yapacak olanları küstürüyorlar, olanlar da bunlar işte. ondan sonra liyakat da liyakat diye ciyaklar birileri, neyse tartışma çıkmasın diye susuyorum.Kim idareci yapıyor bunları?
eba destek yokkende normal idari tatildeykende her lazım olduğunda okula gittik işimizi yaptık kimseye de birşey demedik bizim branş çok ağırbaşlıdır vesselam.BTR olarak görevlendirilen öğretmen; okula gelsin gelmesin, derse girsin girmesin, her hal ve şartta, 18 saat ücretini alır. Ancak, görevlerini layıkıyla yapmıyorsa; görevlendirmesi iptal olurmuş, bir daha görevlendirme yapılmazmış, onlar ayrı mevzuu. Kaldı ki zaten şimdi EBA Destek Noktası işi çıktığı için (Bakınız yeni Ek-1 BTR Yürütecek Öğretmenlerin Görevi 5.Madde) sürekli okuldayız.
hocam yazıyı bi paylaşırmısınız.ben niye göremedim öyle birşeyBTR olarak görevlendirilen öğretmen; okula gelsin gelmesin, derse girsin girmesin, her hal ve şartta, 18 saat ücretini alır. Ancak, görevlerini layıkıyla yapmıyorsa; görevlendirmesi iptal olurmuş, bir daha görevlendirme yapılmazmış, onlar ayrı mevzuu. Kaldı ki zaten şimdi EBA Destek Noktası işi çıktığı için (Bakınız yeni Ek-1 BTR Yürütecek Öğretmenlerin Görevi 5.Madde) sürekli okuldayız.
Kurs olsa kalınan her ekstra saat için ekders alınır hocam ama BTR gorevindeyseniz isterseniz 22.00'ye kadar kalın kimse size ek ders vermez. 14 saat canlı dersim ve BTR görevim var. 4'ten sonra durmak isteyen durabilir . Cumartesi günleri ise okul de dersi olmayanlardan görev verecek.eba destek noktası çalışma saatleri 16.00 itibariyle bitmiyor hocam. mesainizi ona bağladıysanız daha uzun kalmalısınız okulda. hem akşam ek ders ücreti de alırsınız.
hocam yazıyı bi paylaşırmısınız.ben niye göremedim öyle birşey