme ile ne alakası var ben onu anlamadım. Gece 12 ye kadar durmaya çok hevesli değilim elimde olsa okula 3 saat gitsem daha iyi olur bence. sen dur aslanım bence hala neyi kabul etmiyorsunuz. İdareci eğitim öğretim saatlerinde çıktığın zaman soruşturma açma yetkisi veriyor bu yazı. Normal eğitim yapan okullarda dersler 08:00 gibi başlıyor ve 16:00 gibi bitiyor yazı da yazan bu zaten. Hemen hemen eskiye döndü bu olay, ikili eğitim yapan okullarda çok şanslı bt ciler, orda bt rehber öğretmenliği uygulanacakantiformator' Alıntı:Sen formatörlüğü çok sevdin galiba, sen gece 12'ye kadar dur. Tekli eğitim yapılan okullarda tek devre demiş, ders saatleri içinde demiş sen daha idarecinle beraber gelip gitme niyetindesin. Benim okulumda ders 15:00 te bitiyor, ben de o saatten sonra sadece çıkarken bir lavaboya uğruyorum bazenmehmettuna68' Alıntı:Hocam eskiye döndük gibi birşey sadece ikli eğitim yapan okuldaki bt öğretmenlerine yaradı bu olay. Normal eğitim yapıyorsan formatörlüğe devamozdemir1001' Alıntı:Okula geliş-gidiş saatleri mahvolmuş yine!!!!! Ne demek bu ya...Benim okulum anadolu lisesi ve sabah 8-akşam 16:00 arası mı kalmak zorundayım yine ...formatörlükten ne farkı kaldı ki?? Bu yazı hiç hoşuma gitmedi benim
antiformator' Alıntı:Arkadaşlar durum şu:
Öğretmenin kendi okulunda BT Rehberliği yapıyorsa okulunda son dersi 15:00'te bitiyorsa o saatten sonra görevi bitmiştir.
Diyelim ki 15:00'ten sonra 2 gün 2 saat seçmeli dersi var o zaman o günlerde 2 ders daha okulunda duracak.
Son gelen yazıda örnekte denilen şu. Öğretmen lisede BTR görevinde ve lisede 16:00'da ders bitiyorsa diyelim ki salı günü kendi okulunda da saa 15:00'e kadar dersi var bu öğretmene o saatten sonra lisedeki bir saat için görev vermeyin denilmek isteniyor. Ama diyelim ki 4 gün lisede görevli o 4 gün lisede saat 16:00'da ders bitiyorsa 16:00'ya kadar duracak.
İkili öğretim yapan okullardaki öğretmenle tekli öğretmen arasında ayrım olamaz, o yüzden bu konuda dilekçeyle itiraz edilebilir. İkili okullarda öğretmen 30 saat duruyorsa tekli de de 30 saat durur, öğretmenler arasında ayrımcılık yapamazlar.
İşin özü herkes hakkını arasın 18 saat ek ders için okulda 40 saat durmayın.
Ben sana şunu soruyorum arkadaşım ikili öğretimde çalışan bt öğretmenleri hariç diğer okullarda çalışan bt rehber öğretmenlik görevi ile formatörlüğün ne farkı var. Önceden 08-17 idi mesai şimdi 08-16 oldu farkı sadece 1 saat. Yaptığın şimdki iş ile daha önce yaptığın iş arasında ne fark varantiformator' Alıntı:Ve formatörlükten de sıyrılın artık ve idarecilerinizi de o kafadan kurtarmaya çalışın.
her_dem' Alıntı:bence bu açıklamanın eşitlik ilkesine aykırı olduğu ve rehber öğretmenler gibi 30 saat üzerinden olması için dilekçe yazalım. tüm forum topluca hemde
ne sınıfı arkadaşım bt görevi varken dersin yok ....zilal' Alıntı:11.BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenlere Ek-1 ’de belirtilen görevlerin dışında nöbet görevi de dâhil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir. -BT Rehberliği görevini yürüten öğretmenler eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde (teneffüs saatleri de dahil), ilgi (a) yazı ekinde belirtilen görevler doğrultusunda öğretmen ve öğrenciler için BT rehberliği görevlerini yürüteceklerdir. İlgili öğretmenlere nöbetgörevi de dâhil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir. -İlgili öğretmenlere eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik vb. görevler ilgi (b) esaslar doğrultusunda verilebilecektir.
teneffüsü unutun
çayı sınıfıma getiriyim bundan sonra