esilasoul' Alıntı:
la havle vela kuvvete... arkadaş siz yazılanları okuyamıyormsunuz yada ynalışmı anlıyorsunuz?? kimsenin bötecilere bişey dediğimi var yazımı iyice okursanız her daim şartların düzeltilemsi gerektiğini ve en iyi şartları haketiğimizi yazmışımdır aksini kimse idda edemez.. saçmalama kısmına gelince tekrar söylüyorum tüm gün okulda kalınacak demiyorum ben sadece 30 saat değil diyorum eğitim 7 de başlıyorsa 7 de okulda olacak 13:30 bitiyorsa o satte gidecek bunu anlmak bu kadar güç mü??? beni sınıf öğretmenleri ile karışıtmayınız ben atandığım alana her zaman (bakanlık yılda bir ilana çıkar takip edrseniz eğer, ilana çıktığı zaman) normda varsa geri dönebilirm...
bu arada tek tasarıma keyfimden yada çok istediğimden geçmedim bir bayan olarak sadece ve sadece öğretmen olmak istediğim dersime girip sonrada evime gelmek istediğim için geçtimmm.. bilginize
Hasbünallah ve ni'mel vekil.. Madem üslup böyle sayın Teknoloji Tasarım öğretmeni, nereye ne için geçtiniz beni ilgilendirmez. Size bötecilere bir şey diyorsunuz mu dedim de atar yapıyorsunuz. Bazılarımızı saçmalamakla itham etmişsiniz. Hayır duanızı da eksik etmiyorsunuz o da güzel eksik olmayın. Kalan btcilerin duaya ihtiyacı olacak gerçekten.
esilasoul' Alıntı:
yav arkadaşım nereden çıkardınız rehber öğretmen gibi çalışma saatleriniz oldğunu...
Burada karşı çıkılan 8-5 mantığının devam edeceği görüşüdür. Rehber öğretmenlerle aynı çalışma şartlarına sahip olması gerektiği de olması dilenendir. Gerisi ortalığı bulandırmaktan başka bir şey değil. Buna da kimsenin hakkı yok. 8-5 iddianız olmadığına göre bana göre ne dediğinizin de pek bir önemi yok.