hocam ikili eğitimde sabahçı ve öğlenci diye .... iki tane btci görevlendilir diyor....
madde 8 i okursanız daha rahat anlarız hocam :wink:
hocam anlamamda sıkıntı yokta, anlatmam biraz kıt kalıyor galiba işte uhaha: ben bunu 2 gündür anlatamıyorum, bi 40 saat muhabbetidir gidiyor.karinca_52' Alıntı:hocam ikili eğitimde sabahçı ve öğlenci diye .... iki tane btci görevlendilir diyor....
Hocam eğitim öğretim ikili okullarda 4+4+4 ile birlikte 6:40 da başlıyor, 18:00'de bitiyor.[/quote]wanagot' Alıntı:...
Eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak diyor.. Eğitim öğretimin başladığı saatle başlar, bittiği saatle biter diye bi anlam çıkmaz burdan bence..
wanagot' Alıntı:...
Eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak diyor.. Eğitim öğretimin başladığı saatle başlar, bittiği saatle biter diye bi anlam çıkmaz burdan bence..
Hocam eğitim öğretim ikili okullarda 4+4+4 ile birlikte 6:40 da başlıyor, 18:00'de bitiyor.
Aynen hocam.. Bu aralıkta 30 ders saatine dağıtılır.. Kötü niyetli idareci boş dersler bile koyabilir araya Ama her türlü 30 ders saati verilir..
KöfteHoRr' Alıntı:wanagot' Alıntı:...
Hocam eğitim öğretim ikili okullarda 4+4+4 ile birlikte 6:40 da başlıyor, 18:00'de bitiyor.
Aynen hocam.. Bu aralıkta 30 ders saatine dağıtılır.. Kötü niyetli idareci boş dersler bile koyabilir araya Ama her türlü 30 ders saati verilir..
30 saatte anlaştığımıza göre sorun yok. Sana gıcıklık olsun diye öyle program verecek adama sende diğer öğretmenlerin programını nasıl yaptığını sorarsın. bütün okula öyle yapıyorsa şansına küseceksin, yok sadece sana özelse açacaksın önüne bir adet boş microsoft office word belgesi, ......... okulu müdürlüğüne diye başlayıp, hangi gerekçeyle benim derslerimi böyle yaptınız diye soracaksın. sonrada onu alacaksın eline verecekleri cevabıda ekleyip içine din, dil, ırk, mezhep ayrımcılığı gibi bişeyler de ekleyip bir üst makama şikayet dilekçesi vereceksin.
hocam şu anda bir öğretmenin ortaokulda alabileceği max ders sayısını söyler misinerat76' Alıntı:Bir türlü anlamak istemeyen ve yazıyı kötüleyenlerin branşını merak ediyorum. İçimde BT Öğretmeni olmadıklarına dair şüphe var. Yanlış anlaşılmasın sadece şüphe...
Benim anladığım.
Ders programı yapılacak bize. BT Rehberliği dersi olacak, bu derste okuldaki bilişim araçlarından sorumluyuz.
Örneğin 14 saat BT dersim var, 16 saat de BT rehberliği dersim olacak.
erencan' Alıntı:hocam şu anda bir öğretmenin ortaokulda alabileceği max ders sayısını söyler misinerat76' Alıntı:Bir türlü anlamak istemeyen ve yazıyı kötüleyenlerin branşını merak ediyorum. İçimde BT Öğretmeni olmadıklarına dair şüphe var. Yanlış anlaşılmasın sadece şüphe...
Benim anladığım.
Ders programı yapılacak bize. BT Rehberliği dersi olacak, bu derste okuldaki bilişim araçlarından sorumluyuz.
5lerin haftalık ders sayısı 36 olmuştur
eskiden günde 6 dersten haftada 30 max 30 derse girilebilir ve max 18 saat ek ders alinabilirdi oda 30 olduğundan 3 saat derse hazirlik=33
33-15=18
ama şimdi seçmeli dersler arttı ve 30 saatten fazla ders alınabiliyor olması lazım
kıssadan hisse ders bitene kadar kalırız.ama ücretin de fazla olması gerekir bu durumda
sayın hocam bu ders değil görev .ayrıca 8-5 çalışırken yine 18 saat ücret almıyormuyduk sorun oldumu.Ama çelişki şu haftalık ders çizelgesinde göreve olarak geçecek bu nasıl olacak.grandmasterb' Alıntı:erencan' Alıntı:hocam şu anda bir öğretmenin ortaokulda alabileceği max ders sayısını söyler misinerat76' Alıntı:Bir türlü anlamak istemeyen ve yazıyı kötüleyenlerin branşını merak ediyorum. İçimde BT Öğretmeni olmadıklarına dair şüphe var. Yanlış anlaşılmasın sadece şüphe...
Benim anladığım.
5lerin haftalık ders sayısı 36 olmuştur
eskiden günde 6 dersten haftada 30 max 30 derse girilebilir ve max 18 saat ek ders alinabilirdi oda 30 olduğundan 3 saat derse hazirlik=33
33-15=18
ama şimdi seçmeli dersler arttı ve 30 saatten fazla ders alınabiliyor olması lazım
kıssadan hisse ders bitene kadar kalırız.ama ücretin de fazla olması gerekir bu durumda
isterse okuldaki ders sayısı 36'yerine 3284923423' e çıksın.şuan öğretmenin egzersiz ve kurs hariç haftada girebileceği ders sayısı 30'dur.(Teknik öğretmenler hariç)Fazlasının parasını alamaz.Ancak yeni bir düzenleme yapılırsa o zaman ücret alabilir.daha bir düzenleme yapılmadı.
Kara Kule 61 hocam siz yakınızda bir meslek lisesi var ise gidip oradaki laboratuar ve bölüm şefi arkadaşların haftalık ders programlarını bir inceleyin. Ders programındaki planlama ve hazırlık görevlerine iyice bakın. o zaman bu görevin 30 saati geçemeyeceğini anlarsınız. konuyu eğip bükmeye gerek yok. öğretmenin ders çizelgesini eline alırsın haftada 30 saate kadar ister ders ister BT rehberliği doldurursun. kimse kusura bakmasın 31. saat hiçbir öğretmene görev olarak verilemez.