merhaba arkadaslar
demin acılan konulara bakabildigim kadarıyla yazı hakkında genel değerlendirme yapılmıs.
benim dikkat cekmek istediğim nokta iyilikten-kötülükten cok yazıyı anlama
daha dogrusu bizim için en önemli noktayı anlama
Şimdi örneklere başlayalım... örnek demeyelim mutlaka örneğin gerçek hali vardır suan okullarda...
1- lise öğretmeniyim labım var 20-30 arası dersim var. formatörlük mormatörlük istemiyorum dedim. veya 30 saatim var. istemiyorum dedim. ne olacak?
2- ilkokuldayım... ikili öğretim yapıyor. Dersim yok. labım var. BT rehberlik istiyorum. Bu durumda benim giriş-çıkış ne olacak? toto loto gibi sabah 6 -ogle 6 olan saatler arasından ders mi secilecek... bu durumda istenirse yine sabah 7 den aksam 5 e kadar tutulabilecegim.
3- ilkokuldayım. labım var. dersim yok. bt rehberlik istiyorum. lisede Fatih var. lab yok. ders yok. bu durumda bazı illerde olan sorumluluk alanı okul (2.okul) olayı mı yasanır nasıl olur...
4- ortaokuldayım. 25 saat dersim var. lab yok. bt rehberlik istemiyorum.
örnekler aklıma geldikçe güncellerim...
ama simdilik bu 4 örnek üzerinden ASARIM-KESERİM EDEBIYATI YAPMADAN YAZIYA BAGLI OLARAK açıklama yaparsak...
tesekkurler
demin acılan konulara bakabildigim kadarıyla yazı hakkında genel değerlendirme yapılmıs.
benim dikkat cekmek istediğim nokta iyilikten-kötülükten cok yazıyı anlama
daha dogrusu bizim için en önemli noktayı anlama
madde 7. BT Rehberliği görevi valilik onayı ile yapılacak ve görev öğretmenin haftalık ders çizelgesinde "BT Rehberliği" adı ile gösterilecektir.
madde 8. BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak,
her bir devre için (Sabah-Öğle) ayrı öğretmen görevlendirilebilecektir.
Normal eğitim yapan okullarda 1 (bir),
ikili eğitim yapan okullarda en fazla 2 (iki) öğretmen görevlendirilecektir.
2 (iki) öğretmen görevlendirilen okullarda, haftalık ders çizelgesinde aynı ders saatinde birden fazla öğretmene BT Rehberliği görevi verilmeyecek şekilde ders dağıtım çizelgeleri hazırlanacaktır.
Şimdi örneklere başlayalım... örnek demeyelim mutlaka örneğin gerçek hali vardır suan okullarda...
1- lise öğretmeniyim labım var 20-30 arası dersim var. formatörlük mormatörlük istemiyorum dedim. veya 30 saatim var. istemiyorum dedim. ne olacak?
2- ilkokuldayım... ikili öğretim yapıyor. Dersim yok. labım var. BT rehberlik istiyorum. Bu durumda benim giriş-çıkış ne olacak? toto loto gibi sabah 6 -ogle 6 olan saatler arasından ders mi secilecek... bu durumda istenirse yine sabah 7 den aksam 5 e kadar tutulabilecegim.
3- ilkokuldayım. labım var. dersim yok. bt rehberlik istiyorum. lisede Fatih var. lab yok. ders yok. bu durumda bazı illerde olan sorumluluk alanı okul (2.okul) olayı mı yasanır nasıl olur...
4- ortaokuldayım. 25 saat dersim var. lab yok. bt rehberlik istemiyorum.
örnekler aklıma geldikçe güncellerim...
ama simdilik bu 4 örnek üzerinden ASARIM-KESERİM EDEBIYATI YAPMADAN YAZIYA BAGLI OLARAK açıklama yaparsak...
tesekkurler