HAMZA AYDOĞDU TWİTTER. BURDAN SORABİLİRSİNİZ HOCALARIM. https://twitter.com/hmzaydg?lang=en
hocam illa görüşmü istenmeli.yeğitek düzeltiçi bi yazı yazsın göndrsin.çok mu zor.escape' Alıntı:Arkadaşlar böyle bir şey yok yegitek aradım oradaki kişiler hocam görüş bize sorulmamış insan kaynaklarına sorulmuş diyor bizden bir görüş istenildiği takdir de biz olumlu cevap vereceğiz zaten diyorlar onun için ilinizdeki eğitici formatörleri arayıp yeğitekten görüş almalarını istemeniz yeterli.
escape' Alıntı:hocam durup dururken yazı yazmayız diyor bizden görüş istemeleri lazım dedi.
escape' Alıntı:Arkadaşlar böyle bir şey yok yegitek aradım oradaki kişiler hocam görüş bize sorulmamış insan kaynaklarına sorulmuş diyor bizden bir görüş istenildiği takdir de biz olumlu cevap vereceğiz zaten diyorlar onun için ilinizdeki eğitici formatörleri arayıp yeğitekten görüş almalarını istemeniz yeterli.
aynen hocam bende okul çıkışı açtım hiçbir sıkıntı yok hatta müdür bey kamu ajansta yazıyı okumuşakyildiz41' Alıntı:Arkadaşlar gerek 1. dönem gerekse 2. dönem haftasonu kursumu açtım. onaylar da alındı hiçbir sıkıntın yok.
manisa hocam şimdilik sıkıntı yok bakalım olcak gibide durmuyofaktan84' Alıntı:hangi il sayın hocam
sizin müdür cinsmiş hocam bizim müdür beyin tavrı çok olumlu bu konudafaktan84' Alıntı:Bizim müdürde öyle diyodu defalarca sordum ben milli eğitime gidince sorarım diye diye 5 gün geçti bugün zorla şube müdürünü arattım sonuç yok.hafta sonu da açamaz dedi hatta bizim ki işgüzerlık yapıp kaça kadar durması gerektiğini bile sordu sanki bilmiyor kaça kadar durmam gerektiğini kursun kapanması canımı sıktığı kadar müdürün tavrı umursamaması da canımı sıktı
size bir soru hocam elimde masa tenisi ve model ucak sertifikaarı var okullar hayat olsun ile kurs açsam ona da mı engel olurlar şayet ona da olacaklarsa btr olmanın hiç bir anlamı kalmadıtaatoo' Alıntı:sizin müdür cinsmiş hocam bizim müdür beyin tavrı çok olumlu bu konudafaktan84' Alıntı:Bizim müdürde öyle diyodu defalarca sordum ben milli eğitime gidince sorarım diye diye 5 gün geçti bugün zorla şube müdürünü arattım sonuç yok.hafta sonu da açamaz dedi hatta bizim ki işgüzerlık yapıp kaça kadar durması gerektiğini bile sordu sanki bilmiyor kaça kadar durmam gerektiğini kursun kapanması canımı sıktığı kadar müdürün tavrı umursamaması da canımı sıktı
normalde olamazlar hocam ben yıllarca btr oldum formatör oldum halk eğitim kursuda açtım satranç kursuda verdim hiçbir sıkıntı yaşamadımfaktan84' Alıntı:size bir soru hocam elimde masa tenisi ve model ucak sertifikaarı var okullar hayat olsun ile kurs açsam ona da mı engel olurlar şayet ona da olacaklarsa btr olmanın hiç bir anlamı kalmadıtaatoo' Alıntı:sizin müdür cinsmiş hocam bizim müdür beyin tavrı çok olumlu bu konudafaktan84' Alıntı:Bizim müdürde öyle diyodu defalarca sordum ben milli eğitime gidince sorarım diye diye 5 gün geçti bugün zorla şube müdürünü arattım sonuç yok.hafta sonu da açamaz dedi hatta bizim ki işgüzerlık yapıp kaça kadar durması gerektiğini bile sordu sanki bilmiyor kaça kadar durmam gerektiğini kursun kapanması canımı sıktığı kadar müdürün tavrı umursamaması da canımı sıktı
_MurAy_' Alıntı:Şimdi arkadaşlar,bunun gibi soruyu tutar da üst makam sorarsanız,böyle durumla karşılaşırsınız.
Ben bu okulu aradım geçen hafta.Karşıma çıkan sanırım müdür yardımcısı idi..
Evet bu yazı doğru dedi ve zafer kazanmış eda ile "Bu arkadaşlar hafta içi sonu,halk eğitim,yetiştirme... gibi kurs açamaz dedi"
Sanki dünyanın sırrını çözmüş gibi bir tavrı vardı :x
Sonra ben,bu adamın görevlendirme yazısında,çalışma saati ile ilgili maddenin neresini anlamadınız ? diye sorunca
bozuldu,"bakanlıkla konuşcaksınız" falan demeye başladı,ben iyi rahatlamışsınızdır artık dedim ve telefonu yüzüne kapattım...
veee beni hemen sonra farklı iki numara aradı
açmadım,umarım odur ki büyük ihtimal o,kudurmuştur inşallah :++:
bence sizler de yapın,benden sonra ilçeden arkadaş aradı,yazı der demez kapatmış herif telefonu :+1:
ben o bilişim öğretmeninin yerinde olsam,sendika mahkeme ararım hakkımı ama yavrum sesi çıkmıyor heralde.